Ваксините на Moderna: Как имигрантът Нубар Афеян се изправи срещу COVID-19

За 20 години американският бизнесмен от арменски произход е създал десетки компании - всички те работят за човешкото здраве

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двойна пропаганда - мигранти и вяссини! Ще повърна

дано успеем за махнем преснъпникът, който е начело на държавата ни! Уважаеми сънародници, ето ви малко факти, относно престъпното управление на Бойко Борисов! "Рудникът „Ада Тепе“ постигна впечатляващи резултати през 2020 г., произвеждайки 118.7 хил. унции злато. Рудникът „Челопеч“ продължи последователния си опит през 2020 г., произвеждайки 179.6 хил. унции злато" Т.е. общо добито злато от България през 2020г -> 298.3 хил унции, или 8456.805 кг чисто злато (без останалите добивани руди)! Така, 1 унция чисто злато по днешните цени е 1926 долара, по общо 298.3 хил унции за 2020г, прави 574 525 800 долара са добити (откраднати) от нашата страна само за 2020 и само от златната руда!!! А Бойко тегли кредити от ЕС, които ние ще трябва да връщаме??? Освен това, тихомълком промениха закона за концесиите, подарявайки още около 50г на "Дънди Прешъс Метълс", заробвайки страната ни за няколко поколения!!! Този човек трябва наистина да бъде съден за геноцид срещу народа си!!!

ПИШЕТЕ СИ! СЛЕД 20.01.21 Г. ЩЕ ВИ СЕКНАТ ВСИЧКИ МЕРАЦИ!!!

Ихааа колко много....ваксини за 1200 човека....та те са се престарали бе. Можеше за 120 човека......... Тотално си издъниха управниците ни.

Сичко отива към насилствено забиване На иглата

От километри мирише на пропаганда

След втората ваксина си готов зо рестарта.Те казаха ,че ще видиме светлината в тунела.Точно така се изразяват тези циници.Ето например баварският Мефистофел въвежда от следващият понеделник за баварците задължително носене на FFP2 маски в превозните средства и магазините.И това е понеже никой не иска да се ваксинира и естествено се засилва натиска върху хората.Освен това се опитва да пробута задължително ваксиниране ,като начало само за персонала в старческите домове и ако номера мине и за останалите граждани.Ваксината изглежда е съществена брънка в тъмния план на кликата .Те реално водят война с гражданите на планетата.

Изключително Чоявк съм, но имам чувството, че някой дърпа Дявола за опашката все едно казва "абе Хитлер ни беше малко" Искаме още. Не съм антиваксър, но не вярвам в Тази ваксина. Нещо ще дойде скоро. Загибихме Сбободата си. Загубихме Вярата си. Дано сме живи и здрави...

Нещо малко ми е съмнително, че и двете "ваксини" все някакви имигранти са ги забъркали.

Турци и арменци ви произвеждат "ваксините"... Западната дермокрация е стигнала върха в развитието си.

Зловонна пропаганда.

И Тоя не ми прилича на християнин.Няма да се изненадам ако и ваксината на Астра Зенека е дело на джигитаец.

.

Много киселини, много нещо. Аз се обърках. Протеини после, чудеса.

В САЩ всички са били или са емигранти. Ако чакаш някой кореняк индианец да произведе ваксина, ще има да чакаш много.

Я по-бодро, стегни се момко!

Не е арменец, а американец с арменски произход! И ваксината е американска!

ей много искате да ви повярваме че сте грижовни татковци правещи послушни клонинги с едно боц

Добре, че ме уведомихте :) Ей, много сте умни троловете! И най-важното не правите разлика кога във времето са се случили нещата. Браво!

Много странно заглавие сте избрали за представяне на един очевидно достоен и стойностен ЧОВЕК ! Защо лепите етикет ? За да подчертаете колко от “ниско” е тръгнал и колко “високо” се е издигнал ? Горчивата истина , е че навсякъде емигрантите се приемат и си остават цял живот: емигранти . Никога месните еснафи няма да приемат и особено когато е успял някой “отвън” . Винаги месните оставят една ( дори тънка но!) червена линия м/у “своите” и “чуждите” Но в световен аспект тези хора са преди всичко ОТКРИВАТЕЛИ , ВИЗИОНЕРИ а не просто “емигранти”!

Бягай в Занзибар, пъзльо!

Московско-Мръсно-Мекере ли съм.....

Алоу, неграмотен, пише се месТни от място, а не месни от месо. Ходи набивай месни кюфтета.

Уж историята накратко,пък то голяма реклама и пропаганда !!! Мирише много ,а желаещите за ваксиниране ги няма !!! Ще включват явно и резервни варианти ,няма как .

Аз и семейството ми няма да се ваксинираме

Американският Иван Славков. Браво Бате!

си върви ...

Имало едно време училища, в които се учило биология. Там се обяснява какви са видовете РНК..., а сега вече имаме COVID РНК - "messenger" - май всички вече учат в САЩ. Да махаме българския език и да почваме да се разбираме..., защото с такива преводи и все по-малко грамотни хора достигнахме до резултата на масова психоза - грешен превод с грешна интерпретация в цял свят.

Това минава всякакви граници. Абсолютно престъпно е това, което прави държавата. Не всички са прости, виждаме какво се случва около нас и нищо не отговаря на официалната позиция, че имало много сериозна и смъртоносна пандемия. Това просто не е вярно. Но тези боклуци са се хванали здраво за тази кампания и оправдават всички неконституционни мерки. За съд и присъда са всички, които продължават да поддържат този цирк. Не мога да разбера защо няма сериозен отпор от страна на хората. Много от тях явно от изкуствено създадения страх за живота им просто се предават. Отвратително и унизително е.

Не е грешен превода ,а модерен.Ефектът е търсен нарочно ,за да звучи някакси компютърно и много секси.С една дума като за потребители на инста и фейса.

взехте подкупа от Пфайзер, айде сега и от Модерна!

Що?! Да не са ги избили?!

интересува ни връзката с банкстерите, еврейските лобита и т.н... тия приказчици за некви мигранти от източна европа как пробили разправяйтее на дедовия...

Moderna, Pfhizer made in USA . Пак Янките ще спасяват света

Колко е ?

произвеждат се в Белгия и Германия, янките само дават караула пред вратата

Tея ваксини са биологичният вариант на атомни бомби. Който мисли че с атомни бомби се спасява света от една лека настинка е гледал прекалено много американски филми.

Ти специално си от простите.

От тоалетна хартия ли?

Ваксините не се правят от компании за човешкото здраве. Ваксините се правят от компании ПРОТИВ човешкото здраве.

Е брее. Този Фейсбук ще надмине БГмама скоро. Проста семка.

Защо така ?

като си е сложил stylebot и е махнал прокажената лента на дирниците с: .exclusive-podcast-bar { display: none; }

арменците обикновено са християни, даже се смятат за от първите, а Астра са от швеция, не е изключено да е дело на синеок ариец

Жалко за вас. Не бих ви взел на работа. Опасни сте за останалите ми служители.

Ваксините убиват и правят хората болни, затова!

Ти гледай Народната телевизия и изпълнявай каквото ЦК ти каже там.

Арменците много добре разбират откъде идват много пари. Този Афеян не е изключение. Истински тарикат. На нас не ни трябва никаква ваксина - сами ще оздравеем от този сезонен грип.

едва ли са прочели цялата статия, понеже главичките са ги заболели от необичайното за тях умствено усилие. Пък и да са успели някак да финишират, едва ли са проумели и половината . Къде по смилаемо е във фейсбук и бг.мама- там всичко е кратко и ясно, като за начално образование!

Страшно нещо е това пропагандата. Гьобелс ряпа да яде просто. И кво сега? Възхваляваме героите на фронта? Жалки сте!