Русия и Китай готвят проект за голямо Евразийско партньорство

В организацията БРИКС влизат Бразилия, Русия, Индия, Китай и Република Южна Африка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп да му мисли! ЕС също. Нащия гигант на външнополитическата мисъл Бойко Борисов , как я вижда тази работа?

И за какво точно "да му мисли Тръмп"? Та БРИКС съществува от времето,когато бях още студент.И какво от това ,ето че и ти не знаеш за ползите от досегашното й съществуване.

Успех им желая ...приветствам всяка стъпка засътрудничество ,а не дрънкане на оръжие ...

Както известно , Доналд Тръмп в Сингапур щял да направи все-възможното така нареченият Dairy Farm Supply Chain да процъфти . Подчертаваме още веднъж за прозрачност и яснота на преговорите в Сингапур : Dairy Farm Supply Chain . Да не се чете : Dairy Farm Supply China. Коредакция Радио Ереван , 2018 .

Тия глупости ги говорят от над 5 години и пак нищо няма да стане!! Освен Китай който си продава промишлените стоки другите какво да продадат?? Руснаците освен нефт и газ, друго не произвеждат. Бананова република.

ЮАР най разитата държава и втора по големина икономика в Африка-южноафриканският ранд е еврото на африка..Злато,диаманти,Уран.Машиностроене,собствен ВПК. Бразилия имаметалургия, ВПК,авто и авиоиндустрия,нещо за ЕМБРАЕР чували сте?Световен износител на говеждо ,царевица,пилешко.Член на ОПЕК,(Петробрас?) Индия има своя автомобилна индустрия,ядрена,ракетна и космическа програма,Боливуд?Да Русия изнася предимно енергоносители и зърно,но е държава с ядрени и ракетни технологии и втори в света ВКП.За Китай няма смисъл да говорим. БРИКС общо държат около 27% от световното БВП,G7 около 40%-но всички освен САЩ имат такава демография че в бъдеще процентите може и да се обърнат