"Това е амбициозно! Това е дръзко!": Байдън тръгна по ръба още от старта

Байдън използва крехкото си мнозинство в Конгреса, за да играе на едро в началото на мандата си

Обратно в новината

Коментари - "Това е амбициозно! Това е дръзко!": Байдън тръгна по ръба още от старта | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"и да се противопостави на Китай" …???!!!! - точно като шопа "Я не сакам да съм добре, я сакам на Вуте да му е зле". И това са думи от човек който се има за ръководител на света, не Нане.

Хрониките на Мумията...

Нещо като плана на Рузвелт за излизане от Великата депресия... Създават Сивил Уърк администрейшън, събират всички които местната общественост смята за пройдохи и ги пращат да строят магистрали в пустините и блатата, уж им плащат заплати от 30 долара но пък им прибират 25 от тях за храна и легло в трудовите лагери, и така докато Сталин не наема на работа една тълпа американци за да му строят заводите, и осигурява работа на друга тълпа американци които трябва да произведат оборудването за същите тези заводи. Само дето на днешно време няма държава която да има нужда от толкова много американско оборудване което да оправдае инвестициите "за спасяване на първата световна икономика";)

германци, а не американци.

Уви американци са. САЩ излиза от Великата депресия след нападението над Пърл Харбър. Та затова много хора очакват Трета световна война скоро.

Проблема му е че наистина в неговата старческа деменция наистина може да предизвика война ! Преди Да се сгромоляса тази свинщина там ! Могат да го Завоалират с една световна война ! Единствено спасение е ако света ги истласка и игнорира ! Да Ги Остави Сами в Собствената си Земя !

Той Няма Избор Играе Ва Банк Защото Знае че само Чудо Може Да Ги Спаси от Разпад !

бърза, защото деменцията го гони

Бай Дън и Сорос наистина са на ръба. Цял свят очаква радостната новина.

Който се интересува от история,знае че това е началото на края.Всяка империя в залеза си е правила това нещо.Остава да доизгледаме последния сериал от разпада на тази гнусна и пропита с много кръв,империя на злото.

Ако ти разбираш от история, ще престана да ти се смея! Но, както всеки путинист, си просто една крякаща жаба, повтаряща репликите на руските правителствени средства за пропаганда над жалките недообразовани исторически хорица! Само, за да не се тревожите за САЩ , ще ви информиран, че въпросната "умираща" държава, има икономика, произвеждаща 1/4 от общия световен продуктл За любимата ви Русия, оставям ви, сами да се поинтересувате.

Нещо бъркаш... Американската икономика почти нищо не "произвежда". Консумира 1/4 от общия световен продукт, като заплаща с напечатани долари. После имат вътрешни бизнеси като транспорт ("бизнесът с камиони", толкова популярен сред българите в САЩ), логистика, застраховане, търговия, ултра скъпо и неефективно здравеопазване, "fast food" индустрия, правни услуги...

америка е 98% услуги.

Като си с деменция, напикаваш се, падаш по стълбите, забравяш къде си и с кой си, всичко ти е амбициозно и дръзко...хахаха Какъв план, какви 5 лева от тоя некролог ? Еврейските алчни гъзяги с болни мозъци му дърпат конците и му пишат плановете за контрол..

..тръгна по стълбата и за малко да се утрепе още в началото. Е няма спор, че това беше дръзко.

А Путин колко пъти пада и се спъва? Това не е ли дръзко?

Т.е. пускаме яко да бачка безконтролната печатница на зелени хартийки. А какво става с натрупващото се бреме на националния дълг? От икономическите закони мърдане няма. Да де, освен ако не отменим капитализма и вкараме глобалния цифров концлагер. Справка - Клаус Шваб, "Великото зануляване: Ковид-19".

Така де. И Путин я пуска тая печатница, ама все рубли излизат, а те по евтини от къс тоалетна хартия. Лесна работа.

"Това е амбициозно! Това е дръзко!": Байдън тръгна по стълбата и падна 100 пъти. Бърз и яростен байданяк. БУУУУУУУХХАХАХА

Гледа от любимото ти джудже Путлерчо

Байдън е гений.

Чудесна идея! А путКин с овчия кожух за 20 години не можа и мост до Крим да направи! От кражби се задави! БУАХХАХАХАХА

По ръба на кое? Гражданската война?

БОРЕЦЪТ СРЕЩУ ДЕМЕНЦИЯТА, КОЙ ЛИ ЩЕ ПОБЕДИ ?

Е как кой, всеки ден се запознават, .... Той, не знае, че е с деменция. Може всеки ден да излиза с нов, алтернативен план за икономиката на САЩ, пак други ще са виновни.

Гледайте си шоуто на Слафчо, което мина на нов етап, и хич да не ви пука.

БАЙ ДАН ЖИВ ЛИ Е? САМО ТАКА, АМБИЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!!! ДАНО ДА НЕ ОТВАРЯ МНОГО НОВИ ВОЙНИ ТАЗИ ГОДИНА!!!!

Алцхаймера не знае как се оправи със среднощното напикаване, но иначе е много амбициозен. Да гледа като се спъва по стълбите да е по-артистичен. Сега сериозно, по-жалък и нещастен палячо не са имали за президент САЩ... до какво падение стигнаха само, а бяха за пример на всички.

Я, пак издават "Работническо дело"! Мухахахахаааа!

Да видим още колко трилиона ще напечатат докато останалия свят се усети че така не стават тия работи

Печатат, щото могат. Ти що не напечаташ, щом е толкова лесно?

На Бай Дън-О, некролога му стърчи от джоба. Други ще плащат за ''дръзките'' му планове, няма как да му се търси отговорност в отвъдното, затова, действа със замах...

Няма нищо лошо във взимането на дълг ако лихвата по дълга е по-ниска от ръста на икономиката породен от това за което той е изхарчен. Най-богатите страни имат огромни дългове

Викаш, открили са перпето мобилето?

PEYTSCH

Не е Байдън, а спонсорите му. Задкулисните финансисти на Дълбоката държава дават хиляди милиарди ...за да намалят популацията на планетата.

PEYTSCH

Можете да ме изтриете и по-бързо за да не ви се карат.

Че кой ще трие тъпотиите на малоумен идиот?

Аха, със заеми и баба може.

Дирчо, като пускате тия помии четете ли си ги. Дедото дето мисли, как бил дошъл преди 120 години в конгреса, както лично заяви миналата седмица имал планове за икономиката :)) има планове групара около него, на която Тръмп бръкна много дълбоко в гърлото.