Само на 18, а вече милиардер

Богатството на Кевин Давид Леман се оценява на 3,3 милиарда долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато кражбата на човешко щастие се счита за просперитет, човечеството ще върви на зле.

На 36г. сам създал успехът си чрез Telegram. Красив като Ален Делон, с тяло като бог, МЪЖ С ГОЛЕМИ ТОПКИ, който не даде кодовете на Telegram на Путин.

Не дал кодовете на Путин? Блажени са вярващите. Тези, които не сътрудничат на Путин или за застреляни публично, или са отровени по най-гнусния начин, или получават случаен инфаркт на 40-50 години или попадат в случайна катастрофа с фатален край или гният полуживи в някой руски карцер като мишки. Тези които сътрудничат с Путин са милионери, а повечето са дори многократни милиардери. Павел Дуров от кое е?

Дуров е принуден да продаде платформата си "В Контакте" от управляващите, на друг руснак след което е напуснал Русия и създал "Телеграм". Сега носи паспорт от някакви острови, където си е купил гражданство за половин милион долара.

тати му ги дал..... е, дълго нема да е начело на форбс оти на 18 нема пипе ни да ги опази ни да ги управлява

и на 1 годинка може да си супер-милиардер! Я нодоносчето на направи нещо само̀ да го видим... Освен това - на 18 с баща на 80! Му-ха-ха...

Явно не знаеш защо се казва"от стара коза яре" или старо куче ,ама медалист.

Браво. Има акъл и прави бизнес. Обаче, за да си пазиш Парите и Богатството, трябва да ходиш на ВОЙНА.. Да убиваш араби, негри и китайци, които лъжат разни идиоти да станат предатели- анархисти, Антихристи, и да ти ОТКРАДНАТ парите, Работата, Бизнеса и ДЪржавата.. Всякакви Митьо-вци, Картофи, Чора-джийчета са Идиоти, помагачи на араби, турци и негри.. Тия Митьо-вци са учили до 3 клас в училище и НЕ са Учили История на България, как сме направили държава.. Пет пъти са повтаряли в първи клас и пет пъти са повтаряли в втори клас.

Dir-a сменете снимката. Този на снимката е американица от Орландо Флорида Austin Russell- също милиардер. Потърсете в нета и ще разберете повече за него.

Шиши и Доги ще го купят и ще го продадат този посерко :)

Този е един богат безделник. Той е наследил тези пари, а не ги е заработил.

Лошо, много лошо.

"Бащата на Кевин - Гюнтер Леман, който скоро ще стане на 80 години, прехвърля своите дялове на сина си още преди 4 години." Щерката на Тиквун ще получи повече дори.

Гояма праз. Внчуетата на тиkвоча са милиардери още преди да са проходили. И ние, всичките българи сме също милиардери, включително и неродените още - милиардери сме с милиардите, които тиквоча ни натрупа да плащаме.

Този човек не е реален милиардер. Той няма милиарди в сметката си. Парите му не са истински. Всичките пари на баща му са вързани в стока, наеми, сгради и т.н. Основната стойност на тяхното имущество идва от оценката на фирмените дялове на дрогерията ДМ. Тези дялове този малчуган е получил. И това има смисъл. При един умен и добър баща, това момче от рано ще получи достъп до семейния бизнес и ако попива добре, един ден ще го поеме на 100 %.

Значи ако не са в кюлчета заровени в мазето или пачки зашити в матрака - пълен бедняк е. Дядо ти да не се е казвал Ганьо балкански?

Ами не е съвсем така. Кюлчетата злато в мазато си си кюлчета злато. А нотариално заверените хартийки днес са 1000 на парче, утре нищо не струват.

Този е роден милиардер, не е станал такъв на 18...

Кът ББ

Ръководител на пландемиите в Давос за следващите поколения роби

Ti si edna kragla BG-Bodala

Наследници на милиарди,и това е най-голямото им постижение?? Какъв беше смисълът от тази ужсъатия?

И в България започва да избуява наследствената олигархия. Навремето всичко беше за партийните дечица, а сега е за политическата мафия. Най ме радват децата на разни бизнесмени и политици - първи сред равните, все най-умни, най-успешни и все те печелят договори. Направо "Животинска ферма" на Оруел.

Ей сега българските кифли ще започнат да го търсят!

То, цялата история е Пунта Мара, както казва Боко Велики... Баща на 80 години, син на 18... Кой го е правил този син? Сигурно комшията...

Що бре? Мислиш ли че чичка на 62 не може да го вдига? Ако чичката има едни 7-8 милярда, със сигурност ще се намерят 20-годишни, които ще го "харесат" с надеждата скоро да се отърват от него и да наследят тези 7-8 милярда :-) Виж, ако майката беше на 80 (т.е. трябва да е родила на 62), тогава задачата много трудно би се решила без замразяване на яйцеклетки и сурогатна майка. Но отново за хора с толкова милярди, невъзможни неща няма ;-)

Що, не може ли да е осиновен? Тоя вариант го пропускаш сякаш...

Като е бил на 18 години младия Вова путКин Шеломов още е била тесняче и не е можел да прави хубаво сфирки на старшите офицери в КГБ! Сега като 70 годишен дърт педерунгел вече е усвоил всички тънкости!

Какво те бърка Путин бе , путкин????????????????

Аз пък не видях да си написал нещо към този коментар: "Тоя баце го е отвял с 200 по шкафчета:" А това означава, само че си боклук.

От снимката е на 40, няма как да става на 18 септември

Още малко и ще почне сам да си пазарува стоките.

Аман от тарикати и далавераджии. Те ли са за пример. Затова ще има милиони бедняци.

И той юдеиче.

Тоя баце го е отвял с 200 по шкафчета

Е, Всички знаем че той е прибирал поне по 10 милярда на година. За 15 години на власт (10 г. мин. председател и 5 години кмет на Софето), това прави около 150 милярда. Абе Баце май най-богатия човек на земята бил. Как пък от Фобс не са го надушили. Нема страшно, леля ти Мая сега ще му изкара кирливите ризи.... А ти вземай купата с пуканките сядай пред TV-то и чакай....

Той като се е родил е бил вече милиардер бе.

Ем дай боже всеку му да му ДАДАТ милиарди.

Абе то в у назе в Зимбабве, всички се раждат милярдери. Въпроса е какво можеш да си вземеш с тези милярди.