Тази изключителна сграда, чието име идва от "ruhe", означаващо "мир, спокойствие", се извисява в столичния кв.Витоша и заслужено спечели престижното отличие "Сграда на годината за 2019"!

RUHouse вече притежава Акт 16 и разполага с последни жилища за продажба, сред които може да изберете и своя нов дом.

Но кое прави RUHouse необикновена?

Тя неслучайно бе избрана за "Сграда на годината". Първо ще забележите нестандартната й модерна фасада, която я отличава от околните сгради. Избраните цветове са меко кафяво и тъмно сиво с акценти в оранжево. Екипът от архитекти, чието дело е RUHouse, включва проф. д-р арх. Калин Тихолов , доц. д-р арх. Евгени Рафаилов, арх. Стоян Мирлев и арх. Ния Темиз, като тяхната концепция била да проектират сграда в полите на Витоша, която да предлага най-високо качество на живот.

Снимки: Luximmo

Вече напълно завършена RUHouse предлага първокласни апартаменти с високи тавани, безкомпромисно качество на строителството и функционални разпределения, което е рядко срещано при сградите ново строителство. Ще бъдете очаровани и от елегантните общи части, дизайнерски изпълнени с луксозни материали и големи асансьори. Друго безспорно предимство е и ниският процент общи части към всеки имот и допълнителните удобства, включващи детска площадка, озелене вътрешен двор, охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Снимки: Luximmo

Локацията на RUHouse е избрана неслучайно - в динамично развиващия се кв.Витоша, с бърз достъп до Симеоновско шосе и Околовръстен път, което прави предвижването до всяка точка на столицата бързо и удобно. В близост се намират още Френския лицей, комплекс "Макси", супермаркети и всякакви други удобства, необходими за качествения живот на всички, които обичате.

Снимки: Luximmo

В селекцията от свободни апартаменти в RUHouse може да избирате между просторни тристайни апартаменти от €134 000 (без ДДС), четиристайни жилища от €187 000 (без ДДС) и мезонети с градина от €280 000 (без ДДС), които да превърнете в уютен дом за цялото семейство. Големите прозорци позволяват добро ослънчаване, а Витоша ще Ви прави компания при всяко сутрешно кафе или красив залез.

Признато качество, достойно за истински ценители - това е RUHouse.

Побързайте да разберете повече за последните апартаменти в сградата.

Свържете се с отговорния брокер Любин Чаков на 0882 817 565 или l.chakov@luximmo.bg