Коментари - Схеми за укриване на данъци лишили най-големите икономики от над 140 млрд. евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

законно и неморално да се краде ...

а уж България била най корумпираната, мдаааа

на всичи данъци до абсолючно необходимия за поддръжка на инфраструктурата и вътрешната организадция и сигурност минимум, е най-бързият и сигурен начин за изчезването на всички войни между държавите и паразитиращата бюрокрация.

това е само видимата част на айсберга на бандата на "новия световен ред". и тези, които правят милиарди от неплатени данъци и за наша сметка ползват и без това разрушената инфраструктура - имат повече власт от всеки избирател - плащаш данъци. и на това му викат "демокрация". щото друга дума за банда престъпници, педофили, масови и серийни убийци просто нЕма. а държавните управители подкрепят всичко отва, защото имат полза от вечните заеми... .

другарката стриип плати ли си данъците, които са отбелязани от спонсорите ѝ като дарение за бездарността на поредната грозна кучка напънала се да роди собствени мисли.. които раждат емпатии от тъпите ѝ напъни да се грижи за неща, за които не може, като например да слага сама тоалетната хартия в кенефа си на вилата.. осветена от свещи. еко-свещи!

кога ще ни настигнат нас