17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това е виновен баце! Тепърва ще страдаме, заради некадърното му управление! Толкова стратегическо икономически грешки е направил, че и 100 години затвор са му малко!

това не е важно, ние си чагъртаме, чагъртаме с дълъг нокът в носа.

Това е наследството от 12 годишно "успешно" управление, което от влачене не е помислило и за ден напред.

Да ви е честито Европейското лоби на корпорациите с продажници(евродеПУТати). И те първа ще се фаврат с нас

къде беше това лоби докато Баце дърпаше конците бе комуне?

простотия, наложена от т.нар. "Евро-Съюз" . Няма ли някой с топки да излезе и да ги прати където им е мястото? Или е по-добре да си бием камшика от това недоразумение....

Ми бутнете лошият комунистически АЕЦ и наредете още перки и соларки. Ако не помогне, боядисайте перките в зелено.

с който се зареждат новите БГ ел коли - http://rentelex.tech

За да саботира всичко,което прави правителството.Този сега трябва да бъде разстрелян публично за назидание на другите гербери,които си позволяват да продължават да рушат държавата.

България нямала нужда от АЕЦ.

Веднага сменето Иван Иванов , той е купен не се вижда ли ? Преди имаше един Семерджиев , никой не го провери защото бяха Тиквите , но си купи 3 апртамента в София ! Тиквата му Мръсна , той е виновен защото тези са му подвластни още , правят тези номера ! Иван Иванов да бъде проверен за имоти и банкови сметки , този мръсник живее на наш гръб , ОСТАВКА !

ЧЕГЪРТАНЕТО гълта много ток!

С всеки изминал ден се уверяваме колко добре комунистите ни описваха капитализма и капиталистите, само за едно нещо ни излъгъха, оказа се, че капитализма е много по-лош от описваното.

КАРТЕЛНИЯТ ОЛИГАРХИЧЕН , КОРУПЦИОНЕН КАПИТАЛИЗЪМ ОТ КРЕМЪЛСКИ ТИП Е НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО ! ПО СТРАШНО Е ОТ ДЪРЖАВНИЯТ КАПИТЪЛИЗЪМ, ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО "СОЦИАЛИЗМА"!

Руснаци и комунисти са в тия комисии и БЕХове. Цялата енергетика е зависима от Ровчовци и Русия. Това са продажниците. От години само се цоца.

Когато си прост, то е за винаги.

Добре, че се усещаш!

И плюс сам си си сложил! Смешник!

Кадиев и Овчаров не се оплакват изобщо

Кой купува електроенергия на пазара ден напред. За дългосрочно планиране и дългосрочни договори не са Ли чували? Даде данни колко енергия се е изтъргувала всеки ден на пазара ден напред...

tonk11

Купуват защото обикновено е по-евтино от цените по дългосрочните договори. Такива случай като вчерашния има 2 пъти годишно по 5-6 дни. През останалото време си им е екстра и не реват.

Основната причина за това е, че енергетиката се управляваше години наред популистки, от хора , които нямат нищо общо с енергетика!Между другото това е сама началото!Ще става още по зле, когато нещата се прехвърлят и върху битовите сметки.По политически причини се отказахме от Южен поток, (немците защо не се отказаха от Северен) от АЕЦ Белене.Отказахме се от разширението на ПАВЕЦ Чаира.Енергетиката е труден бранш, тръгне ли надолу връщането е много трудно.И основните виновници за това са тук в България!

Тоя Южен Поток беше пълна кражба, какно всичко свързано с Русия - корупция и кражби. Тия казаци така са живяли от векове. Нападат някой и почвват да го цоцат с данъци.

Когато си прост, то е за цял живот.

ДА Е ПОД БЛЯДККО РОБСТВО ! И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ЕНЕРГЕТИКАТА У НАС Е В КРЕМЪЛСКИ РЪЦЕ, Ч, ВЕЧЕ И ЧЕЗ Е БЛЯДСКИ! В МОМЕНТА, ЧРЕЗ КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ СЕ СЪЗДАВА ИЗКУСТВЕНО НЕРЕАЛНО ВИСОКИ ЦЕНИ, ЗА ДА БЪДЕ УБИТО ВСИЧКО И СТРАНАТА ДА ПОТЪ В ХАОС! ТУКАШНИНЕ КРЕМЪЛСКИ МАСОНИ, МНОГО ОБИЧАТ ХАОСА, ЗА ДА НАКАРАТ ТЪЛПАТА ПАК ДА СИ ПОИСКА ДИКТАТУРАТА, КОЯТО ТЕ НА ДРАГО СЪРЦЕ ЩЕ И ДАДАТ ПОД ФОРМАТА Н - ДИКТАТОРСКА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕ-СС-ПУБЛИКА ОТ КРЕМЪЛСКИ ТИП! ТОВА Е КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ПЪЛЗЯЩ ХАОС, СТАРТИРАН ОЩЕ ПРЕЗ 2015 Г И ПРОДЪЛЖАВАЩ ЗАСИЛВАЩО СЕ И ДО ДНЕС ! БЪЛГАРИЯ Е БЛУДСКА КОЛОНИЯ! САМО ТЯ, ОТ ВСИЧКИ СОЦ. СТРАНИ - ОСТАНАН НА ДЪНОТО НА ЕС ! ЗАЩО ? АМИ ЗАЩОТО ДРУГИТА СТРАНИ СИ НЯМАТ КОН ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, НА КОЙТО ВСЕКИ ДЕН ДА ДУХАТ ! ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ , КАТО П ОНЕ СРЕДНО-ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, БИ БИЛО - СМЪРТ ЗА РАССИЯ И "РУССКИЯ СВЯТ"! ЗАТОВА 5-АТА КОЛОНА ВСЯЧЕСКИ СЕ СТРЕМИ ДА НЕ ДОПУСНЕ ТОВА ... И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА - УСПЯВА!

Трудно е да си прост в България, конкуренцията е огромна!

Когато си прост, то е за винаги.

Ами Европейски съюз.

РЕАЛНО ... САМО НА ХАРТИЯ БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПЙСКА СТРАНА, ДЕФАКТО СИ Е РУСКА ГУБЕРНИЯ И ЗАТОВА Е НА ДЪНОТО!

На дъното сме , защото сме в еврогейското подобие на съюз. Когато бяхме в СИВ си бяхме много добре. Този франкенщайн наречен ЕС не е съюз.

Кое не ви стана ясно? Мощности има, но стоят изключени, за да може да се продава скъп ток на вътрешния пазар! Ясно го казаха всички по веригата, но троловете напират за строеж на още мощности, които да се платят кеш на Русия. Еми, няма да стане! Както няма да стане да ни убедите, че това, което се случва е промяна! Не е промяна, а връщане към идеологии от преди 15 години. Идеологии и икономически интереси, заради които избрахме тая банкянска мутра първоначално. И която банкянска мутра доста успешно им се противопостави! Не прогрес, а регрес му се вика на това, другари.

Слаб 2, бро, вие ни връщате към идеологиите и измамите на първите некадърни, селяндурски измамници, които произведоха и първата революция(Френската), и избиха повче французи от всички в историята, включително и нацистите! Това сте вие, едни долни и некадърни измамници и главорези, оплюващи всичко за своя изгода!

Кои мощности? Мариците като ги пуснат и ще плащаме квоти като обезумели.

При тези цени ще спрат още предприятия ! Горива , ток храни всичко нагоре! Металите също!

Перки, дърва и слънци вместо Белене. Чиститу. Банани банани банани

посткомунистическа мафиотизация и мутризация

Не, това се нарича капитализъм в действие.

" КГБ (нерегистриран) Не, това се нарича капитализъм в действие." Би ли посочил, къде има социализъм в действие ? Щото аз съм прост и не ги разбирам тези работи ! Ако се затрудниш, ще ти се помогне.

Така е защото всички които бяха против АЕЦ Белене не бяха обесени овреме! В това число трябваше да бъфат обесени и всички преговарящи с ЕС, които се съгласиха да се затворят блоковете на АЕЦ Козлодуй! Но още не е късно!

Харвардския клан е в битка с радевия клан на мафията или само се преструват

опс славунския клан е в битка с радевия от харвард или само е театър, и едните и другите са силно неолиберални и разпродават държата ни и народа ни, тоя хиновски ебившо ДС и върл противник на АЕЦ Белене и въобще на нови мощности чии интереси защитава може да са руските на Турските атомни централи построени с руско участие, може да просто турските, може да са някви други, но не са българските

България има по голяма енергиина наситеност от великобритания по времетп на костов някой пак ни е продал щом хиновски човека който обесняваше че е по добре да внасяме ток се изевява, кой хи държи славчовците, на кой са пристанали нялой голям е

В Англия масово се използват язовири и други водни резервоари, за да се разпологат соларни панели върху плаващи понтони. така хем не се използва обработваема земя, хем е по-ефективно за панелите, понеже се привличат повече слънчеви лъчи. Имат и огромни вятърни паркове вътре в Ламанша. Също така имат и подводни системи за използване на енергията от приливите и отливите . Към момента 42% от произведената енергия идва от възобновяеми източници срещу 38% за изкопаемите горива в Англия.

tonk11

А другите 20%?

Мнооо си тъп, Сашеее!!111 от газ и ядрено гориво.

tonk11

Умния, газа е изкопаемо гориво. Тъпанар.

с фотоволтаици - виж как на http://rentelex.tech

Ей бокук!

И защоооо КЦМ Пловдив не си купува тока от германия? Май се сещам... България не е част от европейската енергина система и съответно пазар. Гърция, румъния, турция, т.нар. македония, сърбия, онова което наричат косово са и те купуват и продават ток в по европейските борси, а в българия търговията е в услуга на олигопол от гербави мафиоти и конкуренция няма. Те могат да опрделят каквато си поискат цена. Най-големите производители на електроенергия са дирекно свързани с бойкоборисов. напр. цветелина бориславова която продаде банка за да почне са строи фотоволтаици, американските тецове които продължават да съществуват след 2015 година щото бойко борисов им продължи договора, меди доганов, който държи т.нар студен резерв. В изолиран пазар и олигопол токът може да е още по-скъп. Управлението на герб не допусна включването на българия в европейската енергийна система по заповед на руската мафия.

Ха ха това ли е целта досега Никой не можел да продава ток през българия и за да позволим на някой ни сриват енергетиката и то точно този хиновски е главен участник в във всички спрени пеоекти ква ви е мръсната игра да загубим стратегическото си преимущество в което никой не може да продава или?

Защото не можеш да купуваш на ниска цена ток ден напред.

tonk11

Нещо си се объркал. От 12.05. 2021 , тоест от преди 2 месеца сме част от общата енергийна система на ЕС и участваме на борсата на ЕС. А дега пак питай тия от КЦМ що не купуват от Германия?

Ами честито на българия. Сигурно има някаква уловка, но стечение на времето (дали пък с влизането на редовно правителство) ще бъде възможно да се купува ток заобикаляйки местния олигопол.

tonk11

Ма има бе, как да няма. Винаги има, винаги някой ни цака, винаги някой друг е виновен.

Същия този хиновски преди 10тина години обесняваше как не ни трябват нови мищности, а е по добре да внасяме ток, кви игри играят харвардците и слугите на нафията. Не искаше белене

За това благодарете на ония тиквун и ЕС, които ни принудиха да подпишем зелената сделка и загробихме реактори на аец Козлодуй и проекта за АЕЦ Белене. Честито тъпунгери!

Точно хиновски убеждаваше как не ни трябва белене той убеди и бойко, после бойко явно си промени посоката на действие не е ЕС

Кой спря реакторите на Козлодуй???? Не го ли подписа Станишев случайно? А бе вие платените си мислите, че никой нищо не помни.

зареждай в къщи модулни акумулатори на БГ електрическа кола - вж http://rentelex.tech

Електроенергията за домакинствата в България е една от най-евтините в Европа, за сравнение в Германия плащат 60 стотинки на Киловатчас, но българина трябва да се оплаква от всичко, защото всеки се опитва да го прецака и като цяло има световен заговор срещу България.

Щото още е регулиран, приятелю. Ама след 2 години вече няма да е.

tonk11

Ми нали искаме реална и пазарна икономика? Е те това е. Има търсене и цената скача - икономика.

държи цената висока,а не пазарът, защото купувачите не могат да си купят евтин ток от вън...

tonk11

Защо да не могат? От 2 месеца сме в общата система и борса на ЕС. Могат.

В пропадналата и корумпирана Русия дето се краде като за световно, цената на тока около Москва е 12 стотинки дневна и 5 стотинки нощна за битови потребители с включени далавери и кражби. Е?ем ти и еврогейския сьюз, е?ем ти пазарната икономика.

Да, бе да. Ама защо всички искат да идат в ЕС е много изненадващо. Включително и милиони руснаци !

затова зареждай преносими акумулатори на новата БГ ел кола вж http://rentelex.tech

че и най евтиния ток друса лошо!

вози...

а, бе? де е АЕЦ Белене?

Дето го поръчаха без да имат пари да го платят.

Имам хотел с ресторант... освен Ковид сега и това ни удря. Двойни сметки, а приходите са същите... утре затварям и аз кепенците и изхвърлям хората на улицата..омръзна ми, теглих кредити, взимах от приятели само и само да си задържа хората. Вече не вицдам нукакъв смисъл човек да прави бизнес

tonk11

Странно. А оня на Приморско на кея дето ми продаде порция цаца за 16 лв и пържени картофи за 14лв как е? Той ще затваря ли или ще успее да избие за 2.5-3 месеца годината? А дали плаща данъци и осигуровки реални?

В туризма последните 4-5 години огромен брой фирми излязоха на светло и си плащат всичко. Няма нищо общо със ситуацията преди това.

tonk11

Митко, може и да е така ама този уикенд бях в Стрелча. В ресторанта на хотела ми носят бон със сметката ама не е касов. Няма код, няма знаме, няма нищо. Просто напечатана сметка на термо хартия. Като казах, че искам касов бон само дето не ми вдигнаха скандал що съм ги бил обвинявал, това си бил нормален бон, всичко си било точно. Ядосах се и поисках фактура за спането и яденето ама настоях да прикачат точно тоя " бон" към фактурата. И кво да видиш? Чудо! Появи се друга бележка от ресторанта. И тук ново 20 - ддс 9% щото пише - хранене на блок-маса. Питам ги каква е тая блок маса бе, нали аз си поръчах и ми го донесохте? Отговор - такъв би софтуера. Отделно тия на рецепцията 20 минути не можаха да ми дадат ф-ра щото като не можаха да си пуснат касовия апарат. И категорично ми заявиха -плащане само в кеш. Нямали терминал. Та ве съм сигурен колко си прав.

tonk11

И за зя не изляза голословен - хотела е Средна гора 2.

Не, нямаш нито хотел, нито ресторант. Най-обикновен трол.

Свиквайте с мизерията!

На Козяк козните и прочие Харвардиа

Радвайте се на СВОБОДНИЯ пазар и американските централи!

tonk11

Глупости. Нищо му няма на пазара. Тия се правят на тарикати. Сегмента "ден напред" за енергията е като "last minute" в туризма. Може и да стане а може и да не стане. Тия си реват няколко дни в годината щото има голямо потребление на енергия а през останалото време си им е супер. Няколко дни през зимата в голям студ и няколко дни през лятото в голяма жега. Що мислиш нямат дългосрочен договор на твърда цена като останалите фирми? Защото през повечето време цената им е по ниска от тази по дългосрочните договори. Аз имам договор на 158 лв/мвч. Сега е супер цената ама преди 1.5 месеца цената на борсата беше 142 лв и след 1.5 месеца пак ще е такава. Тогава няма да протестират и да затварят.

И кой ни натресе американските централи??? Я припомни гьобелсов ученико???

tonk11

Това какво общо има? А кой закри 4 блока на АЕЦ-а?

tonk11

Само на мен ли звучи несериозно предприятие като КЦМ да си купува енергия "ден напред"? Защо това предприятие няма договор? Защо не си е гарантирало цена с дългосрочен договор? Всъщност знам защо. Защото дни като днешния са 5 - 10 в годината. През останалото време цената е много изгодна в този сегмент. И тогава не реват.

Ако си по-сериозен от всички останали, ако искаш търгувай с "ден назад" Ще откриеш онова що му казват "завръщане в бъдещото " Селски тарикат, който никога през живот си не е правил бизнес

tonk11

Ти ли си големия бизнесмен бе? С ресторанта дето щял да затваря? Ти няма да го мислиш /ако въобще имаш тоя ресторант и хотел/ нали си си решил проблема като затвориш "бизнеса" си. И още нещо - даже не си разбрал какво съм написал. Ако верно имаше "бизнес" щеше поне малко да си запознат с въпроса защото фирмите задължително и отдавна са на тоя пазар.

АЕЦ е опасна работа, а и си зависим от Русия. След извеждане от експлоатация, трябва много пари и време за охрана, поддръжка. Радиацията е опасно нещо. Въглищата също не са алтернатива.

Опасна е, бате! Чакмак! Искри и фърля кат рязана пишка! Откъде ви намират такива, бе?!

значи САЩ, Франция , Япония,Китай ( все топ икономики) и др. са тъпи и зависими от Русия. Така излиза от твоя дълбокомислен пост!

Ти нищо не каза. Природните изкопаеми са история. Хубаво. Добива от слънчевата енергия са много ниски и на нашата теритрия не си струва инвестицията. Вятър също няма. Т.е. варианта ни е да нямаме производство и да разчитаме на мислостта на чуждестанното производство!? По въпроса с АЕЦ, тъй като скоро няма да има фюжън, който хем е по-безопасен (теоретично) и е по-ефективен, то може да погледнем към 4то поколение АЕЦ, които също са много по-безопасни и изглеждат като разумно предложение.

Ами да погледнем, ама трябват традиции, щото тия 4-то поколение даже още не са в изпитания... Няма да стане с 30-годишен половин АЕЦ, дето носи на гърба си цялата ни енергийна система!

А къде бяха работодателите,когато вдигнаха цената на тока за обикновените потребители?Тогава няма проблем и си мълчат,нали?Лошото в такива ситуации е,че пак страдат обикновените хора,а именно работниците в завода.Трябват спешни мерки да бъдат взети за проблема,но не виждам как ще се случат нещата.

Алооу, икономическия министър ???? какво правим ??? или ни бива само да взимаме готови пари (Хемус) и да ги пишем заслуга на служебните.... Алоу премиера ??? Нещо много спиш. Вместо да решаваш проблеми, гледаш кой реди кабинета на чалгата.... Алоу? Ето ви разликата - Баце щеше да подпали задника на министъра да ходи да договаря нови мощности и да сваля цените за да са доволни производителите. Сегашните (и следващите) само ще извъртат очи от проблемите докато грабят.....

Всъщност това е добра новина. КЦМ е най-отровния и замърсява околната среда завод в Пловдивска област.

Ама и храни бая хора и техните семейства.

10 дни ще издържат

Хем ги храни, хем ги трови.

В Бъгария има много подобни заводи, от преди 50 години - приватизирани корупционно и чорбаджията нито знае как да ги модернецира, нито как да ги развива. А работниците нито имат желание да се преквалифицират, нито им предлагат такава опция. За съжаление, като не става доброволно, пазара ще ги затвори при липса на адаптация. Нещата винаги със зор и насила стават. В България останаха само търговците на вносни стоки, нищо смислено не се произвежда, освен може би софтуер, другите сфери са само с поддържаща роля, на командно дишане. Единици са конкурентните фирми, които произвеждат и реализират продукцията си и в Европа.

Бъдете реалисти. В Африка, работят 18 кора Ел.централи,вързани за кея и с жици подават ток, когато трябва... Половин Африка е на агрегатчета. Свиквайте, бъдете отговорни, пестеливи...ИТН няма да Ви подаря тока.

глей си там грипчето,че и с него не мож се оправи и не мисли за неща дет не ти ги побира докторската глава! Може да пробваш да минеш изцяло на генератор у вас , да ти видим сеира!

на всички минуси да си сложат по един генератор и да ги видя как ще захранят печка , хладилник и бойлер и дали ще им стигнат парите за гориво за генератора за месеца. После да кажат как върви експеримента и дали са доволни!

аз не мога да разбера какво спорите като Миглена Кунева преди години ви реши проблемите.

не е Миглена, а премиера и! Но най винове за сегашнотоположение е бойко , прегледай историята!

Що? Кво е направил Бойко? Той ли подари оригиналните реактори на АЕЦ белене?

за съжаление не лъжа, но герберастите нямате капацитет да проумете съвсем прости неща. Ако имаше акъл щеше да проследиш историята на аец в Бг и щеше да разбереш ,а сега и да ти обяснявам само ще си загубя времето!

Лъжеш като типичен бесепар-ром. АЕЦ белене е мъртъв много преди ГЕРБ да съществува.

ни съм бесепар ,нито ром , а доста по грамотен по темата от теб и изобщо. Да беше прочел до сега това, кото трябва и да беше разбрал, вместо да пишеш бройки тъпи мения за жълти стинки!

Блокове 1-4 така или иначе не можеше да работят до сега.

да израд някой и друг милиард и да изплятят нови блокове!

Ми де да знаеш... И чехи и унгарци си удължиха живота на 440 мегаватовите и още си работят, а са набори на нашите 3 и 4-ти

ЕС даде за затварянето на блокове 1-4 повече пари отколкото ток можеха да произведат. Друг е въпросът къде отидоха тези пари.

1. Глупости! 2. Отидоха за нарязването им на скрап. Т.е. 1+2=0 разходи за извеждане от експлоатация и ОГРОМЕН МИНУС от преждевременното им затваряне, подлоги такива!

Къде е прехвалената зелена енергия? При това слънчево греене соларните панели трябва да задоволят нуждите на цяла България, И какво стана ? Ще увеличават мощностите на ТЕЦ- овете. Аз, ай, ай

В България да не мислиш, че има кой знае колко соларни паркове. Има такива и се увеличават. В Германия има много вятърни, вероятно и това е причина, повече предлагане.

В Южна България е пълно със соларни панели и перки …декари плодородна земя е превърната в соларни ферми,но дано да не останем след време без жито/храна .А що се отнася до Германия, там потреблението на електричество е минимално поради студеният климат.

Да има, да има колко да има? 550мегавата. Тези дни само за Гърция изнасяме 900мегавата.

…че не са рентабилни за условията в България. В Германия няма климатици през лятото, а зимата се отопляват с газ.

Какво значи не са рентабилни? А кое е рентабилно? ТЕЦове ли? Или АЕЦ за 30 милиарда.

Бойку е виновен!

Ами така е - спря Белене и после 8 години шикалкави със 7 блок, докато НЕК затъваше все повече и повече, а той го крепеше със заеми!

Не Бойко подари оригиналните реактори на руснаците през 2005та.

tonk11

Какво е подарил? Я пак да се изакаш- какво и на кого е подарил?

Ха сега отговорете ми честно : ИМА ЛИ наистина ДРУГ такъв народ по света , който да си затвори напълно работещите и изправни ядрени реактори срещу .... ъъъъъъ ... наложена отвън демокрация ?

Всъщност има - словаците. Ама толкоз...

Голямите предприятия могат да ограничат работа в пикови часове. ТЕЦа е остарял, трябва ниви мощности. Газове, алтернативни източници... Но, АЕЦ Белене не е вариант, поради висока цена и неясен хоризонт. Работи 60 години, после 600 години генерира само разходи.

да си чул за непрекъснати процеси и работа на смени? или ше бачкаш смао като дуа ветеро да ти върти перката малоумко?

Какви медени слова се изляха за свободния пазар на енергоносители -как многото доставчици ше намалят цената на тока тогава си питахте оная работа

доставчиците са прекупвачи, а не производители и като минимум дублират цените! ама в бг шаранитеса много се ловят на бастуни! У "тъпа" Франци[ сичко е държавно и държи дял даже в UK.

На АЕЦ Белене по начина, по който се строи, токът ще е толкова скъп, че ще търсите същите тези цени, от които ревете сега.

ДА-ДА, чакай ти... Токът от АЕЦ-а си е ток от АЕЦ. Колкото и да е скъп, е по-евтин от останалия

Как смяташ тока от АЕЦ? Смяташ ли, разходите след извеждане от експлоатация?

Всичко се смята - европейска директива! Ако си мислиш, че Козлодуй не отчислява всяка година милиони евро във фонда за извеждане от експлоатация, продава си тока основно на регулирания пазар по 5 ст. и пак е на бясна печалба, значи нищо не знаеш по темата.

Белене е започнал строежа през 1989. Ако бе ОК, щеше да е построена. Не се говори за Цанков камък.

Охлюве, знаеш ли колко неща, които бяха ОК ги спряха след 1989 г.?!