17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е браво и на това долно лицемерие! българската икономика я няма от 30 години; само плява и трохи останаха от нея .... но ние все пак намираме над какво да се присмиваме и злобеем ..... !

Т.е. ссср версия две отива в канала при ссср версия едно. Тъкмо минаха 30 кръгли години от това прекрасно събитие. :-)))))

Скоро Русия фалира и ти от трол се връщаш на улицата с метличка в ръка. Няма да има тролене и злоба повече.

Хайде всички рублофили в един глас: Благодарим ви китайски приятели. ХАХАХАХАХАХА

Не е важно, че едната половина от руснаците мизерства, а другата се опитва да емигрира на Запад, докато в Москва брадатите мюсюлмани видимо се увеличават. Важното е, че скачаме с парашути над северния полюс. Опитваме се като малките деца да впечатляваме света с маймунджулъци, а той ни се смее от комфорта на своето богатство и сигурност. Един руснак само може да мечтае за социалната сигурност на западните демокрации. Мурзилка ако види колко храна изхвърлят домакинствата всеки ден в САЩ, няма да може да заспи цяла нощ от слюнкуотделяне :D

Ма то има ли такава икономика? Това е една бензиностанция.

НЕ БИВА ДА СЕ ЗЛОБЕЕ СРЕЩУ РУСИЯ, А ДА ЗАЩИЩАВАМЕ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРИ.

Русия е много лабилна, уязвима и изостанала технологично държава. Първо нямаше коронавирус там, сега са в епидемия. После развиваха пазарна икономика, а си останаха зависими от земните изкопаеми като държавите от Третия свят и под контрола на олигарси, на практика там няма производство за износ с висока добавена стойност, представяха се за световна сила, а накрая всички им обърнаха гръб и сега се опитват да се присламчват към големите батковци в Европа, които не смятат за необходимо да отменят санкциите против Русия. Под арабско-американски натиск цените на петрола падат, рублата постоянно се обезценява, и така Русия изпада в още по-дълбока дупка, а руснаците страдат от срив на стандарта и безработица. Притеснявам се, че тежките времена пред Русия тепърва предстоят, и въобще не им се пише хубаво. Не виждам как Путин ще може да удържа това отчайващо поведение.

"Епидемията" в Русия е "много страшна"-починали 5 на милион. Във Франция не толкова -350 починали на милион. В САЩ- 167 починали на милион. И за разлика от нефтодобивниците в други страни- цялата страна им е пазар. Така че имат дебел гръб.

Тия па само петрола ги интересува. Нямат ли предприятия? Заводи? Търговия? Икономика? Петрол петрол петрол. Газ газ газ...

7 - 8 процента. Очевидно, кой знае колко не зависят от петрола. За България МВФ предвижда 9% спадане на БВП. На България понижаването на цената на петрола би трябвало да се отрази добре, за нас ниските цени на горивата означават по-ниски производствени разходи. И въпреки това, сривът е по-голям, отколкото в Русия.

350 000 жилища на руснаци по българското черноморие. Българите имаме по-малко! Това са сравнително бедни руснаци. По-богатите имат имоти на Додеканезите, френската Ривиера и Анталия. Най-богатите имат на Пукет и Малдивите. Ти си чул преди 40 години, че руснаците са бедни и си мислиш, че това си е предопределено завинаги. А и на езерата в Италия (там е много красиво) има доста руски жилища.