Стела Балтова надцака Гълъб Донев с 5%

Всички мерки за подкрепа на отрасъла минават през приемане на актуализацията на бюджета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебно правителство изцяло се провали! Те освен невижданата политическа чистка, която извършиха с друго няма какво да бъдат запомнени! Методите им на работа бяха манипулиране на факти, фалшивите новини, откровени лъжи и демагогии! Прилагане на репресивни мерки от МВР срещу членовете на ПП ГЕРБ за изборите, което е абсолютно недопустимо за демократична държава! За три месеца инфлацията е между 15 и 30% , всички цени скочиха нагоре! Цените на горивата , цената на тока , цените на стоките от първа необходимост, всичко е драстично нагоре! Драстично нарастване и на броя новозаразените с КОВИД-19 през последните дни , а имунизацията е далеч от необходимия за страната процент и нищо не съградиха дори напротив орязани бюджети на общини , смяна шефове на болници без законен повод и умишлено водене към фалити,  безработицата нараства все повече и никакви мерки за овладяването и , а идва есен! Миграционният натиск , вече не става въпрос за такъв, а за свободно преминаване на мигранти през страната, които започнаха да се забелязват на групи в големите градове!!! Та лъжата , манипулирането на факти и популистките приказки са етикета на това служебно правителство! Изгуби се ценно време за тотална подмяна на системата , а не направиха нищо за да се овладеят проблемите, които както гледам скоро няма кой да ги решава, а се натрупват и натрупват и стават още по големи и остри! Хаоса постепенно но сигурно обхваща страната! Ето това е реалността от управлението им , меко казано катастрофа!

Ревът на ГЕРБДПСИТН срещу служебното правителство единствено потвърждава неговата ефективност и отлични резултати!

А за Баце нищо , нали ? Свещи пали,моли се ...свят човек ! вСЕ ИЗМЕКЯРИ СЕ ИЗВЪДИХТЕ !

Те само надцакват , ама накрая отговорността за провала им кой ще поеме! КОЙ е въпроса пак!!!

защо бе уроди? колко даднъци вкарват крият над 80% вдигнаха цените и им намаляват данък? тов ае дискриминация що няма 0% за лекарствата?✟

Абе защо изобщо поставят условия тъпаците... колко процента соад, какво къде.. затварят ти бизнеса и посое те гледат като престъпник. Този кесец чакам помощта за МАРТ 2021 това са 5 месеца след затварянетою а суката ще бъде... 80 лв.. представяте ли си? За 10 дена по 8лв на ден за бизнеса.. че те служитешите взимаха по 24лв на ден. Как да гледаш бизнес???

Плачете тогава? Все ви е малко. Какво да кажем ние с гайдите?

Гълъбът отлетя, а Донев нищо не разбира и е неадекватен. Беше шеф на ГИТ, като го изритаха му намират топли местенца, щото е комунист.

Държавата да поема осигурителната тежест на частния бизнес тогава, когато започне на сто процента да осигурява себе си, чрез парични потоци. Не само на хартия да се водят осигурени държавните служители.