Турция - новият Китай?

Условията са налице - младо население, ниски разходи за труд, развита инфраструктура, кръстопът между три континента

Обратно в новината

Коментари - Турция - новият Китай? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още от заглавието завоня на DW.

Обрязаните маймуни били новите китайци! Хахахахаха ... турция била на кръстопът на три континента! Ххахаххахахахаха

Хамбург е третото е Европа и ... 17-то е света ХА ХА ХА ХА Старата и мухлясала Европа вече не става за нищо. Най-голямото европейско контеjнерно пристанище е Ротердам и е на 10-то място в света. Явно идеята е да се бута Истанбул или нещо подобнo. Но със своите 1.3 млн контейнера, то даже не е в топ 50. "Новия Китай" - по-смешна статия не бях чел. За информация - Шанхай е с 43,5 млн, Нинбо с близо 29 млн и още много китайски пристанища са в топ 50. Явно на немците им се иска да намерят заместник на Китай ;) Но ще е трудно Поредната измислена и манипулативна статия на DW

Русия- новата Америка!

Няма такъв смях, ясно е че всеки бизнес предсказуемост! Каква предсказуемост с 80% инфлация! Я у лево с тия анализи...

Хилиш се като тиква, а нещо аргументи? Само икономиката на Истанбул е колкото българската, гръцката и португалската взети заедно!

а България ше бъде новия Тайван на света

Русия си е Русия, огромна, богатсва бол, стара история ,култура............, защо и е да пада толкова ниско като Америка, дето е сбиртлък от хора от целия свят

Новият "Китай" е цял контнент - Африка, но всички се занимват с войнта в укрорйх, в Африка в момента се води война за вляние между сащ+ес и русия+китай. Пълно е с чвк-а, които поддържат правителства с проруско-китйски курс и такиваа ориентирани към "запад", но тов оства в периферията на западните медии.

По-честичко пускайте материалчета от DW. Много са образователни и професионално издържани.

Това просто не е вярно

2 турчета описали мечтите си в немска медия. Цената която са платили е малко да плюнат по мустакатият манаф дет е на власт там в момента. Дето беше казал един мъдър човек "Запада направи от Турция едно добре охранено магаре...но магаре все пак". Турция не е новият Китай...Турция е новата стара Турция...на анцузи и дъвки турбо сега на туризъм и парцалки.

Мисирките от DW и Свободна Европа са еталон на журналята. Купени и продадени медии пишат поръчкови материали.

Стара история хахахахахахаха

Ей тия путлерасти не спряха да се тикат на Китайския чеп. Не бе кретен Хуявей дори се изтегля от Руслямска държава.

В Турция всичко е на верска основа... Трудно ще се получи

Примитивни са. Мизерници. Като Руслямците. Те още карат Москвичи и един талавизор не моат направат. Кво разбират от технологии? Абе, Ганчо, насран, без армия, без оръжие, без икономика, без адекватно образование, без земеделие, без кьорав самолет и нито един медицински врътколет, е специалист с тежка дума. Матрял е комплимент за вас. По-надолу сте. Най-обикновени олигофрени.

Много добре начи. Ти ще цъфнеш и вържеш като ти дадат да миеш Турските задници, щото си богат и ентелегентен. Бу ха ха

Тва, че си тъп и прост е вярно.