Цените за топлоенергията ще бъдат намалявани, заявиха топлофикациите

Ценовите заявления, подадени в КЕВР, не могат да бъдат одобрени, защото разчетите за тях са правени преди поевтиняването на природния газ от 1 април с над 42%, зави АТДЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Цените за потребителите на топлинна енергия ще бъдат намалявани" пропорционално на увеличаване на температурите, а съответно да бъдат повишавани с намаляване на температурите. Извод: Промена в края на краищата нема да има когато дойде зимния сезон, драги другаре и другарки

към рачо-враца-а бе, затова ли стана шеф,та да ни обираш? много добър математик си,че чак се чудя дали те познавам! тия глупости които си ги изчислил ще те направят велик. онзи отгоре гледа и ти си наред!!!

А за намаляване на цените и тарифите ще се туткат с месеци, всичките разсчети стават за няколко часа. Където и да погледнеш, навсякъде ни правят на абдали, щом мълчим като овце.

Всяка година по два-три пъти.. . Пуска се съобщение за увеличение 60 процента примерно, а после - само 35! Хората доволни и КЕВР също. Сега пресолиха манджата, заради небивалия спад на цената на газта. Но пак е все едно като си купуваш краставица, да плащаш и водата в нея. Ама като топла, даже гореща.

Тоя ЛАЙ*АР беше от ДСБ когато играеха с ГЕРБ.Ама ония кога нампуснаха коалицията ТОЯ ОСТАНА на пост!!!Що ли????Предаде маса народ,за да се облажат и той,и други около него!БОЯ МУ Е МНООООООГО МАЛКО!!!

След като се знае, че цената на газта пада с 40% защо за март месец са увеличени, а не намалени? ББ разкара Мавродиев но тези разбойници няма кой да ги пипне те са с всички управляващи.

взема 2019 година. Температурите 2019 и 2020 г. се разминават драстично, но сметките са на база 2019 година. Лошото е, че на топлофикациите не им пука и нищо не може да им се направи.

Цените или ЦИНИТЕ ?

Работата е кофти ! Не е сефте, няма как да плащаме, ама ако дадат пари за вируса ще видим.

тези гнусни лапачи, тези нахалници трябва да се закрият , всички топлофикации да се закрият..нагли крадци , подали по 20-50 процента увеличение мръсни боклуци ако мине мине....бясна съм

УРА! Юни, юли, август ще се топля на парно!! Бравос!!!

Каква е причината сметката за парно за м.март в София да са с 40% по високи от тези за същия месец 2019? Дали някой ще го обясни?

Това е за да стане намалението от първи май. И цяло лято да се топлиш по-евтино на парно.

Това е нагла лъжа. Цената на Гигаватчас са с 4% по високи. Явно от Позитано са ви спуснали грешни данни или от тъпотия сте прочели кръгчето от процента за нула след четворката.

Миналата година плащах по 200 лева на месец за парното си, тази година пък ми искаха по 320 лева!!!

от много намаления да не ни изкарате борчлии??????Взети незаконно пари трудно се връщат, за да не кажа ,че въобще не се връщат!!!!

Ценитана прирония газ беше намалена с над 40% много преди 31 март. Асоцияцията на парнаджиите лъже много нагло.

Това е поредната гавра с хората . Как е възможно тази женица от топлофикацията да казва ,че формулата е такава. Тя за овце ли ни мисли? Винаги съм смятал за паразитна структура топлофикацията с насадените топлинни счетоводства. Връх на тапизма е т. н. сградна инсталация. ЯВНО НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ПО УМНО ДА ИЗМИСЛИ .време е Б.Борисов сириозно да се заеме по въпроса или да ги докараме до фалит иначе няма управия.

Защо тази женица не обяви какви заплати взимат? Между служителите в тези дружества се говори за 4-5000,00 лева!!!! Крайно време е посредниците/топлинните счетоводители/ да се елеминират.

Е най-после обявихте, че заявленията за увеличение са подадени преди да обявите намаляването на цените на газа. Иначе няколко дена бяха големи локуми как цената паднала, пък те искали да вдигат цената. Манолова също деликатно го премълча. Или така отклонявате недоволството от нефелните мерки и обсади на градове.

И аз искам да наблюдавам и успокоявам само срещу половината Му заплата! Ако може така де, пък ако ли не /най-вероятно/, ще си кютя с моята цяла, която им е един обилен обяд плюс таксито, без бакшиша - не стига.

Браво г-н ИВАНОВ! Само отговорен човек като Вас може да спре аномалийте в ценообразуването на топлофикационните дружества. Всички топлофикационни дружества да се преструкторират и да намалят политическите назначения. Да спрет да ползват за щяло и нещяло външни услуги. Ако дружествата не се управляват добре да се подменят ръководствата им с нужните специалисти.

Грешка - 3 март.

На глупаци ли ни правят - на 6 март обявиха намалението на газта, ама те подали по старите цени! Или пробват - ако мине!

Всъщност е точно така. Заявка за новите цени се подава през февруари, само че досега го премълчаваха :)