САЩ с нов списък санкционирани за "Северен поток 2", но без германци

Само свързани с Русия организации влизат в подготвения документ на Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братушките ще си го преместят в другия крачол.

Този северен поток направи ли 20 години, а още не е пуснат

Ами че те тръбите се полагат и сега. Не знам защо е този вой. Виж в Тексас мръзнат близо 8 млн жители без ток и вода.

Абе бая скачат като чуят Северен паток, братушките

Не знам за потока, но за нашите магистрали знам.

Къде е Северен поток, къде е Тексас. Какво общо има едното с другото? То така можем да си коментираме колко мръзнат и в Русия. Ама то там си е традиционно

И ти скачаш само че има малка разлика в скачането. Ти скачаш все безплатно :)

На световния милиционер не трябва да се пречи по никакъв начин! Все пак от там ще е НСР. Те започнаха да правят капиталистическия комунизъм. Трябва да им се подмазваме, така както правят нашите еничари начело с ББ. Да сме надупени и като ни го вкарват - да се радваме че ни чука Големия Брат!

Около 16 години. Ама ще стане накрая. И тогава на русофилистиците тук ще има дадат по рубла за награда ха-ха-ха

Ами и двете са далече от нас, та не знам кое е по важно за теб.

Аз - безплатно, а ти за рубли

0

Европа и САЩ отнова са приятели и това кара самотника да плаче?

Този северен поток яко изнервя руснаците.

Що бе? Довършиха Тракия за този период. Марица, Струма, Люлин, части от Хемус

Голям смях ! До вчера и германците бяха “виновни” колкото руснаците , но днес вече -НЕ ! Абсолютен тюрлюгювеч във външната политика на САЩ . Малко , ама наистина много малко санкциики , колкото за пред света . Някои си играят на ( съвсем излишна) политика и само плашат гаргите . Проекта -завършен на 95% , струващ над 10 милиарда $ , взаимноизгоден и за най-голямата икономика в ЕС и за държавата с най-много природни ресурси и най-мощна отбранителна система -щял да бъде спрян защото пречел на едни оттатък голямата вода и на едни посредници по трасето с транзитни такси и кранчета за спиране на газта !?! Няма и няма да има такъв филм ! Газ ще има и “ ще потече” !!!

Засега не строят нищо в подводния участък!

Зимата в Европа и новите глоби за СО ще ускорят строежа на СП2. Та за Германия и Русия не се кахърете. Козлодуй ще го затворят след 10 г. Белене няма да се построи, и като гледам се задава скъпа втечнена газ.

Ти си обикновен ватник.

Зимата приключи, приятелю. А тези приказки ги говорите вече десет години

Той беше готов на 80% още 2014та. От тогава съвсем запецна

Северен поток е замислен да заобиколи Украйна и да я лиши от транзитни такси!

Търговията на САЩ с Мексико трябва да приключи моментално! Мексико е силно корумпирана държава която често погазва правата на човека представлява заплаха за Никарагуа и Гватемала! Българският съд е разпоредил санкции на всички американски фирми търгуващи в Мексико.

Датчаните искат да го спрат по екологични проблеми!

Украйна е в руската сфера на влияние.

Тоз газопровод го строят от началото на века? Почти двайсет години! Какво толкова? Две тръби са. А после тепърва ще строят по суша, за да стигне до вътрешността на Европа

Кофти ли ти е, русначе? По-зле ще става.

Защо пишете глупости ! Всякакви Западни и Атлантически Ценности са буклук за обикновенния Българин , а една мързелива групичка от Калинки печели пари и нищо повече ! Санкции към Руски фирми , са охапване от комар !

Що така бе Миме?

Така нареченото "влияние" се определя от цената и качеството на продукта, не от този, който го предлага. Ако някой друг предложи същия продукт със същото качество, ясно е че всички ще купуват от него. Някои хора изглежда се притесняват че не могат да предложат конкурентна цена, и за това са тръгнали по силовия метод с "извиване" на ръце. Не им прави чест.

Има една категория твари които обичат "демократичното" мръзнене...Иде им от вътре....

Аз виждам как става по-добре по отношение на СП-2. Санкциите намаляват, след време ще изчезнат съвсем...

Още два месеца и германците ще ползват още по-евтина газ.

Тръмп бил "слуга на пути"? Пък Байдън почти сваля санкциите...

0

Ми кажи баба тенкю

Ти учил ли си български бе ватник?

дръжте се братя братушките идът!!!

Ами, то и с Белене е същото...

Каква чест у САЩ - те са хората бомбандирали София, цивилното население, като са извършили военни престъпления. Не е само да кажеш Виетнам и убийството на цивилни е било единично събитие. Като се почне от индианците и се стигне до убийствата им в Сирия - все кръв на невинни хора! Адът е широко отворен да приеме душите на убийците! (вклкючва и всичката политическа паплач)

Демек САЩ дават зелена светлина на северен поток.

Пак ще ги посрещнем като освободители...с огромна радост, да се куртулисаме от псевдо демократи и евреи....

Schilo

Хахахахааххаа. СП - 2 е вече факт. Тия шутове отвъд океана съвсем станаха за смях. Кой ги бръсне вече за нещоУ?

Schilo

смешник си ти, строят го от 5-6 години, а изискванията постоянно ги променят немците. Но, вече е факт!

Абе тия САЩци защо не предлагат по-евтин газ? Веднага се подадавам на американското влияние. Впрочем, как е на английски поговорката : "Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари". Ако може някой подпиндос да я преведе. Тенкю ин адванс.

Накрая Путин ще са ядоса и две три акули ще излплуват покрай вашингтон! След като се посерат в белия дом и капитолита няма да им дойде наум да се правят на тарикати! ПО-голяма измет от тия няма! Свободна търговия и демокрация викаш? Къде????!!!

какъв факт бе, има още стотина км. да се строят ! А новият канцлер на Германия Лашет през септември като спечели изборите, ще го спре !

алооуу смехурко гяур гавариш па руский !?

Гяури!!! въй забъйли гаварите па Руский !?

А руснаците са бомбардирали Варна и Балчик !

Eхо, кои са тия мърши да налагат санции на европейски държави за проекти. Всяка държава решава самостоятелно и независимо в какви проекти ще се включва. Еврейските мръшляци нещо много си позволяват. Все едно сенатът на САЩ да ме санкционира щото ям лютеница и това им застрашава атлантическите ценности. Ай сиктир бе жидове. Краят ви иде. Еднополюсния модел, както и еднополовите връзки си е пълна шитня и на това трябва да се сложи край. Хайде да идва Русия отново да ни освобождава от еврейско робство...

а турецкий гаварите!? товарищ володка Путин споразумелся с турецкий паша - Болгария снова будеть турецкая если въй Руский не хочете !!!