17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, ненормалници

Евроолигофрен перка, евроолигофрен перка, докога ще се лансира утопията зелен преход

Глупости и неверни неистини са това. Най-надеждния енергиен източник е природния газ, следван от петрол и ядрената енергия. И точно на това ще залага следваия бълггарски кабинет, начело с Партия Възраждане, която ще спечели извънредните парламентарни избори. Вятърната и слънчевата енергия да си ги ползват в ЕС и НАТО, които България почти вече е напуснала. а след изборите и веднага ще напусне.

Колко струва MW/h от вятърна централа и АЕЦ? Разликата е в пъти в полза на атома.

И ще и викаме вятърничева партия.

Местните аборигени , диванни интелектуалци, пак се изказват по теми, за които си нямат и елементарна представа. Абе тъпи олигофрени, обитатели на миризли панелки, защо си мислите, че знаете повече от мениджърите, които управляват фондове за милиарди евра?

Ще продължат докато брюкселските джендъри плащат на джурналята да списват тези глупости. Плащат с еврофондове, тоест, с нашите пари. Честито.

Тц , не е ! Нито като капиталовложения , нито като безопасност.

Ми направи им по една свирка бе, на тези велики менажери - крадци и мафиоти.

Ти нали си педерашка в педеРассия , кво ти бърка ?

Ако Европа си самоунищожи индустрията, то може и да го кара само на вятърни перки и слънчеви панели ... освен ако не се случи облачен и мъглив ден когато не духа и вятър ... тогава малко ще мръзнете, но ще е два-три дена, най много седмица за всеки от зимните месеци ... сега "екото" не може без саможертва! Ще ви гледам сеира от Сибир, където ще съм на топло при минус 40, а вие ще мръзнете при плюс 10!

Защото съм инженер и определено знам повече по темата от колкото някой си, дето цял живот само приказва приказки за глупаци ... знаеш ли как ги обичам такива "топ" мениджъри като дойда да ми дават акъл, с два-три въпроса ги забивам и поставям на място!

Може би там им е проблема че имат прекалено много пари и те не са техни. Ние които не сме от най богатите се замисляме кое е по-изгодното.

Ко стаа уа, нал зарад ветера и слънциту щяйми да имаами бизплатна енергия. Един път не падна тока саму са вдига. Платено

Вместо към прогрес, се върви към регрес. Ами ако спре вятърът? То ако беше така и до ден днешен щяхме да пътуваме с ветроходни кораби и балони. Язък за всички учени, открили парния двигател, ядрената енергия, полезните изкопаеми. Очаквам след години, когато се види колко "са екологични" и ел, колите да се върнем към конските впрягове-каляски, карети и..каруци!

Ти и що реши, че като ХайТи сечковец си наясно с нещата? Явно излизането от нарцистичният tech балон е трудно за лепачите на "бизнес логика" на React или поредният фреймуърк на JS. Мениджърите, които управляват фондове исторически са доказали нееднократно липсата на експертиза и колективното и набутване към провал. Като някво ХайТи трябваше да имаш технологичен аргумент, линкче нещо към някакви данни, подкрепящи твоята "нелементарна" представа. Ма това е трудничко и създава условия някой с повечко опит да ти удари аргументите в простата, самовлюбена кратуна. Енергийното бъдеще на Европа е точно там, където допреди година Зелените Шваб провокатори искаха да дрискат - Атомната Енергия. Първо тази зима ще се опушат с въглища и ще се вмиришат на мазут, борейки Путиня, после ще се окопитят и ще пренасочат паричните потоци ефективно. Тия ветропоказатели, както и слънчевите батерии могат да са алтернатива само към основен енергиен пакет, атомният. Всичко останало е спекула, лозунги, комисионни и полит коректни планьорки. Няма да ти давам изследванията и данните, нали си ХайТи, ще си ги намериш сам.

Няма ли соросопорни теми да си заработваш центовете или инструкцията от окопа е да сереш повсеместно?

Де да идваше тази енергия ей така от нищото , ама не е съвсем така!? Перки трябват. А ''перковците'' решават , че перките могат да решат въпроса.

Бате, ма тя каруцата е тука. Само дето магарето го попомързява от време на време.

Не са виновни онези които с два-три въпроса ги забиваш и поставяш на място им! Забраната на Световното правителство "Кабала" е тази, която не позволява използването на "ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ" (енергията на пространството).

Не става. Според плана крави, коне и животни отделят метан и са враг на природата. Както и ти аз сме врагове на природата. Трябва да спрем да ядем месо, да си тракваме пръдните, и да приемем на Каргил програмата "От фермата до вилицата", закачена към Социалният Рейтинг с който Банкерите и Фараоните ще ни намалят количеството, ще ни взимат притежанията и ще ни правят "щастливи". Хайл Тимерманс. Хайл Шваб.

В грешка сте поради ограничения кръгозор, който ЕС цензурата и пропагандата ви предоставя! Светът не започва и не свършва с границите на ЕС! Не Светът, а Европа върви към регрес, останалият Свят си върви към прогрес!

Вятърни електроцентрали ... вятър управляващи ... вятър работа ... Абе,духане му е майката !!!

Милиони, бе, ама не сме разбрали, щото не са почерпили.

Тя енергията си е там, в нищото, но понеже не може да се постави електромер който да отчита и таксува, се търси под вола, теле.

Смешко, лесно може да се провери в нета: За регулаторния период от 1 юли 2014 г. до 30 юни 2015 г. КЕВР е определила следните изкупни цени на енергията: - от АЕЦ – 2,97 ст./kWh (това е средно претеглена цена); - от вятърни централи – до 13,8 ст./кWh;

фъргай семето и спи.

Граматически и семантично е доста трудно да бъдеш разбран. Може би те вълнува нещо, което ти бърка някъде? Предлагам да си го извадиш, да го видиш какво е и да питаш кой ти го е заврял? Ако сам си си го заврял, определено знаеш "Кво ти бърка?" и къде ти бърка.

Харесвам и ям червени домати, Червено цвекло, Червени ябълки.

Павеле, и ти ли си от тия новите джендъри дето си мислят че парите растат по дърветата?

Перките са част от отговора. Ненужния ток трябва да се обърне на водород и е готова новата енергийна икономика (един от вариантите поне). Разбира се говоря за буфер, когато казвам "ненужен". Ако имаш ПАВЕЦ пак можеш да акумулираш енергията в момнети на излишък, но това е възможно само на определени места. Гадните руснаци инвестираха милиарди в това израза"зелена енергия" да има негативен оттенък. И нарочно казах "гадните", защото си има и доста объркани и не чак толкова лоши руснаци, които искат да живеят в нормален свят.

Айде напишете и няколко реда за негативите на тези перки 1. Звуково замърсяване 2. Унищожаване на птици и буболечки 3. Унищожаване на растителността

МОН ФАН ЗА ГРЕ?

Хоп троп и Европа ще трябва да студува, да пести енергия и да яде хлебарки от синтетичните на Каргиля. Ако беше толкова готово, щяхме да четем как Просията е фалирала вече а не да прибира рекордни печалби от продажба на по-малки количества газ.

Да ти пикая на зелената енергия, уж хубава, уж от нищото, само дето е 5-пъти по-скъпа и се субсидира от зелените олигофрени.

Да де,ама сега великата зелена Европа ще позеленява от студ зимата и ще бичи икономии, като нон стоп ще проси от Русия да им пусне по малко газ и нефт. А простата Русия има як търговски профицит и си гледа кефа.

Ветровите условия у ас не са от най-добрите! Но! България е на първо мясо в света по брой на педераси, идиоти, простаци, джендъри, еврогейове, тъпи политици, тикви и пр. Ако тази сила се впрегне да духа перките - няма кой да ни стигне!

Правиш съпоставки с пРассия в празноглавието си ли вата ? Е , в Европа няма как да стане като у ваша раша , споко :)

Днес има нещо, после 2 месеца нищо. Само луд може да клъвне на такова нещо.

МислУиш ли ? Ще си гледа кефа докато предъвква пета употреба удобрение и го прокарва с газ ?

_stankow

Каква значимост изобщо може да има такава "данна", като класация на страните по добив на еленергия от вятърни централи за един ден !?? В следващия ден вятърът в едни страни спира, в други подухва и всичко се изменя напълно ? Що за нелепи "доклади" ? Погледнал някой в някой сайт и публикува ? А това, че точно тези ВЕИ и пренебрегването на инвестициите в други видове енергии докара тази енергийна катастрофа в Европа, каквато историята не помни ?

_stankow

Всички тези изброените са индокринирани у нас. От западните медии.

_stankow

корекция - индоктринирани. Т.е внушено им е. Отначало са били съвсем нормални. После, след дълги години гледане на bTV, Nova, шоуто на този, шоуто на онзи, Гала и прочие са се докарали до това жалко състояние, както правилно отбелязвате :)

_stankow

И най-лошото - не цената на ВЕИ спадна до цената на другите енергии, а те се вдигнаха до цените на ВЕИ. И стана една ...

_stankow

Вдигане на цената на енергията Дебалансиране на енергийната система Намаление на инвестициите в другите видове енергии Загрозяване на пейзажа

Павел ли си, палав ли си, не е много ясно. Обаче биеш рекордите на соросокопа по бързо генериране на негативен вот. Може би поради природната си интелигентност и гениалност не си оценен?

Като ги гледам тия три перки и къща не моат захранят

Боклук. Правят се от пластмаси, дебалансират енергийната система, трепят птиците и загрозяват пейзажа ужасно! Къде им е екологията?!

Разбрахте ме какво имам предвид, няма да се повтарям. Аз вече и на вратата в банята да пиша, се чете всичко.

"Това ли е енергийното бъдеще на Европа? " Да, вятър ще и брули ушите тази зима.......