Великобритания върви към Брекзит без сделка

Няма доказателства за руска намеса в проведения през 2016 г. референдум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво са чели редакторите на Дира, но докладът, който забележете се публикува 10 месеца по-късно от когато трябваше, защото Борис го скри, казва, че има много данни за външна намеса от Русия и в двата референдума - Шотландия и Брекзит. За последните избори нищо не казва, защото докладът е от преди това написан. Освен това, докладът прави на сол МИ5 и 6 заради това, че не само са проспали намесата, когато се е случвала, но и не са направили нищо, за да разследват впоследствие какво точно е станало и как да се предотврати в бъдеще. Изобщо докладът критикува сериозно "службите" и намеква за политическа намеса, за да не е имало читаво разследване.

Това се получава, когато руски капитали с неизвестен произход потичат към конкретни политици (Фарадж) и техните вредни партии или захранват стотици тролове без свян и достойнство, за да плюят по ЕС и да разбъркват имовете на хората. Казвам го, защото такива капитали текат и към България и мнооогонполитоици се хранят с тях - Нинова, Радев, Копейкин, Болрен Сидеров. Мислете му, българи!

Винаги са били мастиите на света!!!

Ne mislete aa GB, a za BG.

Никога не са били приятели. Англичанин да му дадеш чадъра си да го подържи докато си връзваш обувките, вече го счита за свой и е готов на всякакъв бой, само и само да не ти го върне.

Недей обобщава. Обобщението е средство на глупака. Имам съсед англичанин , който коси тревата у нас когато баща ми отсъства без да сме го молили.

Чекай да си го преместя! Преместих го! Да ровят кофите, гнусните брекзитаджии! Нали бяха много отворени!