Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г.

Подобрението на бюджетното салдо е значително, похвалиха се от финансовото министерство

Обратно в новината

Коментари - Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква ИРОНИЯ - служ. правителство СЪБРАЛО 731 МЛН.. лв. ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ в бюджета; А ШАЙКАТА НЕСЪБРАЛА 700 МЛН. лв. ПРИХОДИ в бюджета САМО от ХАЗАРТА. ... Дираджии, вашата роля е да ни ИНФОРМИРАТЕ, а НЕ да ни МАНИПУЛИРАТЕ/ ЦЕНЗУРИРАТЕ.

Нито дума не се обелва, колко от откраднатите и изнесени милиарди са върнати или поне са направени опити. Всички печеливши си живеят добре и май ич им не пука кой какво събрал.........Дори плащат на хората си да им наглеждат имотите докато са във "ваканция".

Нагъл и нахален. Хвали се с чуждите постижения. Това е безочливост. Оставка веднага Василев. Ще докарате държавата до просешка тояга. Това е единственото сигурно нещо. Бездарници...живеем в безвремие

Ще върнем ГЕРБ на бял кон. Тези руски комунисти няма да издържат и два месеца. Орешарски е експерт сравнен с тези сополи. Винаги съм си мислел, че по гнусно правителство от Орешарски и по гламав президент от Първанов никога повече няма да видим, ама ето че имаме Слави и зеления чорап, руското мекотело радьо коремното с партизанското юмруче.

Сегашните са абсолютно същите като тогавашния кабинет на Орешарски. Тънки сметки между група несъобразителни комунисти, драпащи на всяка цена да се докопат до властта. Общо взето е все тая кой ще състави кабинет. Дано Радев изчезне след 6 месеца, защото тогава всеобщо ще ревеме. Даже македонците ще ни съжаляват.. Просто ще отнеме идея повече време на привържениците му да излезнат от будната кома и да осъзнаят, че сме на прага на гражданска война..

"Външният дълг на държавата се увеличи с 36% за година В края на май брутният външен дълг възлиза на 39,3 млрд. лева" Бизнес 09:36 | 30.07.21 23 приходи- разходи .. блаблабла и накрая сопв яка.. ббаахаха

Парите от ковида /60 на 40, 150х. 30х. .../ са приходи за фирмите. Облагат се с данък печалба. Без да съм чел гестаповската "новина" си мисля: Доче Веле ряпа да яде!

"Със 731 млн. лв. повече приходи от разходи в бюджета към юли 2021 г." Ами разбира се! Кое е странното? След lockdown-а икономиките в цяла Европа бележат ръст, така е и в България! Служебното правителство няма никаква заслуга тук, освен че по това време са случайно на власт!

Недей така, че привържениците на Дубайския президент дебнат и маат червени палци... Колко удобно, дори моралното им поведение и мироглед са изобразени с червен палец надолу в платформите..

на доброто управление на ГЕРБ,кой каквото ще да говори това е най успешното правителството и всеки ще го усети най скоро време !

Нали заварихте фалирала държава, бе, измамници червени? Какво стана, а? Оправихте я за два месеца, а?

Ох мамоо а мутричките от ГЕРБ така искаха още малко да краднат, правете си сметка за 12 години какво лапачка е било и какви лъжи за да теглим кредити. Сега за 3 месеца 700 000 000 милиона плюс.

С други думи, преебаха хемус, източиха му парите и сега го броят като подобрени приходи. Дееба и комунистическата леш, която си приписва дивиденти от осиране.

Абре Кокорчо ми то било лесно бе, орязваш пътищата и магистралите и хоп приходи от разходи. То хубаво, пенсионерите ще ги опапат за нула време ама питаш ли транспорта дали и те не искат папат асфалт.

Като нема пътища купете си хеликоптери бре маскари....

ДежаВю от кабинет орешарски когато всичко спря. Спряха се куп започнати обекти и неплатеното по тях се отчете за "приход" :)))

Я пеш бе гербер!

Нали нямаше пари в бюджета и всичко било ограбено? Сега пък ще се чудят какво да правят плюсовете?..

Отговорът е лесен- тези не крадат!

Е предишните като са крали защо не са в затвора? Два месеца стана вече?.. Щото си спомням 'сините' как разправяха едно време за милиардите на бай Тошо в швейцарските банки. А какво излезе - две одеала и някакви чорапи имал...

"... Отговорът е лесен- тези не крадат!... " Това много ме зарадва ! Смях се от сърце ! Ние сме единствените в световната практика ! Колко трябва да си глупав ? И да лицензираме служебното правителство, преди китайците да ни го откраднат! Президентът - с аферата "Грипен". Съветниците на президента - лобисти на различни олигарси. Един даже е заснет как отмъква торбата с парите от конспиративна среща. Министри на по два месеца с криминално минало. За Спецов - без коментар.

Ем то като вземеш парите от магистралата... а северозападнала България - кучета я яли....

Шило

от къде да ги вземат, бре? Парите са бюджетни! Може би, просто не са дадени авансово, както правеше Тиквата!

Шило

Значи, нищо не се е променило коренно, явно разликата е в кражбите на предишните.