17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви вярваме сега? като вчастния бизнес с се сринаха заплатите - масово неплатен отпуск и съкращения?

А цените са се вдигнали с 5 % !

И как така - държавното служите с 30% пък сеполучило 3,4 % .

Разходите за заплати и нетното възнаграждение, което получава един работник или служител, са две съвсем различни неща... От друга страна, покупателната способност на населението пък е съвсем друго мерило, което всъщност е единствения реален показател за благосъстоянието на една нация.... Така че, заглавието е пълна лъжа, в крайна сметка...

Кои заплати? -В България се повишават само чиновническите заплати. Една от най бедните държави с най голям контингент -чиновници и с относително най високи заплати по отношение на частният бизнес. БОКО СИ ОТГЛЕЖДА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.

НЕ НИ ТРЯБВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВИ ПАРИ! Искаме си ниските заплати и пенсиите пак да са по 180 лева! ОСТАВКА!

Когато заплатите изпреварят инфлацията става страшно...

Да ,а цените въобще не са се вдигнали хиахаи! Все по-добре се живее ! :))))

А инфлацията с колко се вдигна чукундури?

Я обади как рашките са виновни за всичко

А данъците ?

- Как е най-добре за народа - първо да се увеличат цените и след това заплатите или обратно? Радио Ереван мълчи - на политически въпроси не отговаря. Втори въпрос: - Как е най-добре за булката да бъде облечена в първата брачна нощ - с копринена или памучна нощница? Радио Ереван отговаря: - Все тая, и в двата случая ще бъде наебана. Отнася се и за първия въпрос.

Сь имаш в гъзерете другарко дописник....осигуровки на 4ч реално изработени часове 192ч месечно....заплата 473лв...кво не е работа комунист да плаща,пенционер да мръля.джендър да работи и дописник-селкор новина да съобщава.

Чии заплати? На държавните хрантутници предполагам.

Много "по-добре" сме с пенсии от 180 евро и хляб от 1 евро. Ако беше работил както трябва, вместо да краднеш от народа, нямаше да имаме нужда от субсидии, като при социализма.

свинско със зеле, само дето едни ядат свинско, а други зеле

С тоя ръст на държавните заплати с 15-30%, сте си оправили статистиката за пиара на Тиквата.

Глупости ... На някой от четящите статията да се е вдигнала? Моята падна, да не говорим, че я взимам от дъжд на вятър. Колко от вас ги осигуряват на минимална работна заплата и не взимат "бонусите", заради кризата?