Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г.

Подобрението на бюджетното салдо е значително, похвалиха се от финансовото министерство

Обратно в новината

Коментари - Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Значи, нищо не се е променило коренно, явно разликата е в кражбите на предишните.

Ем то като вземеш парите от магистралата... а северозападнала България - кучета я яли....

Нали нямаше пари в бюджета и всичко било ограбено? Сега пък ще се чудят какво да правят плюсовете?..

Отговорът е лесен- тези не крадат!

Шило

от къде да ги вземат, бре? Парите са бюджетни! Може би, просто не са дадени авансово, както правеше Тиквата!

Абре Кокорчо ми то било лесно бе, орязваш пътищата и магистралите и хоп приходи от разходи. То хубаво, пенсионерите ще ги опапат за нула време ама питаш ли транспорта дали и те не искат папат асфалт.

Като нема пътища купете си хеликоптери бре маскари....

Е предишните като са крали защо не са в затвора? Два месеца стана вече?.. Щото си спомням 'сините' как разправяха едно време за милиардите на бай Тошо в швейцарските банки. А какво излезе - две одеала и някакви чорапи имал...

"... Отговорът е лесен- тези не крадат!... " Това много ме зарадва ! Смях се от сърце ! Ние сме единствените в световната практика ! Колко трябва да си глупав ? И да лицензираме служебното правителство, преди китайците да ни го откраднат! Президентът - с аферата "Грипен". Съветниците на президента - лобисти на различни олигарси. Един даже е заснет как отмъква торбата с парите от конспиративна среща. Министри на по два месеца с криминално минало. За Спецов - без коментар.

ДежаВю от кабинет орешарски когато всичко спря. Спряха се куп започнати обекти и неплатеното по тях се отчете за "приход" :)))

С други думи, преебаха хемус, източиха му парите и сега го броят като подобрени приходи. Дееба и комунистическата леш, която си приписва дивиденти от осиране.

Я пеш бе гербер!

Ох мамоо а мутричките от ГЕРБ така искаха още малко да краднат, правете си сметка за 12 години какво лапачка е било и какви лъжи за да теглим кредити. Сега за 3 месеца 700 000 000 милиона плюс.

Нали заварихте фалирала държава, бе, измамници червени? Какво стана, а? Оправихте я за два месеца, а?

на доброто управление на ГЕРБ,кой каквото ще да говори това е най успешното правителството и всеки ще го усети най скоро време !

"Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г." Ами разбира се! Кое е странното? След lockdown-а икономиките в цяла Европа бележат ръст, така е и в България! Служебното правителство няма никаква заслуга тук, освен че по това време са случайно на власт!

Парите от ковида /60 на 40, 150х. 30х. .../ са приходи за фирмите. Облагат се с данък печалба. Без да съм чел гестаповската "новина" си мисля: Доче Веле ряпа да яде!

"Външният дълг на държавата се увеличи с 36% за година В края на май брутният външен дълг възлиза на 39,3 млрд. лева" Бизнес 09:36 | 30.07.21 23 приходи- разходи .. блаблабла и накрая сопв яка.. ббаахаха

Ще върнем ГЕРБ на бял кон. Тези руски комунисти няма да издържат и два месеца. Орешарски е експерт сравнен с тези сополи. Винаги съм си мислел, че по гнусно правителство от Орешарски и по гламав президент от Първанов никога повече няма да видим, ама ето че имаме Слави и зеления чорап, руското мекотело радьо коремното с партизанското юмруче.

Недей така, че привържениците на Дубайския президент дебнат и маат червени палци... Колко удобно, дори моралното им поведение и мироглед са изобразени с червен палец надолу в платформите..

Сегашните са абсолютно същите като тогавашния кабинет на Орешарски. Тънки сметки между група несъобразителни комунисти, драпащи на всяка цена да се докопат до властта. Общо взето е все тая кой ще състави кабинет. Дано Радев изчезне след 6 месеца, защото тогава всеобщо ще ревеме. Даже македонците ще ни съжаляват.. Просто ще отнеме идея повече време на привържениците му да излезнат от будната кома и да осъзнаят, че сме на прага на гражданска война..

Нагъл и нахален. Хвали се с чуждите постижения. Това е безочливост. Оставка веднага Василев. Ще докарате държавата до просешка тояга. Това е единственото сигурно нещо. Бездарници...живеем в безвремие

Нито дума не се обелва, колко от откраднатите и изнесени милиарди са върнати или поне са направени опити. Всички печеливши си живеят добре и май ич им не пука кой какво събрал.........Дори плащат на хората си да им наглеждат имотите докато са във "ваканция".

Каква ИРОНИЯ - служ. правителство СЪБРАЛО 731 МЛН.. лв. ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ в бюджета; А ШАЙКАТА НЕСЪБРАЛА 700 МЛН. лв. ПРИХОДИ в бюджета САМО от ХАЗАРТА. ... Дираджии, вашата роля е да ни ИНФОРМИРАТЕ, а НЕ да ни МАНИПУЛИРАТЕ/ ЦЕНЗУРИРАТЕ.