На 02.10.2019 г. в областната Администрация на Пловдив, пл. Н. Мушанов 1, бул. "6-ти Септември", Фондация "Е-комерс Съксес" и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организират практически обучения за онлайн търговия, насочени към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари.

Партньори на обученията са Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) и Българска Стопанска Камара (БСК).

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин. Практическото обучение по електронна търговия е напълно безплатно само с регистрация. Предназначено е за Вас - собствениците на малък и среден бизнес, които искате бързо и ефективно да спечелите нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет, съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, логистика, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби и достъп до финансиране на Вашия онлайн проект с ваучерната система на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Лектори в предстоящите обучения са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти, представител на КЗП и ИАНМСП.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

  • Специални условия в маркетплейса на еMAG;;
  • Промо код за безплатен sitebuilder от ICN
  • Преференциални условия за изграждане на онлайн магазин от awaton;
  • 50% отстъпка за избрани продукти на Microinvest;
  • Безценни контакти и възможности за Вас.

Регистрирайте се безплатно на https://e-success.bg/e-commerce-regional/