Спрян е транзитът на руски петрол през Украйна за Унгария, Чехия и Словакия

"Транснефт" посочи за причина отказ на банкова трансакция, свързан със санкциите срещу Москва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан може все още да получава газ от Русия чрез пощенски гълъби.

Няма проблем. Да се построи Южен поток и да се въведе в експлоатация закупеният реактор. Цените ще паднат много бързо, ама хората с празните думи ще отмъщават.

Укрите правят Европа заложник на своите нацистки амбиции

Абе колко пари може да направим покрай всички тези глупости... Ама тоя малоумник кирчо и подлогите само изпълняват заповеди. Иначе ако бяхме зона на мира, неутрални, от тук да минава всичко щяха да валят милиарди и да има огромни инвестиции заради евтината енергия. От Русия газ, нефт и електричество, от ЕС технологии и инвестиции. Но...

НЕзабавно Прекратяване на Всякакви отношения с КремълБесовете !

Наздраве, бедно българче, продадено от Кокорчо (о) (о)

Хапчетата

Украински фашизъм в действие. Все пак там се сменят имена насилствено:))))

Тази зима евроджендърите ще измрат като мухи, понеже знаят как да си накладат огън само ако гледат ютуб.

тая Зима оцелелите Европейци ще са Малко, много Малко!

Руснаците са спрели подаването. Явно само на опорките си разчиташ като пишеш коментари.

Сега Орбан ще получи ортикария ...

Ще умрат свободни в студ и ковид маски!

Е, и ако това не е лицемерие от страна на уСрайна. Спрете туй, спрете онуий, пък си щипе кинти от руснаците :) Бахти смешните

8% евроатлантически квичащи свини с подкрепата на около 100млн годишно от САЩ, могат да неутрализират милиарди годишно. Тъжно, но заради свините всички страдаме. 8% измет, не повече.

А ти ще получиш кокорчо и неплатен отпуск

Чудя се още колко ли ще го търпят Еленски и без това се кара на цял свят и му държи сметка… Все си мисля, че съвсем скоро някой много силно и тегаво ще му набие обръчите…

Тя Европа само на газ е разчитала през всичките си години продажно псе.......точно вие посрани старци ще си заминете като не можете да се стоплите с нищо друго-понял?

"На 4 август операторът на системата от магистрални нефтопроводи на Украйна "Укртранснафта" е спрял изпомпването на петрол от Русия към Унгария, Чехия и Словакия през най-дългия в света нефтопровод "Дружба". Това съобщи днес прессекретарят и съветник на президента на ''Транснефт'' Игор Демин. Според него причината за спирането на преноса на петрол е невъзможността Русия да плати за транзита заради наложените санкции. ''В същото време транзитът през Беларус в посока Полша и Германия продължава'', заяви Демин за РИА Новости."

Запада пак на нахуяри

Руски простотии.

Минимум... даже 1000 години... и ще им свършат ракетите... и Еленски ще превземе Москава... и ще умрат от студ и глад... но друг път

Тези които ми цъкат минуси, явно са се засегнали че съм ги нарекъл джендъри. Извинявам се - Европедерасти!

…та понеже Виждам как Ясно#Кой Продължава Тук ДъСъ плюнчи да “коментира” и “точкува” - ШикФронтално : —> Е сформиран нов Екип за Идентификация&Контрамерки срещу проКремъл Пропагандата/Хибридите ! …който —> Е Доказал че Има доста Нови попълнения в ИТ/интернет ХибриднатаВойна на КремълБесовете ! ..като —> НЕмалко сайтове - СА от Отдавна съществуващи… но Досега са Били “спящи”, т.е. Сега ДъСъ Активирани !

37% от немската индустрия разчита на руски газ. Преди да кичиш знаменца във фейсбука, прочети нещо различно от постовете на кличко.

Ми супер, 3 страни ще ревнат срещу Украйна, да не забравят, че са тръгнали към ЕС. Да не се окаже, че ще направят 100 годишен преход…

Първоначално идеята на ЕС не беше лоша. Но проблемът е, че на власт са хора назначени от САЩ, с единствената цел да изкарват Русия враг. А истинския враг е зад океана. Сега европейския народ ще страда и ще трябва да търпи ежечасово зомбиране за това, че Русия е виновна. С идеята в един момент да им се каже, че ако не тръгнат да воюват с Русия, ще стават още по-зле нещата. А решенията на всички проблеми са толкова елементарни, ако народа се вдигне и измете задокеанската хунта, узурпирала властта в Европа.

Украйна се опълчи срещу Унгария. Играта започва да загрубява.

Ха сега да го видя другата руска подлога Орбан!... И всички мурзилки дето прокламират да се дупим на рушняците, за да не ни спират ... газа, петрола... Рушняците са мръсни азиатски терористи, чиято дума не струва пет пари!!! Най-голямата грешка е да преговаряш с терористи!!!

Оставиха на хубаво да са омажим в лайната Пуснаха да влезем в Украйна и сега лумкат обоза и складовете ама на тяхна си територия и Ния клепаме кът мишки

Четеш ли?!? Украинците са го спрели

Чете, ама е дебил. Не разбира прочетеното.

Доколкото се разбира от статията, украинците спират транзита на нефт за Унгария, Словакия и Чехия защото не искат да получат пари от Русия. Защо го правят? Полша и Германия получават руски нефт. Всяват разкол между европейските държави и това не е в полза на Украйна. Зеленски - агент на Путин?:)

Тоест, ЕС е спрял доставките на нефт за Чехия, Словакия и Унгария. Или някой твърди друго?

Удариха им в Крим нефтобазата честито руски орки …

Бягай бе боклук.

Е крайно време е и Унгарците да се освободят от руското влияние

Тук е гарантирана реакция от Будапеща. Чешките и словенски русофоби ще си налягат парцалите, все пак пращаха каквоо могат като оръжие на Украйна. Да видим до къде е готов да стигне Орбан, за да си защити държавата "санциите".

Тавариши задунайцъй ! ..Дирянники дарагие ! - Держитес ! …Пабеда за нами ! …демек : —> Ще ядете Яко сасиски с-лайнами !

Дървосекач, бориш руските агенти вече 9 години. Като гледам, резултатите ти са НУЛА. Но пък логореята ти се влошава. Странно, в какъв свят ли живееш.

преписва с копи и пейст трола.

Орбан ще доплува с гумената лодка да провери ситуацията.

Орби, ква стана тя.....

за Тежката Зима, която идва, получавам Еректилна Дисфункция, такава БезИзходица, не виждам как ще оцелеем зимата, по-добре да имаше война поне някоя ракета да ни беше избавила от мъките ни!

И какво? Руснаците спират газта ама руските подлоги в България пак реват срещу Украйна и Европа. Ето това е да си роб - роба си е роб

Санкциите на ЕС, удрят ЕС. Да пускат Северен поток 2. И тук са плащали по блокирана сметка и не случайно руснаците измислиха нов вид плащане. Сега купуват същият руски газ през посредници, че да е по-скъп. Все кризи предизвикани от политиците.

губернията не беше робска поробена губерния, трябва ще още в деня в който блядовете си спряха газа, моментално такса транзит - по 3! Ако не щат - шалтера! Така се прави - твърдо отговаряш на ударите вече 15гпдини- с удар! Иначе си никой ..а то май територията си е точно " никой" и "нищо"! Сега да го лапа унгарският педерас!

ЕС не е Европа. Над 38% от територията на Европа е към Русия.

На янките тактиката сработи Руската армия не може да напредне понеже е откъсната от муниции гориво и храна Всичко та територията на Украйна го думкат по складове цистерни мостове и пътища

Унгарците да влизат в Киив и да освободят окрите от диктатора зеленски!