Цените на селските имоти вървят нагоре, търсенето също

Все повече млади семейства търсят да закупят къща с двор в близост до Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първото нещо което трябва да направиш като си купиш 100 годишна съборетина на село е да извикаш бригада безплатно за сметка на материалите да събори къщата или направо викаш фадромата да изрини всичко и почваш да си строиш нова къща. Така че пари се дават само за земята иначе почваш да кърпиш и даже и да я боядисаш цялата си остава пак съборетина. 5 000 лв са напълно достатъчни за съборетина на село.

опитай се да извикаш линейка в тези села или полиция - никой никъде няма да дойде а оставени без надзор то не, че като си там много ще ги спреш но за час ще бъдат ограбени от ромите или бандидити съседи

Какъв доктор бе Гого, тук болестите ги гоним с яка ракия и тлъсти мръвки. Иначе града ми е на 10 минути, а Софето на 20. А циганите отдавна ги няма, едни станаха Софиянци, а по-предприемчивите се установиха в чужбина, кой майстор плочкаджия, кой пуснал циганетата да заработват.

Купих къща на 2 етажа с един декар почти двор с кладенец , има и питейна вода и канал само за 65000 евро. Село Тополница за мен е най-добрия избор, чуваш само успокоителното чуруликане на птичките, въздуха е кристално чист, а когато искаме ходим на риба в близкия язовир и най-важното е че по магистралата стигам до София само за 20 минутки. Апартамента в София го дадох под наем, за десетина години ще ми изплати инвестицията.

Мен лично ми къса нервите това квичене нонстоп

Балонджиите, какво става? Лятото щяхте да купувате имоти на килограм?

Лъжете повече и от мен!

Сега не лъжат, опитай се да намериш къща в село до 10 км от окръжен град, просто няма. Всичко е изкупено, а следващата вълна ще са селата до 20/30 км. След 50 години ще бъдем там където сме били преди 1944.