17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ИКОНОМИКА, НЕ Е ИМАЛО И НЯМА И ДА ИМА А ПЕНСИОНЕРИТЕ ГОНЯТ 3 000 000.....ВСЪЩНОСТ 60% ОТ ХОРАТА ВИ СПЕСТЯВАТ ДА НЕ ПЛАЩАТЕ ИНВАЛИДНИ ПЕНСИЙ КАТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРГЛЕДИ И ДОКУМЕНТИ...ТАКА ЧЕ ЗАРЕЖЕТЕ БОЛНИЧНИТЕ ЩОТО ТЕ ТРЯБВА ПОСТОЯНО ДА СА В БОЛНИЧНИ НО РАБОТЯТ :)

Никога не съм взимал фалшив болничен. Но съм ходил болен на работа. Стига с тези измислици!

А къде е отговор "Не! Търся си друга работа"? Обикновено ако работодателя ти откаже ПРАВОТО на отпуск значи не спазва условията по договора и няма смисъл да се хабя за него

Не разбиарм това - как така ще ми откажат отпуск, когато съм уведомил и заявил тези дни 5-6 месеца предварително, а и съм си платил ваканцията. Това е лошо планиарне във фирмата. И не е мой мой проблем! Това е проблем на началниците - да са си го планирали, били са уведомени навреме!!!

Правилно. Досега само веднъж са ми отказвали отпуск в дните в които съм заявил. Отложиха ми го с две седмици, но ми платиха хотела за мен и семейството ми, като компенсация за това отлагане.

Aз така или иначе на всеки 2 месеца си взимам по 5 дни болнични, а отделно фирмата дава и 30 дни отпуска, та по този начин 3 месеца съм в отпуска. Работя за частна фирма само да уточня.

И на следващия ден ви уволнявам

Протестирам - защо няма опцията - Ако ми откажат отпуск - напускам? Или вие не предполагате, че има останали достойни хора в тая страна, които да държат на правата си?

Достойните хора не използват ултиматуми...

хахахах като тоя на аватара ти , нали !!!!!

Идиот!

Права сте, но нали неграмотнште журналисти трябва да се правят на интересни!

Българка съм, ама не знам какво е "тайминг". Ще ми се наложи да ходя на курс по български след време. Имам чувството, че след няколко години няма да мога да разбирам какво ми се говори.