Luximmo Finest Estates e Агенция на годината за 2021!

На 17.05 в Hyatt Regency Sofia имотният портал Имоти.нет раздаде своите Седми годишни награди. Събитието е единственият подобен форум в България, който отличава най-добрите професионалисти в сферата на имотите и подкрепя добрите практики в бранша.

На церемонията Luximmo Finest Estates беше удостоена с двете най-големи отличия в категориите "Награда на потребителите - агенция за недвижими имоти" и "Агенция за недвижими имоти на годината" - голям бизнес!

снимка: Luximmo

Статуетките бяха приети от Невена Стоянова, управляващ директор на агенцията.

Тя благодари на организаторите на събитието, а след награждаването сподели:

"Публично обещах Luximmo да бъде най-добрият посланик на каузата на конкурса и мисля, че за целия ни екип това е голямо вдъхновение и тласък да бъдем по-добри хора и професионалисти. Да го направим, колеги!"

Имотът определя бита, имотите вдъхновят и имат силата да са водещ център в живота на всеки един от нас. При нас никога не става въпрос единствено и само за инвестиции и сделки. Ние мислим, анализираме и избираме най-добрия начин на живот за нашите клиенти, заедно чертаем и определяме не просто житейския цикъл на едно поколение, ние продаваме декори за щастливи семейни истории, за проспериращ бизнес модел.

снимка: Luximmo

Ето защо ние в Luximmo имаме самосъзнанието да дефинираме нашата професия не само като една от най-сложните, но и като една от най-значимите в човешкия живот. От нашите действия и съвети, от нашата подкрепа, солидарност и искрени намерения зависи посоката на живот."

Тази година Luximmo празнува 15 години от създаването си. През април успя да разшири още мрежата си от офиси с отваряне на представителства в Русе и Дубай.

Вижте цялото портфолио на Luximmo Finest Estates!

 

*съдържание на Luximmo