17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя специалист по баничките наду гайдата. Пак е по-добро за надуване- от маркуча на толупа -до гайдата...

Вальо баничката е натъжен!

"Несъстоятелни " били мотивите, според Николов?! А колко състоятелни бяха различните му назначения в сферата на енергетиката и тлъстите заплати, които взимаше, а сега реве....

На Служебните! Свършиха работа с изчистването на оборите.Яко бяха задръстени. Те изпбщо не трябват тези,както и водния.

КАто чета как разни разбирачи пишат този е такъв онзи е такъв нищо хубаво не ни чака. А не виждате ли как огладнелите комунисти костовиските мекерета сестра галева руските подлоги начело с радевффффф някой му викат даже президент. Ламтят за власт и съсипват българия как хора на държавна сигурност влязоха в парламента как партии финансирани с криминални пари влязоха в парламента или пишете за каквото во плащат отвориха котията на пандора време е за разплата БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

А БЕ ДЕКА СА ГЛАДНИТЕ КОМУНДЕТА ДА ИМ СИПНА ПО ЕДНА ЧОРБА ДА СЕ НАРУЧАТ-ОТИ ОТ 30 ГОДИН ГИ НЕМА!!!!!!!!!!!!!1

Но и двете силно бутаха БГ към енергиен провал - алтернативата е без СО2 - вижте как https://www.youtube.com/watch?v=CUd_FeZmSSg&t=154s

Кофти е да ти дръпнат герберското килимче за което си мислил, че е твое до живот!

Няма по нагли парчета от гербаджийските отрепки. Този ще ми говори за овладяване,. По какви точно заслуги и критерии оглави БЕХ? Лизане орехчетата на БОКО.

герберски селяндур отдавна не му беше мястото там....марш да месиш тестото!

Един герб-ар сменя друг. Ако някой си мисли, че лицето Антон Симеонов е нещо повече от тъпа гребарска калинка, дълбоко се лъжете. Това лице няма никакъв опит и е много, ама много по зле от всички до сега които са били директори на БЕХ. От баничар на тъпанар-неврастеник. С тия няма да прокопса енергетиката.

Само едно от тези имена ми е познато и то като човек, лансиран по времето на Р. Овчаров...

Нема страшно Вальо,пак ще продаваш банички....Е нема да изкарваш 30 000-40 000 на месец ама в живота няма нищо вечно..

Всеки гербер трябва да е готов да получи шут.Единственото работно място за тези мошеници е трудовата борса.

Нищо подобно! Единственото място, където могат да работят е при бай Ставри. Нека чукат чакъл на магистралите и след като премине наложеното им от съда наказание ще могат да кажат, че наистина са строили магистрали!

Вальо баницата, от зареждащ всички градини с банички до експерт по енергетиката.... смех в залата.Баничка, я кажи на кой си прехвърли фирмите във Враждебна, уж за да няма конфликт на интереси...?

Този, преди да го възпроизведат в шеф на АЕЦ Козлодуй, а после и като шеф на БЕХ, та този "умен: гербаджия имаше акъл само да продава детски храни - пюренца, кащички и разни такив. Тиквата набута в управлението на стратегическите сектори всякаква измет!

Как готино скимтят само ...!!! Без тях Земята ще спре да се върти ... Ай сиктир ...

Абре аланкололууууу , че досега от кого са били “овладяни” били енергйините дружества ? От светата църква ? От непорочното зачатие ? От ордена на кармелитките ? Стига глупости ! Овладяхте ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ! Време е да си вървите ВСИЧКИ ! Не ви ли стана ясно , че НИКОЙ не ви иска ?!?

нещо не си в час как се движат нещата в БГ хората на другите, ги заменяме с наши хора, това е оФците нека си блеят

Най-обичам да се сменят паразити с по 50к лева заплата! Ако ставаше за нещо нямаше всичко да е секретно и за една руска траба да изхарчим 3 милиарда. Събирай си куфарчета с пари и да те няма!

Прави се, да! 12г безстопанственост, сега е ред да има ред!

Нее, този е отскоро. Беше единственият кандидат за поста.. както обикновено при ГЕРБ назначенията..опа, искам да кажа конкурсите

да се прави опит да се овладеят, а веднага да се приберат от такива като вас .Владяхте цялата енегетика 10 години . То не бяха баничари, счетоводители, одитори- все енергийни екперти . Крайно време е енергетиката да се върне на експертите .

Алоууу, калинке! 30 милиарда идват от ЕС! Да не мислиш, че Партията ще ги остави в твоите ръце! 10 години бяхме в опозиция, гладът е повсевместен!

Оо я моля, не всички имат опит с трафопостове за да заемат пост в енергетиката и да приватизират НЕК.. ;)

Поредният тъпак баничар!

От зелена тиква, банкянска и разносвач на банички акъл не вземам! Бай дъ уей, този разносвач на банички има инженерна диплома – Двигатели с вътрешно горене, ама явно не става за това! Светкавичното му издигане от разносвач на банички до поста изпълнителен директор на БЕХ да не си мислите, че се дължи на някакви качества освен „модерната сексуална ориентация“(факт неоспорим) и слушкане, слушкане и пак слушкане! Това е единствения начин да си високо ценен в редовете на ОПГ-герб! За пръв път в съществуването си АЕЦ-Козлодуй взе банков заем за да плати заплатите на работниците си по времето на „царуването му“, като неин изпълнителен директор! Къде отидоха милионите печалба – изводите си правете сами! Шапка свалям пред следната сентенция: Ако не можеш да пееш – ставаш рапър! Ако не можеш да свириш – ставаш диджей! Ако не можеш да правиш нещо – започваш да учиш другите как се прави! Ако нищо не можеш да правиш – ставаш политик!

Време е вече да се започне и с редовите крадливи калинки. Макар че и такива на средно ниво като Пацо Терасата още стоят.

добре че беше ти там да ги пазиш някой да не ги овладее.

какви щения, освен комерсиални, имаше, когато стана Изп. директор на АЕЦ " Козлодуй " ? Преди това беше ли виждал централата, освен на телевизионни кадри ?

То е ясно, че това се прави по комунистически и политически причини, въпроса е - що не барат топлото?

Винаги когато дадат парламента все този се набивар все ходи между банките.....хемороиди ли има от дълго седене там не знам

Това е правилния подход - поединично нямаше да стане. Единственото в което ГЕРБаджиите са добри е да се подкрепят един-друг, следвайки мафиотския принцип.

Цялата герберска шлака да се изчегърта до здраво. Да върнат и заплатите по 20к месечно. Това са наши пари за никаква работа.

Ревизия и затвор. Това са феноменални крадци и народни предатели. Много голяма част от бедността в България е в следствие на тях!

Какъв експерт е този кретен. Даже много засъсняха с уволнението.

Момчето със закуските голям експерт станало. Някакъв с баничарница го направиха шеф на аец-а, а после и на холдинга.

Късно, но доживяхме!

Реве щото и за адвокат вече не може да си намери работа.

Ибрикчия!

Баничарския бизнес загуби много откакто този се подвизава в енергетиката

Чегърт, чегърт, чегърт...

Чагърт...чагърт

Как пък един не си тръгна с достойнство и без да реве, че е несправедливо уволнен и в резултат на конспиирация за ограбване на държавата

Ния да ти го набия до шия.дано там където работиш да сменят шефа и ти да си първата уволнена.няма да пискаш после нали

Спокойно, скоро и обикновените калинки сте на ред... почакайте малко

Министърът прави опит да овладее дружествата? Е това ако не е наглост, здраве му кажи! Тези дружества са дарени от държавата на 'независими' експерти като гусудина, които трябва да ги използват за 'правилните' цели, а не тези на държавата. Но как да го обясниш това? Мерцедесите и Арманито са в името на дружеството, договорите с батко и братко в името на народа.

Когато влезе Ревизията в БЕХ,ще разберем Наистина какво значи ГЕРБо ДПСарска Хунта и Грабеж !! На пръв прочит ще излязат Милиарди откраднати.