Руският вицепремиер Новак: Някои европейски страни вече са се съгласили да плащат за газа в рубли

По думите му Москва може да пренасочи износа на въглища към страни от Азиатско-тихоокеанския регион, възползвайки се от свободен капацитет на черноморските и балтийски пристанища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаосът ще е пълен, но ще оцелеят най-умните, а не най-верните на САЩ.

Е нали беше от 1 април. Сега май, май ...

Ами явно е така курсът на рублата за утре ще е съответно с 6 и 7 рубл по нисък за долар и евто, т.е по 76 рубли за долар и 83 рубли за евро, което е по-нииско от нивата преди да започне военната операция. :) Ко сатана бе, атлантици, май Титаникът ви ще потъне, а Русия не - ха ха ха :)))

Има национално отговорни правителства които отчитат първо интересите на своя народ и се грижат станите им да оцелеят! Има и такива като Българското правителство, което не може да вземе самостоятелно национално отговорно решение. За това сме територия а не държава!

Този курс е като онзи по времето на СССР. Иди и купи долар отнякъде за 78 рубли. За 250-300 рубли ако намериш - герой си

Валентин Пламенов/мир на праха му!/ върви по пл.Славейков безработен.Току-що е уволнен от редакцията на в.Антени.Среща го Графинята, пита го как е, какво прави.Той казва -Ами без работа съм.А,тя му отговаря: -Атака Пламене, няма да им работим на тези комунисти!

Я виж в Алибаба-140R/$.Световен търговец е!Ако започне да лъже -ще свърши при путю.

Комисарите от Комисията на Съвета по корем ще се молят да купуват от Русия.

Двустранни договори - в рубли, който не иска - втечнен "каквото и да е" - в долари

А ха ха ха, това е основният банков курс и по него работят всички, дори и онлайн обменните бюра го обявха вече Не си в Русия за да пишеп глупости къде кой по колко го продавал :))) Смешник!

Който плаща дават долари или евро и Русия си ги обръша в рубли не и дтрябват долари щото и забраниха да търгува

Не, ти виж при Крли Марко... Онлайн обменните бюра вече смъкнаха куста до този на централната банка :))) Не сте наред с главите, това е официална информация. :))))

доларовия по реален ли след като фед е часъен и НИКОГА, НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА, И НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ОДИТ! реално никой не зна е колко всъщност е дълга на сащ, знае само че ИЗОБЩО- не е 180 пр от БВП!!!! поне по три

какъв ли е реалният курс на долара след като фед е частен и НИКОГА,И НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ОДИТ! реално никой не знае колко всъщност е дълга на сащ, знае се само че ИЗОБЩО не е 180 пр от БВП!!!! поне по три

Амерканцте им го продаваха втечнен, но пак руски, от Ямал, че до сащ ги мързеше да плават, много далече било :))) А бе, ес се оказа най-глупавият съюз на планетата :)))

Никой не знае защото няма такава цифра!

Това е истината https://finance.yahoo.com/quote/EURRUB=X/

Оф, някакви продължават да вярват на руснаците... Рунсаците, що не кажат, че са победили и да се приключваме Техните лакеи ще им повярват, а така или иначе нямат капацитета да завладеят Украйна.

Ми не е така - имат си сметка в газовата банка, вкарват евро, конвертира им се по борсови курсове и им зареждат рубли и после се разплащат :)))) но всичко става от името на купувача. Пуснаха схема даже , официално как става.

Никога и по никакъв повод не са споменавали за завлдяване на украайна, това укронацистите го пищят и се опитват да го вменяват на руснаците. украинската армия губи, факт и тази държава няма да съществува в старите си граници, това е пределно ясно.

До кога ще ни занимавате с руската пропагандна? Докога ще се цитират руски националисти/фашисти??

Този говори за Унгария в множествено число...

Годината е 1998 в.Жириноски пали елин долар м казва ние ще ликвидираме долара защото рублата е опеспеча ч злато ,метал и т.н. !! против долара всичи мюсулмани ! Китай ИНДИЯ И ДАЖЕ АВГАНИСТАН !!! ДАЛИ Е БИЛ ПРАВ ЩЕ ВИДИМ

АМИ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА НИЩО ДА СЕ КУПУВА ОТ БЛЯДОВЕТЕ ! ТОЛКОВА Е СМЕШНО С ТАЯ ГАЗ, ЧЕ НАПРАВО НЕ Е ИСТИНА ... КАТО ЧУЯ РАССИЯТА Е СЕ СЕЩАМ "ЗА ГАЗ" ... КАТО ЧУЯ ЗА ГАЗ И СЕ СЕЩАМ ЗА "БЕНЗНОСТНАНЦИЯТА С РАКЕТИ"! ОГРОМНО РЕТНО НА КАРТАТА, НО В ДЕЙСТВИЕЛНОСТ - МИЖАВА СТРАНА, НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАЩА ОСВЕН ... КИНЖАЛИ С КОИТО "ДА ПАЗИ" ТОВА, ДЕТО Е ПРОИЗВЕЛА ЗЕМЯТА ЗА МИЛИОНИ ГОДИНИ !

Не знам дали други ще се молят, но ти и такива като теб със сигурност ще се молят за топло и светло, без резултат. Докато се научат да мислят със собствената си глава, а не с тази на Путин.

2022-04-07 21:14:53 българина (нерегистриран) какъв ли е реалният курс на долара след като фед е частен и НИКОГА,И НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ОДИТ! реално никой не знае колко всъщност е дълга на сащ, ---- КЪМ САМИТЕ СЕБЕ СИ ! КОГАТО В ЕДНО НЕЩО ВЯРВА ТЪРПАТА, ТО ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЦЕНА И ЩЕ БЪДЕТ ТЪРСЕНО, БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ В ККАВО КОЛИЧЕСТВО Е! "КОЛИЧЕСТВОТО" ВЪОБЩЕ НЕ Е ФАТОР ЗА ТЪРСЕНЕТО, А "ПРАКТИЧЕСКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ" ! ЗАЩО "ПАРИТЕ" (КАКОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА) СА ТЪРСЕНИ ? АМИ ЗАЩОТО ИМЕТ РЕАЛНО ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НАВСЯКЪДЕ В ЖИВОТА И СА РАЗМЕННА ЕДИНИЦА! ЗАЩО ЗЛАТОТА НЕ Е ТЪРСЕНО ? АМИ ЗАЩОТО НЯМА ТАКОВА ПРАКТИКО -ПРИЛОЖНО ЗНАЧЕНИЕ, КАКВОТО ИМА ФИТНАТА "ПАРА", А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НЕ Е ПРАКТИЧЕСКИ УДОБНО, В СРАВНЕНИЕ С ХАРТИЯТА !

Годината е 1998 в.Жириноски пали елин долар и казва ние ще ликвидираме долара защото рублата е опеспечена със злато ,метал и т.н. !! против долара всички мюсулмани ! Китай ИНДИЯ И ДАЖЕ АВГАНИСТАН !!! ДАЛИ Е БИЛ ПРАВ ЩЕ ВИДИМ

Те ще спрат всичко да купуват от русия, а на тези, които искат да купуват ще им забранят. СРЕЩУ РЪЖЕН НЕ СЕ РИТА!!! Орбанчо ще го дадат курбан на совиецката дружба - като му спрат фондовете унгарците сами ще му прегризат гърлото! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ - ЗАПОМНЕТЕ !!!!!!!!!! ИЗПРОСИХТЕ СИ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Скоро руският гАз ще приключи, след това животът и отношенията с Русия ще се възстановят, все някак ще му се намери цаката!

Аз съм сигурен, че целия ЕС ще се съгласи на това , което кажат руснаците за газа. Независимо от големите самоубийствени брътвежи на политическите лумпени, начело с Фон дер Лайнянен. Ако Европа можеше без руски газ, тоя тръбопровод в Украйна одавна да е гръмнал. А той не е. Газа си тече по него с пълна сила, а Украйна получава доста долари от Русия за трансфера, въпреки "войната" и нескопосаните "геноциди".

зная и ВАТИКАН ВЕЧЕ Е ПЛАТИЛ 10 МЛН

И мен ме забавлява тази "Майлоу Майдърбайндър ситуация". Зеления квичи, "ЕС, те ни убиват с парите за газ, които им давате!", а трансферира този газ най-внимателно. И прибира такси.

Сърбия, Унгария и кои други? Даже и Унгария не съм сигурен. Някои. Кои са тия някои?

Чехия,Словакия Но първи бяха Ватикана!

Ама изобщо никога :)))) https://m.offnews.bg/news/Sviat-12/Niamat-pravo-da-sashtestvuvat-planat-na-Putin-za-denatcifikatciia773891.html

Ми той си е от първи април... за тези които имаха за плащат на първи април... като Ватикана, следващите плащания са къде 15 април и тогава вече ще видим колко ще клекнат и колко ще удържат.

Важното е че руските тролове газ пикаят. Не си свършиха работата и им разкатават играта. Няма копейки. Гадно ли ви е :)))))

Така и? До 5-6 г русия ако съществува ще продава на никарагуа и куба. И? Добре че това е голямата ви гордост. Миризливци.

Още повече си тъп. ЕС не може да спре да купува руски газ поне още 2 години. А после ще плаща петорно за същия, ама през посредници. Като дойде втечнен, никой няма да пита къде са го товарили, ако фирмата е американска. Междувременно Сърбия ще купува евтино

Да се готвим за зима пък ако дойде лято ок

За да платят газа, пращат долари/евро, които се обменят за рубли по курса на деня и те после им дават рублите. Е и ква е разликата със сега, че ще си превеждат доларите/еврото в техни собствени сметки вместо директно по сметка на продавача ли, ха ха ха, голема схема, нема що

Издават само, че си млад и наивен. И двете преминават с времето, спокойно. Животът не е филм по романи на Толкин, които вероятно дори не знаеш колко са на брой, камо ли да си ги чел. Русия е това, което Западът не разбира и не харесва, факт. Но едва ли е останало нещо за харесване и в този Запад. Нещата вървяха на зле и преди Ковид, но вече никой няма илюзии как се вземат решенията

Сметките в Газпромбанк не са запорирани от Запада. Европейските страни ДОБРОВОЛНО им дават Евро и долари Красотаааа!

ръжен? Европа и ръжен! Хайде осъзнай се! Ако Европа продължава с тъпата си политика на лизач на щатите, много скоро няма да я има! За жалост, защото има потенциал, но не при конфронтация с Русия, а със сътрудничество!

Словения, Молдова и Словакия.

КИФЛИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ

Що се Притеснявате За Русия ? Нали Киро Клекна Пред Македония !! Подлогите Хамерикански Скоро Ще Серът Долари На Всеки Час !! Или Евро ???? Зависи Коя валута Си Отиде Първа !!!

Скоро и рубли няма да получават, големите са решили , че няма да се купува от Русия . Решено е . Въпрос на сигурност.Като се перят с голите си гъзове , ще го получат големия , който търсят. Без най-големия пазар на основната си стока ще останат.

Европейската енергийна стратегия е до 2030 да се приключи с руския газ. Връщане назад няма. С какви пари ще разработват нови пазари , като са пред фалит не знам Накрая китайците ще им вземат всичко срещу финансиране.

Русопитеци Еритрея не е в Европа!!!!