Турция - новият Китай?

Условията са налице - младо население, ниски разходи за труд, развита инфраструктура, кръстопът между три континента

Обратно в новината

Коментари - Турция - новият Китай? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Турция всичко е на верска основа... Трудно ще се получи

Примитивни са. Мизерници. Като Руслямците. Те още карат Москвичи и един талавизор не моат направат. Кво разбират от технологии? Абе, Ганчо, насран, без армия, без оръжие, без икономика, без адекватно образование, без земеделие, без кьорав самолет и нито един медицински врътколет, е специалист с тежка дума. Матрял е комплимент за вас. По-надолу сте. Най-обикновени олигофрени.

2 турчета описали мечтите си в немска медия. Цената която са платили е малко да плюнат по мустакатият манаф дет е на власт там в момента. Дето беше казал един мъдър човек "Запада направи от Турция едно добре охранено магаре...но магаре все пак". Турция не е новият Китай...Турция е новата стара Турция...на анцузи и дъвки турбо сега на туризъм и парцалки.

По-честичко пускайте материалчета от DW. Много са образователни и професионално издържани.

Мисирките от DW и Свободна Европа са еталон на журналята. Купени и продадени медии пишат поръчкови материали.

Новият "Китай" е цял контнент - Африка, но всички се занимват с войнта в укрорйх, в Африка в момента се води война за вляние между сащ+ес и русия+китай. Пълно е с чвк-а, които поддържат правителства с проруско-китйски курс и такиваа ориентирани към "запад", но тов оства в периферията на западните медии.

Ей тия путлерасти не спряха да се тикат на Китайския чеп. Не бе кретен Хуявей дори се изтегля от Руслямска държава.

Много добре начи. Ти ще цъфнеш и вържеш като ти дадат да миеш Турските задници, щото си богат и ентелегентен. Бу ха ха

а България ше бъде новия Тайван на света

Няма такъв смях, ясно е че всеки бизнес предсказуемост! Каква предсказуемост с 80% инфлация! Я у лево с тия анализи...

Русия- новата Америка!

Русия си е Русия, огромна, богатсва бол, стара история ,култура............, защо и е да пада толкова ниско като Америка, дето е сбиртлък от хора от целия свят

Стара история хахахахахахаха

Хамбург е третото е Европа и ... 17-то е света ХА ХА ХА ХА Старата и мухлясала Европа вече не става за нищо. Най-голямото европейско контеjнерно пристанище е Ротердам и е на 10-то място в света. Явно идеята е да се бута Истанбул или нещо подобнo. Но със своите 1.3 млн контейнера, то даже не е в топ 50. "Новия Китай" - по-смешна статия не бях чел. За информация - Шанхай е с 43,5 млн, Нинбо с близо 29 млн и още много китайски пристанища са в топ 50. Явно на немците им се иска да намерят заместник на Китай ;) Но ще е трудно Поредната измислена и манипулативна статия на DW

Обрязаните маймуни били новите китайци! Хахахахаха ... турция била на кръстопът на три континента! Ххахаххахахахаха

Хилиш се като тиква, а нещо аргументи? Само икономиката на Истанбул е колкото българската, гръцката и португалската взети заедно!

Това просто не е вярно

Тва, че си тъп и прост е вярно.

Още от заглавието завоня на DW.