Коментари - 7000 лева е годишният доход средно на човек през 2020 г. | Бизнес.dir.bg
назад

7000 лева е годишният доход средно на човек през 2020 г.

За последните десет години доходите растат 1.9 пъти, а разходите - 1.8 пъти

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - 7000 лева е годишният доход средно на човек през 2020 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек обедняваме, ако се разгледат внимателно нещата.

Колкото и да разглеждаш внимателно - когато математиката не ти върви, няма да разбереш нищо.

Аз искам да се запази тенденцията да обеднявам като ми расте заплатата. Виж да забогатявак като минамалява заплатат е лошо нещо. Та при това 'обедняване' от 2011 три пъти си смених колата.

Герб паднаха от власт - вече няма да сменяш колата и ще ходиш пеша.

Сменил си един таралясник за 2000 лв с друг такъв на същата цена. Мнооого гоуем успех, мноооого гоуемо "забогатяане", нема що! Що не вземеш да видиш числата в таблицата, не коментарите на "писателя". Там се вижда, че реално доходите за 2020 спрямо 2011 година са се увеличили с 69%, а не 2 пъти!И после чети текстовата част - там ще видиш, че разходите за енергия, вода и др. са се увеличили с 90%, осигуровките - над 2 пъти и още, и още... Т.е. "големите успехи" на ГЕРБ всъщност са довели до обедняване на целокупното население!

друго си е казваш като в североизточните страни да караш колата докато спре да пуска дава сянка и всичко да връзваш с канап и уплътняваш с кълчища. Така си най-богат.

Не, не казвам това. Казвам, че си или много прост, или много заслепен, или трол! За себе си съм убеден, че си дърт гробарски трол. Затова ме хвани за дедовия и трай!

напротив. Това което каза и разбрахме, че заслепения, прост трол си ти. Който 97ма година явно още си бил на топло в камбаните на баща си на топло и не знаеш какво е това да си с 3 долара пенсия и 12 долара заплата.

прехвърли го през ток , вода и олио......

едните само лапали, а овците само гледали

Доходи, моходи - глупости. Най-важното от тази статия е, че признават каква е реалната инфлация за последните 10 години, та да се сещаме каква ще е в следващите десет. Официално - "здравословна" инфлация от 3-4%, а накрая кумулативно за 10 години - 100%, вместо 35%. Ха, ха...