Великобритания закъса за работници - европейци вече не искат да работят там

След Брекзит британското правителство въведе точкова система за чуждестранни работници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сичкото мангал да хуква натам...

Кай Хазайн на Къщи ви Плати Дир-ааа За Тая Лъжа ? На Кале е тълпа От Маймунки Готова да рискува живота си за Тук в Лондон !!! Пълно е и още идват е не от Европа но нямат нужда те от нас ...От нас Имат Нужда Тия Бъргари Който са Се Установили тук Хазаите Работодатели Те Тия дето Лапат От БГ работника

Послахте си леглото, сега си лягайте!

За да закъса за работници една икономика, значи се развива... Не бързайте да ги оплаквате британците.

Да се научат да бачкат, а не да се правят на господари!

Кой иска да работи за 1300 лири месечно...като само квартирата е толкова. Че за хамалогия хвани се слагай изолация или картон в София или Пловдив....гарантирано ще ти остават повече пари на месец в джоба.

£1300 е едностаен в центъра на Лондон с данъците и сметките. Трябва да си много луд да живееш на скъпа квартира там и да изкарваш под £2000. Излезни малко от града и наемите падат двойно и работата е пак толкова...

Ясно и точно да знаете, ближете ташаците на Борето Джонсън и също смучете му до безкрай “джонсъна”!!!

Верно закъсаха. За берачи, гледачи, метачи. Изобщо за черноработници

и като нема кой да им бере, чисти и глади с колко хиляди процента ще се вдигнат цените на тези стоки и услуги?

Споко Тука Врие От Работници Вече Ги Ритат Да Работят Нема Паки Нема Негро Всичко На Работа !!!

Индо-пакитата не искат ли да работят?

не искат. Няма по-големи мързеливци от тях. Ако видиш пакистанец да работи, почни същата работа!

Хак им е

Време е да се върнат там от където са тръгнали в ЕС.

И аз се махам. Много се дигнаха цените и 45 000 паунда годишно вече са малко за издръжка на 3- членно семейство. А се води тука заплата над средната. Ама от чистите пари 1/2 отива за наема само.

В момента безработицата в Англия е голяма, такива статии са просто политически., защо не споменават че към този момент има към 4млн записани като търсещи работа, а пък и кръчмите половината им затвориха а другите работят на половин капацитет заради Ковида, така че тази статия няма нищо общо с реалността в Англия в момента.

В България при Тошо нямаше безработица, даже водеха виетнамци да работят, защото никой не работеше. В Англия ако има безработица е, щото няма политика да водят неработещите назначени на работа.

Иначе работа има, колко искаш. На мен непрекъснато ме канят да ходя в Англия да работя. Работа много, но няма кой да иска да я работи. Особено като за без пари!

Дрън дрън.....сайтовете са пълни с обяви за работа....само че на никого не му се работи...за какво да работи като все още му плащат да не работи заради ковида...и си бачка от вкъщи...я работи я не....

Предполагам, че местните жители искат да работят вожд, а не - индианец.

Англия се превърна в афро-индийска джамахирия. Така пожелаха на референдума си розовите нагли англичани. Дъжд, вятър, плътни сиви облаци всеки ден - не, мерси. И на други места плащат добре.

"тъй като недостигът на персонал често води до принудително повишаване на заплатите" е много се смях.... а може би не толкова често повишаването на заплатите е следствие на опрян пищов в главата на работодателя....

пакистанци, индуси, араби идат

Ще трябва да са поне по ДВЕ. Защото са много мързеливи.

Споко пакистанците чакат да влязат в за обединената джамахирия

Това е някаква шега нали? :-) Има милиони британци, които са на социал. Да не говорим за милионите индийци, пакистанци и бангладежци, котио са на социал. Да ги подхващат с дебелата сопа и да ги вкарват в пазара на труда. Стига с това, да искат да си внасят роби да им работят за жълти стотинки! Това вече е минало, не само за Великобритания, но и за ЕС.

Кви са тия индийци, пакистанци и бангладеШци по острова? Те са си едно, просто след Британския Радж отделят мюсюлманите от индуистите в Пакистан, а после мюсюлманите се изпокарват и се отцепва Бангладеш. Вместо да ги разграничаваш по религия, направо им кажи "цигани" и да знаем всички кого визираш.

Каква я мислихме като се отцепваме от ЕС, какво става с напредване на времето след BREXIT.