Томислав Дончев: Ще имаме достъп до почти 30 млрд. евро през следващите 7 години

До септември трябва да бъдат определени приоритетните области и механизмите, по които да бъдат инвестирани средствата за възстановяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това,че ще имате 30 милиарда евро,това с какво ще помогне на българския народ.Дали ще увеличите пенсиите,заплатите,или ще си ги поделите,а после народът ще ги връща.Защо не повишихте по швейцарското правило всички пенсии,както обещавахте? Отново ни лъжете и затова хората са на площадите,докато продължавате да крадете.Върнете откраднатото и страната ще стане най хубавата в света.

КОИ СТЕ ТЕЗИ, ДЕТО ЩЕ ИМАТЕ ДОСТЪП? АЙДЕ, КАЖИ СИ ДА ТИ ОЛЕКНЕ! АЗ ПЪК ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СИЛНО СЕ НАДЯВАМЕ ПОВЕЧЕТО НОРМАЛНИ /ВСЕ ОЩЕ/ ХОРА,ЧЕ СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ ДОСТЪП ДО НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДО ДЪРВЕН НАР И КЛЕКАЛО! Е, МОЖЕ ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ И САПУН, НИЕ СМЕ ПО-ХУМАННИ ОТ ВАС!

_stankow

Значи половината пари са "евентуално". Другата половина са сигурни, ама за 7 години. И не е ясно - това само за България ли са пари, или за всички държави ?

При нас бетонирането ще продължи и толкова.Надежди никакви нямаме ,видяхме за 30г.кой живее добре .Само крадците ,а те са в парламента и в министерствата.

...И ни убеждават колко добре живее народа.

...... и точене на зъби отдалече....ако не ви прецакат ....апетита......

Ти баща, ти майка, пиле! Ако тази възможност за достъп стане достъп, пиши ме на 401 място, пък че делиме!

Червената сволоч се задави от злоба зарди тези милиарди които обявихте.Кокви само лъжи и внушения пишат?! Добре е,че ке ги разпределя и усвоява ГЕРБ.,,опозицията” през клив макарон ще ги гледа!

Тия пари де ши ни ги дава ЕС требе много да са вардят щот руснацити им е огладнял газо да не ни ги земат Щот туканка има много руски кавали

Кака Курни Курвелия ще пусне още компромати и снимки с чекмеджета, обработени записи на гласове и всякаква друга смрад, само да се добере до премиерския пост и после 1 милиардче на синчето в Щатите, друга милиардче за под възглавничката,а да не забравим и Ушатко,че той много помага в кампанията с фалшивите записи.Да ама не,ще видят власт гнусните комунисти на путкинден.

И КОЕ В ЗАПИСИТЕ НЕ БЕШЕ ИСТИНСКО? ТУЛУПА ПРОСНАТ НАПРЕКО, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА?! ИЛИ ПЪК РЕЧНИКА, КОЙТО ИЗПОЛЗВА И ИМЕНАТА, КОИТО СПОМЕНАВА? ТОЙ Е НЕПОДРАЖАЕМ В ИЗКАЗА СИ! БАШ СИ Е АВТЕНТИЧНО ВСИЧКО И ЗАТОВА СТЕ В ИСТЕРИЯ!

Разбрахме - ще имаТЕ достъп до парите

Те достъп до парите ще имат,ние няма да имаме достъп .

И ние ще имаме - КАТО ГИ ВРЪЩАМЕ!

Нека краденето започне сега !

Гардероби и скринове по поръчка. Правя

Вземайте ги направо по сметките си, без да правите "красоти". Демек, да осирате навред.

Колко крадене ще има... Жалко за хората, които ще се пенсионират в България. Не ги очаква нищо добро.

Колко пътеки из Рила всяка по 11млн.може да направите Пътека за 1млн. -по чекмеджета 10 млн.

Търся по големи чекмеджета

вие добре ,а ние?

Още много шкафчета ще пълни Баце.

Вече се регистрират фирмите, които ще усвояват тези пари.

За тези пари, не чекмеджета на шкафчета а гардероби му трябват на Тулупа ,....НО да видим ...мое,... и да го ОПРАСКАТ ...ГЛАВАНАКА!!!;))

Дончев, вие евентуално ще имате достъп, ние твърдо няма да имаме. Освен и то само - може би, вероятно бихме (цитирам Гешев) могли да видим нещико, ако шефът ти в пиянско или наркотично умиление не се разпореди щесро "Дайте там некви пари на раята! Нали всички милеем...". Дончев, шефът ти казва "Вие сте прости и аз съм прост...". Но ние вече не сме - научени сме вече. За вас и шефа ти - не знам.

Ще падне едно усвояване, усвояване, усвояване. баце ще се пъчи, че лично той е извоювал тези пари. Да бяхте се похвалили, какво произвежда България, какво изнася, а не само че строи магистрали.

Строят ми! Щот после на какво ще правят ремонти?!

А така - виждате ли каква далавера се открива , а Вие искате бандюгата да отстъпи властта . Няма как да стане.Ще се наложи Русия да ни освобождава за трети път! Иначе М . Константинов , Тома Биков , А. Тодоров Гешев Беновска ще се спукат през гърба.

Значи да продължи голямото крадене?

Трябва да правим всичко възможно г-н Борисов да е на власт ,че дойдат ли червените и ще окрадат тези милиарди.

Ами ходи му крепи маркуча да не секне....

Боклучар, кои сте вие, които ще ги имате? Май те ще ви задавят, барабар с престъпната Тиква- премиер.

абе толко са глупави..... важното е, че ЕС ще връща производства от Китай. Това е важното следващите 7-8 години. Колко неща ще дойдат в България. Щото това е са работни места и приходи за десетилетия. А тия парички макар и много ще ги изхарчат политиците ни. Дано построят малко инфраструктура...........

За следващия програмен период 2021-2027 г. страната ни ще разполага с възможност за достъп до финансов ресурс в размер на над 29 млрд. евро То достъпа добре ама да не питак после как се казваш и кога си роден ?

ВЪЗМОЖНОСТ за достъп! Не достъп!

Заръчвайте повече и по-големи нощни шкафчета, че тия вече малеят, дейВ@.

вИЕ ще имате достъп до 30 млрд.евро. За нас -колкото видяхме от предишните 50 млрд.-т.е нищо

то е ясно, че ВИЕ ще имате...народа да си ебе майката

искаме и ние достъп до тия евра