Коментари - "Виваком" за одобрената от КЗК сделка между United Group и "Булсатком": Пазарният дял ще е 40% | Бизнес.dir.bg
назад

"Виваком" за одобрената от КЗК сделка между United Group и "Булсатком": Пазарният дял ще е 40%

На 16 февруари Комисията за защита на конкуренцията обяви на сайта си решението, за което стана ясно още на 1 февруари

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - "Виваком" за одобрената от КЗК сделка между United Group и "Булсатком": Пазарният дял ще е 40% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са блядаве ! . бягайте от там ! . м-тел са много по-евтини по всички пера ! . няма нито една услуга на блядавете, която да е по евтина от м-етл !

А за придобиването на Нетуоркс от Виваком защо нищо не се споменава?!?! Те имат доста абонати в североизточна България може би над 200хиляди.

Журналистеее, защо не го попита по коя логика, укрупняването на даден бизнес води до по-голяма конкуренция и по-атрактивни цени !

Аман от схеми на гнусните ченгета. След кат го изцедиха пет пъти, начело с другаря Цар и Милен Хотелчев, телекома-монопол бе препродаден през няколко ченгесарски фирми и сега е притежание на сръбска кабеларка, разбирай руснаци. Междувременно ликвидираха и Булсатком.

Какво ще стане с предплатените планове от Булсатком? Виваком не предлага подобни.

САЩ пазаруват медии в цяла Източна Европа като зеленчуци. Спец службите им са почти монополисти в повечето източночно европейски страни.

Вярно че го лапнаха, но не са на САЩ, това е удобна лъжа разпространявана от ченгесарската мафия. Лапна го сръбска кабеларка (разбирайте руски олигарси) с помощта на полезни умно-красиви идиоти и бивши шофьори. Бягайте оттам.

Нищо няма да кажа за М-тел също, но за Виваком всичко е ясно - руски олигарси дърпат конците на гръцки мошенник от Лондонска класа, който нарежда на сръбски измекяр точно как да командва финансист (с извинение) как се прави телеком. Е, айде на бас каква ще е съдбата на технологична фирма, начело на която има финансист, сложен за да граби. Същевременно във Виваком бъка от ченгета, които си мислят че там има някаква инфраструктура, която има отношение към националната сигурност. Смях!!!

Този тип ни се подиграва в лицето, дава за пример американския пазар където 3 фирми имат монопол... Ако човек с няколко мозъчни клетки провери това ще види че именно това е най големия проблем според самите им потребители . Не само че тази практика убива конкуренцията и запазва цените високи , но и поддържа КАЧЕСТВОТО на услугите ниско.