Сметката е вярна, газът поскъпва с 20,3%

Ефектът от новата формула за цените - над 300 млн. лв. годишно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тия ще изкарат всички на протеста , ама защо вдигате нали Руснаците ни го свалиха с 44%???? Кое налага договора е 245долара на 1000куб.см.

Отоплявам се и готвя на газ ,но аз 40% намаление не съм усетил по никакъв начин!!!Убеден съм обаче , че 20% увеличение ще го усетя , точно когато трябва- за зимните месеци!!! Оставка и затвор!

Ех да имахме Южен поток, ама не ни позволиха.

Нали трябваше да върнат пари, а сега поскъпването! Нищо не мога да разбера на тези господа от Булгаргаз и Теменужка.

мерси!

Всички на протеста, вече се не трае!

Пладнешки обирджии!

еми това е партия гроб, пак да си ги изберете другия път. Много е интересно , как въобще не се е обоснавала тая калинка на базата на какво ще има поскъпване. Да не би цената на борсата да скочила с 20% или пък май чекмеджето иска повече пачки от по 500 евро.

А бе народа ще се сети да протестира като му бръкнат директно в джоба.

Докато Гебрето е на власт ще е така. Бул

Има ли още наивници да вярват на "българското" правителство?! Руснаците намалиха газа с 43%, какво налага сега повишаването на цената?! .....или искат да ни пробват до къде ще издържим - ОСТАВКА!

И какво се получава? Русия намали цената с 40%,-ама български хуните решават да ни дерет!

все Русия ви е виновна, ама цената , която Русия получава за газта е ясна, защо не питаш, защо тая цена расте в пъти от подаването от Русия до стигането ѝ до крайния потребител. Да видиш , че ако плащаш само на Русия ще ти е 2 пъти по евтино, ама ти плащаш и на гербиджа по веригата, щото те оттам смучат.

А ТВОИТЕ УБАВЦИ - ВЗЕМИ СИ ГИ ВСИЧКИТЕ У ВАС, ДА ТИ КРАСЯТ ХОЛА И ДА ИМ СЕ РАДВАШ

После кой казвате,че е човек на руснаците Радев или бойко?И кой от двамата прибира комисионните от най-скъпата газ в света?

Слава на ГЕРП/КПСС

Терминала за втечнен газ край Александруполис струва 750 млн лева. Газопровода до там "възлиза на 240 млн. евро". Модернизацията на газохранилището в Чирен струва 200 млн евро.Сигурно има и други, но не се сещам сега.... Всичко това е похарчено , за да доставят втечнена газ в България, кой ще ги плаща тези пари, сетете се сами?

Абе не знам какво намаление сме видели. Газпром върна милиони а на потребителите им вдигнаха цената. Да не са отишли в чекмеджето?

Вие да не мислите, че Тиквата има само едно шкафче? Ами той в Барселона има цяла стая с шкафчета. А тези шкафчета искат пълнене.

Намаление с 80%! ДГД!

най-добре да удъжат 50% от работната заплата на всички работещи в българия и преждат тези пари на булгаргаз

Булгаргъз са вечния длъжник към Газпром, както Българския народ е вечния длъжник към тях.

разбрахте ли защо не ви трябва директна газова връзка с Русия,а газът да се купува през посредници:)))

Как да кажа по-интелигентно "абе вашта мама"

Успешно с 20% отгоре, тоя е гений в икономиката. Ако и другата страна се е дърпала и не е искала увеличение, НОБЕЛ!

Чеки ся...Преди няколко месеца Бойко се похвали кат беше в рассията, че договорил най- йофтината газ на света ( едва ли не ) . И как така сега с 20 % нагоре ??? Ко стана , че пак ще се плаща най-скъпата газ на света , и то на братята руснаци , да се свети името им во веки веков !

повишаване цената на газа ще доведе до намаляване цената на парното

е Русия. Честито българи!

само у нас увеличението на цената с 20% води до намаляването и за потребители ! Така както с/ъс златните концесии , всеки министър им намалява плащането към бюджета за наша сметка ???? А какво става с цената на въглищата , всичко в " чували " а кой издава сертификат , какво има вътре а вече са 4000 лв. за тон ????????

Еврпоеският съюз договори 40% по малки цени, не тиквата...но мършавата пача министърка няма срам да излъже пак...след като всички знаят истината...е затова за тия боклуци съд и ..другото #ОСТАВКА мърши долни

Нема лабаво...