Ваксините на Moderna: Как имигрантът Нубар Афеян се изправи срещу COVID-19

За 20 години американският бизнесмен от арменски произход е създал десетки компании - всички те работят за човешкото здраве

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фарма гигантите правят всичко ама не и да лекуват хората. А истинските пионери биват смачквани, и медикаментите им и кариерата им. С яко кинти и дела. Една книга: Good-Bye Germ Theory чети и почвай да повръщаш.

Не ви чета излиянията- смешни са !! Ваксините в този им вид са вредни, те са експериментални и с недоказан ефект. Здрави хора, които никога не са били болни от Ковид 19, след ваксината се разболяват. Е няма нужда- здрав и прав да се влача насила с болест и дори хипотетично да се разболея -естественият имунитет е достатъчен да живея нормално без страх.

Когато някой се опитва напоително да убеждава, да знаете, че пържи мозъците. На напоителни статии не вярвайте - целите им са на заден план. Изводите винаги трябва да бъдат обратни на внушенията в статията.

Жената конвулсира непрекъснато денонощно след тая инжекция на 4 януари...убийци.. Тея инхибираши РНК като попаднат в мозъците ви ще станете и вие част от изчистените от земята

"Калифорния" е дело на тъпия ми телефон

Браво Спросе. Яко пропаганда.

"...заедно работихме с тях върху ваксината за респираторен синдром в Близкия изток (MERS)..." Moderna имали ваксина срешу MERS Covid! MERS се появи през 2012-та, защо са я крили досега и защо го споменават така - между другото? По-заразен по въздух щам на MERS ли очакват да се появи?

Какво щеше да представлява Запада без емигрантите, срещу които води толкова злобна риторика...

глупак... Канада и Щатите са емигрантски държави...ако си нормален човек, знаещ, можещ , никой не те пита откъде си и какъв си.

Не е ли от индианци, какъвто си и ти? О, забравих, индианците са ги "претопил". Ама лицемерието е върха на човешките постижения все пак.

за мен е по-важно че е имигрант, също като германското семейство от Турция. Защото, виждате ли, ако не бяха имигранти, нищо нямаше да могат да направят.

Това не е вярно,повечето ваксини не са създадени от имигранти, но така е по-интересно. Иначе - браво на човека.

ЛИВАНСКИ АРМЕНЕЦ Афиян родители ливански чифути от БЕЙРУТ АФИ-на иврит ГНЯВ ,ЯД УГУР ШАХИН- сирийски чифут от АЛЕПО-СИРИЯ (Световен център на САТАНинската Лурианска Кабала).ШАХи-ШЕХи-на иврит преДостатъчо доволно много

Шахин било Орел на арабски.

Прочети за кодекса Алепо -НАЙ-важния кабалистичен текст

NASIR- превод от арабски ОРЕЛ

Рандъм тъп кавал, коментиращ в дира. От български – кавал...

ЦЯЛОТО МЕ СЕМЕЙСТВО, ПЪРВО ДЕЦАТА

Помисли за кармата.....твоята карма.

Дебили от всички страни ваксинирайте се. Със здраве.

Какъв вирус, бе! Откъде разбрахте с празните си кратуни всичко за него, въпреки че и досега не е доказана въобще причинно-следствената връзка "вирус - грип". И за какви ваксини говорят, още повече, че при всички такива случаи ваксинирането може да предпази максимум 15 на сто. Какво са тези "ваксинни кампании", ако не поредно шарлатанство на лекари без етика, които от алчност твърдят, че ваксината ще предпази хората от вируса. Нищо подобно. Повечето ваксини разбиват имунната система. Ваксината не действа и при появата на епидемията, тъй като имунитетът се получава чак 5-7 дни след ваксинирането. Заради това и Джокович отказа категорично всякакви ваксини. Всеки има право и никой неможе да наложи задължително ваксиниране!!! Антихристите - глобалисти достигат абсолютен рекорд и първенство по масово убийство - геноцид на световното население прието от тях КАТО ЕДНО СЪВСЕМ ОБИКНОВЕНО СТАДО ОТ ОВЦИ !!! СВЕТЪТ Е ОБХВАНАТ ОТ БЕЗУМИЕ - ЖИВЕЕМ В ЕДНА ОГРОМНА ПСИХИАТРИЯ В МОМЕНТА, НАРЕЧЕНА ТРЕТА СВЕТОВНА , НО ВЕЧЕ - БИОЛОГИЧНА ВОЙНА, ЗАЩОТО ЯДРЕНАТА БИ ДОВЕЛА ДО УНИЩОЖЕНИЕТО И НА ТЯХНИ ВЕЛИЧЕСТВА - 13 - те ФАМИЛИИ, УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА !! Светът е обхванат от безумие, което се превръща в норма. Няма нито една разумна причина да се третира коронавирусът по различен начин от SARS - острата респираторна вирусна инфекция. Англосаксонските ционистки мошеници с вековен опит в лъжите и измамите наложиха "пандемията" като аналог на войната със своите последици - удар върху икономиката !! Заради това Великобритания напусна ЕС, за да освободи ръцете си !!! ДА,В 21 ВЕК ЖИВОТЪТ СЕ ПРЕВРЪРНА В ОЦЕЛЯВАНЕ !!! КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО Е ОЦЕНИЛ Е ПЪЛЕН ИДИОТ !!

Ти май си от почитателите на бно шипка и там какво беше още... Тотални откачалки, подивели от бедност, защото са глупави.

Заслужавате си мизерията, отрепки. Това са идиотите - утайката на всяко общество.

семейно

гръмогласния хуманоид- я кажи защо вашият бащица Путин зор дава да ваксинира мужиците?

Щото товорищ Путин-ШАЛОМович е член на Илюминатска масонска ложа ''Голден Евразия''(Златна Евразия) заедно с инициираната в култа на демона Астарот-Ищар сатанистка Ангела Меркел -КУШНЕР и китайския рептил кланящ се на златисто-жълти дракони лидер Си Дзинпин

Наше момче е Нубарчо,като другите бизнес герои

Роби работете стига коментари

Забраниха ни да работим. После като ни дрогират ще си отработваме.

се преквалифицирала от сервитьорка на дюнерджийка- сега щеше да просперираш!

Преквалифицирах се в ритник в задника на интернет тролчета.

тая година 2020, щеше ли да се отработва?

върви се ваксинирай и вземи паспорт , че си ваксинирана, понеже това лято на Слънчев бряг сервитьорки без ваксина няма да назначаваме.

Решила съм да прося пред църквата с табелка: "Имам образование. Мога и искам да работя. Но не ми дават да работя заради убеждението ми, че ваксините са отвора за тялото ми и не искам да ми го турят и обезчестят. Ако убежденията ми бяха за сексуална наклоност, нямаше да съм тук сега."

Дрън дрън... Лалосват глупотевини за пред стадото - рисуват портрет на предприемчивите спасители на човечеството вместо да кажът кой реши и плати да се пусне вирус да се създаде пандемия да объркат цял свят за да може да се въведът нови мерки ограничения за спазване нови зависимости и нова подредба в светъ като цяло да си каже и тоя велик ваксина инжинер спасител с любящо хората сърце да каже кой му даде насоки и зелена светлина да разработи ваксина и да каже кой създаде вируса топ учени които разработват вируси и грипове от години то не бяха птичи грип свински грип всяка зима за обогатяване на фармациите и най решителната стъпка досега ковид19 която е съгласувана със световните кукловоди

непризнаващ препинателните знаци и пишещ " кажът и въведът "да ми обясни за световните зли сили! Трябваше да продължиш образованието си и след 6 клас, ако беше се изучил току виж щеше да си станал лидер на общество за борба със Сатаната !

действат на конспираторите като английска сол- ще има обилни и напоителни словесни диарии и теории за сатанинските световни сили!

Ти разлика между конспиратори и анти-конспиратори правиш ли? Или мозъка ти не може да вдигне първа скорост?

Конспираторите развиват конспиративни теории, анти- конспираторите развиват анти- конспиративни теории. Това го пише във фейсбук! Всеки образован човек го знае! Накрая и двете породи се разболяват и висят на стълбите пред някое спешно отделение и псуват Световната Конспирация!

"Конспираторите развиват конспиративни теории" Ох, попилявам се от смях! Не! С тези знания, нищо чудно че тролиш за ваксините.

Ми нормално бе хората като са поне малко интелигентни не вярват в лъскави истории наясно са че им предлагат лайно в целофан... Само теб не те разбирам що го хвалиш все едно е шоколадов бонбон хем си глупав и неможеш се обогати от тая кампания няма файда за теб освен да си и глупав и заблуден то колко да ти платят трохички

Работата е че тея хора ще затрият света. Сега като тръгнат ваксинираните да пътуват и да разпространяват масово болестта заразените рязко ще скочат. Да не говорим че вируса ще има по-добра почва да мутира в нови варианти. Тея ваксини за най-голямото престъпление срещу човечеството!

ваксинираните ще разпространяват болестта, би ли осветлил нам, по- бедните духом? Интересна за масовата публика ще бъде логиката на твоите разсъждения, не ни карай да тръпнем в очакване дълго, моля!

Съжалявам. На тролчета не отговарям. Ако ме пита някой разумен веднага ще му обясня.

обясни на мен.

Страшно нещо е това пропагандата. Гьобелс ряпа да яде просто. И кво сега? Възхваляваме героите на фронта? Жалки сте!

ти просто не можеш да си представиш какъв технологичен и иновативен потенциал се е разгърнал с години, преди да се появи тази " пропаганда "! Бедна ти е фантазийката , стари друже!

И аз това казвам - вместо някой да напише статия за добрия чичо Сашо от махалата, че всички да вземем пример от него как се пие ракия на дивана цял ден и се скролва фейсбука, те седнали да пишат за някакви предприемачи и изобретатели... Ахмаци.

едва ли са прочели цялата статия, понеже главичките са ги заболели от необичайното за тях умствено усилие. Пък и да са успели някак да финишират, едва ли са проумели и половината . Къде по смилаемо е във фейсбук и бг.мама- там всичко е кратко и ясно, като за начално образование!

Ти излезе ли първенец на първенството по псувни и тролене, или и там също изкара посредствен резултат?

Арменците много добре разбират откъде идват много пари. Този Афеян не е изключение. Истински тарикат. На нас не ни трябва никаква ваксина - сами ще оздравеем от този сезонен грип.

от редовия бай сельо, който рупа кисело зеле и се надява да мине метър!

Ти разговарял ли си някога през жалкия си животец с някой арменец ? Виждал си някого някъде ? Разкажи да ни осветлиш и да ни поучиш че и ние да си отворим очите ! Ако този човек беше българин какво щеше да пишеш за българите тогава ? Би ли му казал на този човек какво ти е мнението за него и за арменците очи в очи . Да му кажеш защо и с каква цел той е постигнал напредъка в живота си ! ДА ТИ КАЖА ТИ СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ! ! ! Много са такивата като теб !

като си е сложил stylebot и е махнал прокажената лента на дирниците с: .exclusive-podcast-bar { display: none; }

Браво ! Никой ли не им казва, че това е кичозен,безполезен елемент ,морално устарял уебдизайн ,дето не върши никаква работа ? Никоой не ги чете тези тичащи буквички, само затрудняват зареждането на сайта ви дето ще се счупи от ненужни глупости и реклами !

Ваксините не се правят от компании за човешкото здраве. Ваксините се правят от компании ПРОТИВ човешкото здраве.

Защо така ?

Ваксините убиват и правят хората болни, затова!

пише подробно защо е по- добре да се разболееш от полиомиелит, отколкото да се ваксинираш за полиомиелит! Не помня точно обяснението, но логиката беше, че къде по- добре е да си сакат и парализиран, отколкото да се продадеш на световното сатанинско правителство и да ти турят чип или процесор беше май!

"Епидемията" от полиомиелит беше стъкмена за да се прикрие че хората ги отровиха с ДТД. Полиото е смешна болест.

прави децата гърчави и треперещи- да паднеш от смях като ги гледаш!

Moderna, Pfhizer made in USA . Пак Янките ще спасяват света

произвеждат се в Белгия и Германия, янките само дават караула пред вратата

Произвеждат се в белгия хахаха ами то и фолксваген произвежда в турция и форд в испания и сименс в китай и тн и тн. Нещастник!

Tея ваксини са биологичният вариант на атомни бомби. Който мисли че с атомни бомби се спасява света от една лека настинка е гледал прекалено много американски филми.

Е брее. Този Фейсбук ще надмине БГмама скоро. Проста семка.

Ти гледай Народната телевизия и изпълнявай каквото ЦК ти каже там.

интересува ни връзката с банкстерите, еврейските лобита и т.н... тия приказчици за некви мигранти от източна европа как пробили разправяйтее на дедовия...

взехте подкупа от Пфайзер, айде сега и от Модерна!

Колко е ?

Това минава всякакви граници. Абсолютно престъпно е това, което прави държавата. Не всички са прости, виждаме какво се случва около нас и нищо не отговаря на официалната позиция, че имало много сериозна и смъртоносна пандемия. Това просто не е вярно. Но тези боклуци са се хванали здраво за тази кампания и оправдават всички неконституционни мерки. За съд и присъда са всички, които продължават да поддържат този цирк. Не мога да разбера защо няма сериозен отпор от страна на хората. Много от тях явно от изкуствено създадения страх за живота им просто се предават. Отвратително и унизително е.

Ти специално си от простите.

Имало едно време училища, в които се учило биология. Там се обяснява какви са видовете РНК..., а сега вече имаме COVID РНК - "messenger" - май всички вече учат в САЩ. Да махаме българския език и да почваме да се разбираме..., защото с такива преводи и все по-малко грамотни хора достигнахме до резултата на масова психоза - грешен превод с грешна интерпретация в цял свят.

Не е грешен превода ,а модерен.Ефектът е търсен нарочно ,за да звучи някакси компютърно и много секси.С една дума като за потребители на инста и фейса.

си върви ...

Американският Иван Славков. Браво Бате!

Аз и семейството ми няма да се ваксинираме

Жалко за вас. Не бих ви взел на работа. Опасни сте за останалите ми служители.

няма да си предадете гените за бъдещето.

Уж историята накратко,пък то голяма реклама и пропаганда !!! Мирише много ,а желаещите за ваксиниране ги няма !!! Ще включват явно и резервни варианти ,няма как .

Много странно заглавие сте избрали за представяне на един очевидно достоен и стойностен ЧОВЕК ! Защо лепите етикет ? За да подчертаете колко от “ниско” е тръгнал и колко “високо” се е издигнал ? Горчивата истина , е че навсякъде емигрантите се приемат и си остават цял живот: емигранти . Никога месните еснафи няма да приемат и особено когато е успял някой “отвън” . Винаги месните оставят една ( дори тънка но!) червена линия м/у “своите” и “чуждите” Но в световен аспект тези хора са преди всичко ОТКРИВАТЕЛИ , ВИЗИОНЕРИ а не просто “емигранти”!

Алоу, неграмотен, пише се месТни от място, а не месни от месо. Ходи набивай месни кюфтета.

От тоалетна хартия ли?

ей много искате да ви повярваме че сте грижовни татковци правещи послушни клонинги с едно боц

Не е арменец, а американец с арменски произход! И ваксината е американска!

Много киселини, много нещо. Аз се обърках. Протеини после, чудеса.

.

И Тоя не ми прилича на християнин.Няма да се изненадам ако и ваксината на Астра Зенека е дело на джигитаец.

арменците обикновено са християни, даже се смятат за от първите, а Астра са от швеция, не е изключено да е дело на синеок ариец

Турци и арменци ви произвеждат "ваксините"... Западната дермокрация е стигнала върха в развитието си.

забегнали В Америка и в Германия. Ако бяха си останали по родните места нищо нямаше да направят - като Мъск - и той емигрантин.

Нещо малко ми е съмнително, че и двете "ваксини" все някакви имигранти са ги забъркали.

В САЩ всички са били или са емигранти. Ако чакаш някой кореняк индианец да произведе ваксина, ще има да чакаш много.

Добре, че ме уведомихте :) Ей, много сте умни троловете! И най-важното не правите разлика кога във времето са се случили нещата. Браво!

Що?! Да не са ги избили?!

Изключително Чоявк съм, но имам чувството, че някой дърпа Дявола за опашката все едно казва "абе Хитлер ни беше малко" Искаме още. Не съм антиваксър, но не вярвам в Тази ваксина. Нещо ще дойде скоро. Загибихме Сбободата си. Загубихме Вярата си. Дано сме живи и здрави...

Я по-бодро, стегни се момко!

Пеца , От 1989 година все се стягаме. От стягането постоянно се изпускаме. Заедно с язовирите. Ама чашата , брат, преля. И, честно, ако ме спрат да пътувам, само защото нямам ваксина, жална им майка. На цялата "европейска" бездетна конюнктура и сган. Да ти е спорен деня !

Ами зависи къде искаш да ходиш! Винаги е имало ваксини за половината свят!

в Дядо Коледа и Непорочното зачатие? Ти си един па ток без глава, с която да може самостоятелно да мисли!

След втората ваксина си готов зо рестарта.Те казаха ,че ще видиме светлината в тунела.Точно така се изразяват тези циници.Ето например баварският Мефистофел въвежда от следващият понеделник за баварците задължително носене на FFP2 маски в превозните средства и магазините.И това е понеже никой не иска да се ваксинира и естествено се засилва натиска върху хората.Освен това се опитва да пробута задължително ваксиниране ,като начало само за персонала в старческите домове и ако номера мине и за останалите граждани.Ваксината изглежда е съществена брънка в тъмния план на кликата .Те реално водят война с гражданите на планетата.

От километри мирише на пропаганда

Зловонна пропаганда.

Бягай в Занзибар, пъзльо!

Сичко отива към насилствено забиване На иглата

Ихааа колко много....ваксини за 1200 човека....та те са се престарали бе. Можеше за 120 човека......... Тотално си издъниха управниците ни.

Московско-Мръсно-Мекере ли съм.....

ПИШЕТЕ СИ! СЛЕД 20.01.21 Г. ЩЕ ВИ СЕКНАТ ВСИЧКИ МЕРАЦИ!!!

дано успеем за махнем преснъпникът, който е начело на държавата ни! Уважаеми сънародници, ето ви малко факти, относно престъпното управление на Бойко Борисов! "Рудникът „Ада Тепе“ постигна впечатляващи резултати през 2020 г., произвеждайки 118.7 хил. унции злато. Рудникът „Челопеч“ продължи последователния си опит през 2020 г., произвеждайки 179.6 хил. унции злато" Т.е. общо добито злато от България през 2020г -> 298.3 хил унции, или 8456.805 кг чисто злато (без останалите добивани руди)! Така, 1 унция чисто злато по днешните цени е 1926 долара, по общо 298.3 хил унции за 2020г, прави 574 525 800 долара са добити (откраднати) от нашата страна само за 2020 и само от златната руда!!! А Бойко тегли кредити от ЕС, които ние ще трябва да връщаме??? Освен това, тихомълком промениха закона за концесиите, подарявайки още около 50г на "Дънди Прешъс Метълс", заробвайки страната ни за няколко поколения!!! Този човек трябва наистина да бъде съден за геноцид срещу народа си!!!

Двойна пропаганда - мигранти и вяссини! Ще повърна