Русия предупреди Запада: Не приемайте активите си в нашата страна за даденост

Москва може да национализира активи на западни компании, ако замразените руски резерви се използват за възстановяване на Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се дали да инвистирам в Русия? Какво ще ме посъветвате?

московските кацапари реват на умряло. скоро ще се стрелят едни други а всичките им ресурси ще станат собственост на чужди държави. а за тях ще остане само да им робуват.

"Висши западни служители, включително върховният представител на ЕС за външната политика Жозеп Борел, предложиха да се конфискуват замразените руски валутни резерви, за да се помогне на възстановяването на Украйна след войната." НАГЛЕЦИТЕ ИСКАТ С ЧУЖДА ПИТА, БАЩИН ПОМЕН ДА ПРАВЯТ

Да национализират... и през следващите 50 години няма да излязат от блатото. Повече никой няма да инвестира или да си партнира с Русия. Изпадат в такава изолация, която дори по съветско време не са виждали. Поне по времето на СССР се бяха договорили с Чърчил и Рузвелт половината Европа да е тяхне... сега нямат нищо в Европа, а само разни държави в Азия, които искат да се отделят от федерацията. Останалата независима част от Азия ненавижда руснаците.

Ще, ще, гладът е по-силен и от тока, а студът е по-силшн и от двете !!!

Дори не мога да си представя как запад може да има активи там все още и защо по дяволите руснаците все още им продават каквото и да е, да си копат там за капачки в собствения двор , само дето нищо няма там , и червейчета даже, и как по дяволите не са разкарали всичките им посолства и квот там имат , няма да изкарат повече от пет години преди да ги подпали тълпата нещастните сорсошити.

Само ние, Сатанинските Античовешки Щати може да си позволяваме да демократизираме, но ние сме САЩ - имаме право да разпространяваме демокрацията си по целия свят !!! А руснаците какво направиха? Сринаха една добре окупирана от САЩ фашистка държава. Избиха хиляди нацисти и наемници от цял свят. Коя друга държава си е позволявала това, освен нас Сатанинските Античовешки Щати ?????

Като гледам какви мозъчни пр..дни си написал, ми става ясно, че си привършил копейките и не можеш да си купиш лекарставта. За съжаление, колкото и да стискаш зъби и да гледаш в портрета на другаря Путлер, идиотизмът не се лекува без лекарства....

Русия - последната империя в Европа. Скоро ще й дойде краят.

Както и т.н. Запад няма вече да бъде това което е защото изтърваха нещата, Китай Индия и подобни само това и чакаха

Скоро, скоро... колко скоро?! А, колкото на куково лято ;)

Само така, не знам само кога много ще му писне на г-н Путин от тия тъпи западняци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Руснаците са примитивни, злобни и отмъстителни.

Ти си най убавата мисирка

Много е интересно, как под новини за Русия, разни хорица с мизерна заплата , се късат да защитават руската инвазия. Но в момента, в който им се предложи са отидат там не искат. Защо бе хора, ако е хубаво някъде що не отивате. Седите си тук и ползвате плюсовете на EU. Може би големия проблем е, че вие не можете да видите плюсовете, защото нямате средства да излезете от Бг и да се огледате. Затова стойте си най-добре и си лайте пред монитъра и се кланяйте на Мадър Раша

Много си зле човече, ама много....

никой никога не трябва да работи с русия и да трупат пари да се въоръжават и да завземат целия свят.

Повече от 30г. се стремяха да не допускат Русия и Европа да си сътрудничат, е успяха. Сега ще гледаме колко индустрии ще фалират.

т.е. Русия не иска да плаща за разрушенията, които причинява?

Ще плати 3,14 пъти повече от САЩ, ВБР, Франция и Турция. Може и повече дори, всичко по нула си е нула

Кво има да плаща, разрушенията са на нейна територия. Нали не мислиш, че укрите ще си върнат обратно Донбас ? В Киев и Лвов кво е станало, паднали са няколко ракети. За 2-3 месеца ще ги оправят.

Всичко ще си върнат украинците. Напролет цялата русофилска сган ще гледа как руснаците бързат да се ометат от Кримския полостров и търчат по Керченския мост за да се приберат в Русия.

леко неадекватно звучи това но карай да се радват мужиците

Слледователно Зеленски трябва да депоира жалба в Комитета по правата на човека с настояване да излезе с РПешение за обезпечаване на бъдещ иск на Украйна срещу Русия. Но което респнпочното от Русия н е може да има свой прав ен аргумент.

Ама патко заспала. Аре да си сметениш колко са вашите активи на запада и колко са западните в Русия... да не рИверш после що запада правил като вас? Тая съвсем се побърка.

Западът са си пирати и разбойници, но Русия го знае.

А руснаците какви са? Алкохолици и наркомани.

Глупако, западните пенсионни фондове и частни акционери имат милиарди в руски депозитарни разписки, които сега са блокирани. Питай при своя доброзадължителен пенсионен фонд дали и те не са инвестирали там.

вЕрно ли? Кажи 1. Смешко измишльотинов.

Стои въпросът какво да правим с нашите фашисти тук???

Пращаме ги да си ходят в Русия.

Най-много фашизирани има из средите на съдиите, почти всички. От адвокатите-Втори колектив; от партиите-бсп и възраждане-поскведните са повече сталинисти.

Трябва да започнем избиването на такива като теб.

Ако Западът не успее да се придържа към принципите на демокрация, отворена икономика, частна собственост и съдебна независимост, тогава "ние ще признаем това и съответно ще действаме", добави Захарова. Именно. Запада нарушава ключови закони, съществували от времето на Римската империя. В момента англосаксите са го ударили на тотален грабеж, като за последно, нито закони, нито договори се спазват.

Демагогията да си я продават в Мухосранск Ако искаш да имаш права трябва да уважаваш и правата на другите, иначе са само привилегии Не може да нарушавате всички демократични норми и да квичите , че ви отнемат правата Престъпник, мародер, изнасилвач, масов убиец права няма

Много рязко изказване за украинските войски. Не всички украинци са такива, срещат се и идеалисти. Рядко, но ги има...

Русия вече открадна собствеността на Макдоналдс и на Рено и на много други западни компании, на лизинговите компании открадна стотици самолети, така че няма какво да реве. Нейната собственост ще бъде разпродадена.

Странно, как така изведнъж Русия започна да говори за международно право, за правото на собственост, правото на демократични ценности и т.н все неща, които никога не са били ценности в тази държава. Още повече, че те нарушиха всички възможни международни закони като започнаха тази война. Не поискаха резолюция от ООН, не въведоха умиротворителни сили, не обявиха война и по скоро излъгаха че няма да нападнат. Как, с какви очи тази държава повдига въпрос за международни права и демократични ценности, които видиш ли щели да бъдат нарушени. Пълни сбърканяци са тия.

Прав си. Нападнаха една независима държава! Това не се беше случвало никога преди това! Само ние си позволяваме да демократизираме, но ние сме САЩ - имаме право да разпространяваме демокрацията по целия свят. А руснаците какво направиха? Сринаха една добре устроена демократична държава. Избивах хиляди мирни жители. Коя друга държава си е позволявала това?

Малко са, такива държави. Щатите и Великобритания, но те не се броят...

Точно твоя сащ избиват най безцеремонно милиони по света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аре да не се прайме на ударени?! А? Създателите и радетелите на тези "ценности" и " системи" първи ги нарушиха и то систематично за повече от 30г!!! Русия просто им връща лицемерието и им посочва двойните стандарти! Всъщност, тази война до голяма степен е ТОЧНО защото тези които са създали правилата за световният ред, не ги спазват! Няма да караш да пиша всички глупости и нарушения на ООН, други договорености и войни неспазаени и започнати от САЩ и неговите пионки!

Създателите и радетелите винаги преди да започнат война са изисквали резолюции на ООН. А такива резолюции се дават при представяне на доказателства. Дори и да си били не винаги вярни, но няма нито една военна операция на САЩ, която да не е резюлирана от ООН. И това може да се провери. А руснаците отказа 11 пъти да допуснат мироопазващи сили. 11 пъти!!!!. Защо не опитаха и те да получат резолюция за въвеждане на войски, както правят другите. Все пак това е установеният ред, независимо дали им харесва и дали вярват в него. И на мен много от законите не ми харесват, но ги спазвам а предполагам и ти.

Ти тъп ли си или се правиш на тъп? Краварите кого питаха преди да използват атомни бомби в Япония? А чий го търсеха в Корея? А във Виетнам? А в Ирак ? А в Сирия, Либия, Афганистан, не ми се изброява, че списъкът е дълъг.

Русия не е нарушила международното право. Тя прсто защити рускоезичното население от нацистите в Украйна.

Викаш, той Хитлер е бил прав като нападна Судетите със същата причина. Ма много умен бе! Дали да не нападнем Македония за да решим спора с Македонският език, или те нас? А? Или пък испанците -Мексико, щото не говорят подареният им испански, ами го преиначили, или пък Англия - Нова Зенладния-пак поради същия проблем.

С други думи нищо не е сигурно там. Да се изнасят, ако могат. Горе-долу е същото положението с руснаците и техните неща по света, но не навсякъде.