От кого се учи авторът на "Богат татко, беден татко"? Как се става маркетинг директор на Meta/Facebook за Централна и Източна Европа? Какви житейски решения и завои водят до позицията на мениджър комуникации в Google Deepmind? Отговори на тези и още много въпроси ще се чуят от първа ръка в седмото издание на Innowave Summit - бизнес събитието, което за два дни този ноември ще превърне Варна в столица на иновациите в нашата част от Европа.

След като миналата година за първи път конференцията се проведе извън границите на България, в румънския град Клуж-Напока, известен като аутсорсинг центъра на северната ни съседка, Innowave Summit се завръща във Варна. На 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта в морската ни столица някои от най-големите имена на бизнеса ще споделят практическия си опит и ценните си съвети с над 5000 посетители от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Молдова и Грузия.

На сцената ще се качат маркетинг легенди като Андрю-Уелд Муур - директор "Продажби" в Meta/Facebook, Карлос Канту - главен маркетинг директор във Freepik и бивш маркетинг директор на Twitter за региона на Европа, Африка и Близкия изток, Декс Бартън - директор "Маркетинг и комуникации" в Google DeepMind, Матю К. Крос - ментор на Робърт Кийосаки (автор на "Богат татко, беден татко") и Тони Робинс (автор на "Пътеката", "Непоклатим. Вашата финансова свобода"), както и много други. Водещ на събитието ще бъде Ники Кънчев, а сред българските лектори се открояват имената на 41, Боян Москов, Георги Малчев, Светлин Наков, Лазар Радков, Ник Чакъров и още много.

В седем експо зони с над 120 щанда, на които ще се представят някои от най-големите технологични компании в Европа и света, Дворецът на културата и спорта във Варна се очаква да привлече над 5000 посетители, сред които собственици на бизнеси, главни изпълнителни директори, C-level мениджъри и предприемачи от всички сфери на бизнеса, които ще могат да почерпят опит за развитието на бизнеса си, новите тенденции в областта на електронната търговия, маркетинга, еволюцията в аудиториите и пазарите. Събитието предоставя възможности и за индивидуални срещи, където директно да се оформят сделки и партньорства.

В рамките на Innowave Summit Варна ще бъде посетена и от две европейски делегации - на Европейската комисия, досега традиционно оглавявана от Мария Габриел в качеството ѝ на еврокомисар, и на Европейския комитет на регионите, по линия на който във Варна се очаква да пристигнат кметовете на около 30 европейски града. Делегациите провеждат срещите си във важни за иновациите и развитието на човешкия капитал места, включително във варненския Икономически университет.

"Това, че някои от най-големите умове в маркетинга, иновациите и технологиите избират да участват в Innowave Summit година след година, че събитието ни привлича партньори и бизнеси от всички сектори и успяваме да събираме във Варна извън летния сезон хиляди млади хора от цяла България и региона, показва, че потенциалът на Варна за развитие е огромен. С Innowave Summit искаме светът да види Варна с целия потенциал на находчивите ѝ и иновативни хора, чудесния ѝ климат и привлекателното ѝ местоположение. За нас е важно Варна да бъде център на високоинтелектуален и скъпоплатен труд, който да привлича бизнеси от най-високо ниво. Това по естествен път се отразява на качеството на образованието и на цялостната среда и атмосфера в този великолепен град" - казва Димитър Василев, организатор на Innowave Summit от самото му създаване през 2015 година.

Билети за събитието могат да се купят директно на уебсайта на Innowave Summit. Ранните записвания с отстъпка до 60% са до 15 септември.

Повече за събитието можете да научите в каналите на Innowave Summit във Facebook, Instagram и LinkedIn.

 

* съдържание на Innowave Summit