Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подмяна на касовите апарати според Наредба Н-18. Голяма част от регистрираните по ДДС търговци, производители, дистрибутори и бизнесмени все още се чудят, гледат, сравняват, притесняват какво фискално устройство и софтуер да изберат, за да работят безпроблемно и удобно. Има ли апарат, който съчетава лесна употреба, високо качество и отлична цена, и в същото време отговаря на всички нови изисквания на НАП? Оказа се, че да!

Мобилният касов апарат ZIT B20 на фирма "ЗИТ" е абсолютният хит сред представителите на дребния и средния бизнес, сочи анкета сред търговци, производители, куриери и др. Те категорично го определят като най-лесното за употреба фискално устройство на пазара. Компактният, удобен и практичен апарат на фирма "ЗИТ" е сред най-предпочитаните устройства от хората, занимаващи се с разносна търговия и куриерски услуги, собствениците на малки търговски обекти, фризьорски салони, сергии на открито, улични павилиони за храни, стоки, цветя и пр., както и от всички останали потребители, за които "малкото е повече". А "малкото" при ZIT B20 е само цената и размера на касовия апарат; всичко останало е с XXL-качество, споделят доволни потребители.

Един от най-новите мобилни касови апарати на българския пазар е съчетание от компактни размери, висока производителност, иновативни технологии, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура, "умен" и лесен за употреба софтуер, удароустойчивост, супер издръжливост на всякакви външни и метеорологични влияния. Сред уникалните предимства на ZIT B20 е че той може да се зарежда от всяко клиентско устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank, кабела на мобилния телефон и др. Моделът се отличава и с бързо и лесно зареждане на хартията, големи операторски и клиентски дисплеи с подсветка. Освен задължителната дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, моделът поддържа и Bluetooth интерфейс за връзка с компютър, таблет, смартфон и др. Касовият апарат може да работи и с различни търговски софтуери в режим 'Фискален принтер', като връзката с компютър се осъществява чрез стандартен USB кабел.

И това не е всичко - при закупуване на хитовия малък мобилен касов апарат на фирма "ЗИТ", която има над 50-годишна успешна история на българския и световните пазари, клиентът получава напълно готово за работа фискализирано устройство! В крайната цена са включени и всички необходими услуги: регистрация в НАП, програмиране и фискализация, абонамент за СИМ карта и договор за техническо обслужване за 12 месеца!

Повече подробости за "малкия-голям" ZIT B20 и какъв специален подарък ще получи всеки поръчал го онлайн клиент, вижте на 

https://zit.bg/bg/products/3717/mobilen-kasov-aparat-zit-b20-kl-s-bateria.html