Коментари - Стачки и протести заляха "Амазон" в цяла Европа в деня на "Черен петък" | Бизнес.dir.bg
назад

Стачки и протести заляха "Амазон" в цяла Европа в деня на "Черен петък"

"Накарайте "Амазон" да плаща" - кампания, координирана от "ЮНИ глоубъл юниън" (UNI Global Union), обяви, че стачките и протестите ще се проведат в над 30 страни до понеделник

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Стачки и протести заляха "Амазон" в цяла Европа в деня на "Черен петък" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работя доставчик 100 пакета на ден 1900 евро нето, които ми излизат през носа, да не говорим какви пари правят Амазон, Безос има хората за модерни роби! В Германия Амазон имат франчайз фирми заплата е още по ниска!! Хур за Безос

Значи Амазон действат, като комунистическа партия, половин Европа стачкуват работи, те съобщават всичко е точно и работи. Май свръх богатите компании прибягват до изпитани комунистически похвати, като наглата лъжа :)

Намери си друга работа. Безос не ти е опрял пистолет в главата да работиш за него. Просто си мързелив, това трябваше да напишеш.

Така като гледам човека написал 100 пакета на смяна трафик, напрежение и прочие не ми изглежда да е мързелив, но ти явно си типичен представител на нашата татко вина-злобен плювач!

Ако работеше като комунистичекса партия всички щяха да са задължени да работят за Амазон ;)

На Тоя Безокс Централата му е в Люксенбург Да Плаща Ниски Данъци !!! и работят Индици Там !!

За жалост бъдещето на професиите не изглежда никак розово. С автоматизацията все повече работни места ще бъдат застрашени, а в момента доставките с хора са все още по-евтини от автоматизацията, но в момента в който започнат да излизат по-скъпи от автоматизацията ще бъдат заменени, това важи за доста голяма част от професиите.

Такова е развитието на цивилизацията. Някои професии си отиват, на тяхно място идват нови, кито в момента не съществуват. Точно както професията "каруцар, файтонджия" е била заменена с "шофьор", и се е появила нова професия "пилот". И оше много подобни замени през вековете.

Това е работа за хора без образование и умения. Ако не ви харесва и се считате за образован човек с умения... сменете си работата. Какво работите е ваш избор.