Нека се върнем за малко назад в добрите стари времена, преди пандемията да завладее света. Тогава обедната почивка беше време, в което масово колеги от една компания отиваха на обяд в избран близък до офиса им ресторант и съчетавайки го с приятни разговори, не усещаха кога отминава този отрязък от време.

Всъщност, един от най-незабравимите спомени на всеки един от нас, който ни кара да сме нетърпеливи към връщане на нормалността. Да, вероятно някои от вас и сега го правят, но си личи, че не е с такъв масов характер и почти всеки има едно наум, според заобикалящата ни вирусна среда и обстановка.

Тези размисли ни провокираха да зададем редовния си седмичен въпрос, свързан с предизвикателствата на работното ни място:

Променихте ли хранителните си навици на работното място през времената на пандемия?

- 28% признават, че предпочитат домашно приготвена храна

- 27% не виждат никаква причина за промяна

- 17% се опитват да се хранят по-здравословно

- 9% споделят, че са изгубили представа за какъвто и да е ясен режим за време, място и вид храна

- 7% казват, че по възможност се хранят директно в домашни условия

- 6% не са обърнали сериозно внимание на темата и какво точно правят сега

- 5% признават, че стресовата ситуация ги кара да се хранят много по-често

- 1% консумират повече плодове, за да набавят необходимите си за организма витамини, за да имат по-устойчив и силен имунитет

- 1% консумират все повече хранителни добавки

Изводите оставяме на вас.

Участвайте редовно в нашите седмични анкети за случващото се на работното ни място.