17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква отстъпка за никой. За начало 5 лв бензина. Кво се мотаете такива?!

Така, този произхожда от Стара Загора, един от галениците на комунизма, които като "стопански ръководители", получиха организацията на ДС - някаква си червена стопанска камара, доколкото "бизнесът" в България е в ръцете на бившите БКП и ДС кадри. На възраст, това анално... и червено педалче изглежда като трето поколение червен галош от галениците на червената селтак олигархия. Та, на такива изроди вяра нямайте, те са ваши врагове и всичко което имат и заемат като постове и имущество е откраднато от Вас, както се очаква и тези стотинки ще бъдат една дотация за червената олигархия, която на практика е държаща капиталите на РБ, по причина, че няма лустрация и конфискация за червените некадърници.

Дар на семейството от Тодор Живков - това означава името на този човек.

"Светлозар Терзиев е роден на 5 април 1949 г. в Стара Загора, член е БКП. Завършил е „Икономика на промишлеността“ във ВИНС, Варна. Работил е в комплекса „Марица-изток“, в системата на далекосъобщенията, в „Петрол“. С частен бизнес се занимава от 1991 г. Управител е на „Зара газ“ ООД. Предметът на дейност е продажба на едро и дребно и транспорт на течни и газообразни горива." Бащата, все още си спомня за срещите си с Тодор Живков така: "Сетих се за една много, много стара, още отпреди промените среща на стопанските ръководители в Стара Загора. Тогавашният ни държавен глава каза нещо, което всъщност е меродавно и сега, защото беше и си е световна икономическа истина: - „Има индустрия, има брутен продукт, има бюджет. Няма индустрия, няма брутен продукт, няма бюджет.“ За този другар селянинът от Правец е голем ум. Така се става бОзнесмен в РБ, а после семето ти дава наклон по червените медии, дааа.

Когато има МОНОПОЛИСТ държавата трябва да се намеси, а не някакъв си пикльо, депутат от ПП, Искрен незнам си кой си, да дрънка, че било пазар и монополиста можел да продава на каквато си иска цена. Защо монополиста не отиде да ЕС да ги накара да купуваме руски нефт, а трябваше държавата да се намеси, бе Искренчо?

Ще свалят с 25 стотинки и след седмица ще мине 4 лв. На фона на тези цени 25 стотинки са абсолютно нищо. На цените на борсата, горивата трябва да бъдат под 3 лв

ПЕТРОЛА И 2008 ГОДИНА БЕШЕ 118 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ ... ОБАЧЕ ГОРИВАТА БЯХА С 40% ПО ЕВТИНИ .. СЪЩОТО Е И С ХРАНИТЕ .... АЛЧНОСТТА НА КОРПОРАЦИИТЕ ЩЕ ПОГУБИ ХОРАТА . ЕДИН ПРОДУКТ КОЙТО Е КУПЕН ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ХРАНИ НА 1 ЛЕВ ... СТИГА ДО ПОТРЕБИТЕЛЯ НА ЦЕНА 3 ЛЕВА .... ВЪВ ЦЯЛ СВЯТ ... !!!

"Към момента нямаме информация някои от големите вериги да не участват" Много тарикатско писане на мисирките. А към момента кои искат ДА УЧАСТВАТ? За това не се казва нали? А каква ще е далаверата на този който участва в играта? Продава на по-ниска цена (с 25 ст). А тези 25 ст. му ги дават от хазната. 1.Далаверката - ако няма много играчи - ще му се вдигне оборота (хората ще идат там да зареждат, а не при конкуренцията) 2.Лошото е, че вместо да си ги вземе парите веднага и да ги върти, ще чака дълга процедура за връщане. Допълнителна работа по документацията дето трябва да се подава на бюрократите. И риска, че винаги могат да го проверяват по 1000 линии и да трябва да върне парите на държавата (ако е неудобен на властта разбира се)

Цялата работа им е такава пожелателно или може би..

На идиотите от ПП поредната свръх олигофрения. Каква отстъпка, като никой "оператор" няма да я предложи. Всичката пушилка ,на тъпанарите е с пожелателен характер. Нали се биеха в гърдите , че давали 2 млрд. помощи ? Да се махат час по скоро тия безмозъчни индивиди.

тоя бухал е забравил да уточни откъде точно ще вземат пари за да финансират отстъпката за горивата. Заем ли ще е? После този заем ще трябва да се връща. Ще ги напечатат ли? Тогава правят инфлация. Така и така "отстъпката" ще си я платим. Чудя се само защо ни имат за иди.ти. Ще намалят цените на едно, ще завишат цените на всичко останало, само с известно закъснение.

От ДДС. 3,50 х 0,2=0,70 Отстъпката е 0,25. Не са нужни никакви кредити, намалява дължимият данък. За работещите на черно не е изгодно и за това реват.

Ти си наистина идиот.

" пожелателно е", " би трябвало", " надяваме се" - какво по- сигурно от това, независимо за какво се отнася. Тази реторика продължава да звучи. Повече конкретика ще е добре да има, засега едни приказки в условно наклонение и с отложено действие в близко бъдеще

Тоя да се прекръсти на ЖиводЕр.

Ма как може да те кръстят така бе

Боклуци сте...боклуци

Уикенда кпп- тата се пръскаха по шевовете. 10лв. да направят литъра! Да се научи Ганьо да пести

Ленче, ходи му ги дръж на Кирчо, да не му висят и стига писа глупости!

Бреее... ти па кой си че ще даваш наклон на хората бе. Поредната оядена свиня...

Не разбирам какво е това желание всички да са клошари :))) Откъде идва този порив българина да е бедняк?:))))

Ето за това трябва да си ходите, едно обещание не може да спазите, като си казал 01.07 това е датата.

Какви външни фактори бе копелета крадливи! Цената на петрола не мърда а цените на горивата у нас отидоха до небето. Пладнишки грабеж му се казва, а не "външни фактори"....

с меринджера на дир ли спорим рано сутринта та трие да не си опапкал и ти някой гранд от америка притив България

По 4000 на месец от Мигофанова.

Руският шпионин от най-високо държавно ниво и прочут по цял свят крадец Бойко Методиев Борисов, изгради тоталния монопол и на Лукоил в България, харизвайки им Росенец и акцизните складови за горива. Това е основната причина за безбожно високите цени на горивата у нас. Съд и затвор за Борисов, доказан враг на българския народ.

Аре пускайте им 25-стинки, че ние вече ги набутахме у цената и не спираме да цоцаме

Абе шушумиги мога и без вашите 12.5 лв на месец,но това ,че продадохте държавата(или подарихте) на краварите няма да ви простим!

Ти що не беше на летището вчера?

Скоро вие ще сте на летището да бягате

Тва от вас русофилите нищо не става, само драскате по форумите срещу капейки. Що не се събрахте вчера да си изпратите "братушките" бе дебили?

Не знам какви сте вие драскачите и по колко ви плащат, само че на мен от една година само ми се качват разходите и то не заради руснаците а заради тъпите решения и действие на правителството.

Лукойл по нареждане на Путин спира работа.бегайте при Марешки

Браво. Да си вървят и те.

взимай си 25 ст и марш към краварника

Митрофанова и Путин само добро ще направят на България.

15 години без "печалба" за нефтена рафинерия си и направо за Гинес......Те работят ей така от "любов" към потребителите.....Ама не семе народ, да спрем една седмица колите и тогава ще видите какво ще стане......

А така, дайте си талоните, егн-тата също. Трябва да знаем кой ползва "отстъпка". Утре който ползвал отстъпка под строй за "ваксинка". Ако не на убийците от пфайзер може и кожена - по-безвредна е. Като обявиха така наречената "отстъпка" цената на дизела беше 3.35. И почнаха да я вдигат, въпреки понижението на цената на петрола. Е сега е 3.60. Айде радвайте се на намалението и целувайте на кокорчо задника.

Махнете монопола на Лукоил върху акцизните складове и освободете вноса. Цените ще паднат ако има конкуренция.

И от къде ще паднат цените, като у нас горивата са най-евтини от ЕС?

ние държавата трябва да си върнем бе а не 25 ст.Неможе два баджака за 14 000 лева да ни управляват и да се учат върху нас с любезното съдействие на америка против България

Който дава отстъпка, от него ще зареждам. Това е. От Лукоил обаче в никакъв случай. Бойкот на путлеро-фашистките бензиностанции.

при магарешки лукойл спира работа

Ха дано.

е то не може всичко да намалят! Намалиха руските шпиони, сега искате и бензина да намалят! Трябва анализ :))))))

Ти що не отиде да си изпратиш братушките?

Щото ме е страх от Иво Мирчев да не ме затисне със шкембето:))))

Затова партията се нарича продължаваме подмяната.

"Не се страхувам" май не важи за горивата:))))) Там всички са по терлици:))) Щото няма картел и нямат лоби:))) Затова и цените са такива, въпреки евтиния уралски нефт:))) Пожелателната отстъпка е отбиване на номера. Да не пострадал биснеса им:))))) А джоба на милиони българи?

Кирчо дава ама бензиностанцията не дава. Тва май е известна ситуация. То беше ясно от намали че е партенка в противен случай Що простото не намали цената на горивата.?

Поредната слабоумна глупост на ПП -отстъпка, която бензиностанциите не могат/ не искат да дават. Ако беше намален акциза с 50% до края на годината нямаше да има никакъв ъехнически проблем.

На това власите му викат "футе вънте".

надяваме се да изпукате до един!