Рупърт Мърдок на 90: Пътят на магната сякаш няма край

На тази достолепна възраст милиардерът твърдо запазва контрола върху мощната си медийна империя. И според свидетелства на хора, срещали се с него, е в страхотна форма дори във времената на локдаун

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато рептилите - антихристи СЪЗДАВАТ БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ - те си създават и ваксина само за елита на света !! Да сте виждали милиардер умрял под поне 95 години ? Английската кралица и мъжа й на по колко години са ?! Рокфелер - старши умря на 103 год.?! Единствено Барон Ротшид - младши - един от десетките на Фамилията си отиде на 57 год. и то УЖ от инсулт и сега се пита целия свят разследващи - не е ли ПРИНУДИТЕЛНО ?! Единствено ТЕ - Господарите на света знаят ИСТИНАТА !!!

Адрехохром! всички са на нова за това живеят толкова!

Пътят има край.....ше му го покаже Азраил... Той винаги идва...

Я къф си свежар на тия години! Ма нещо и тебе са те подбрали там наедно с принц Андрю и няколко одъртели режисьори за склонявания към това-онова бе! Кво шъ кайш, брато? Да не са ти поръчали пак "жива торта" за юбилея?

ко да прай...

Започнал от нулата (+1000000капитал)не ядем доматите с коловите

ми стана ясно на кого се стреми да заприлича Плондира.

Кой е виновен за източната трагедия - човешкият сатанизъм !! Срещу България отдавна се води хибридна война !! Повярвайте - нас ни пожелават всеобщо изтребление и погубване !! Ще питате защо? Защото сме сагубили връзката, че сме най-старата цивилизация в Европа !!! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ: ИСТИНА Е !!!

Защо избързахте с този материал, който несъмнено е препис на чужда статия подготвяна за post mortem?

Вие драги, читателю разбирате ли защо масоните от важна ръководна роля живеят над 90 год. То е от ясно -по-ясно !! ЕЖЕГОДНО ПО-МЛАДА КРЪВ И СМЯНА НА ВСИЧКИ УВРЕДЕНИ СЪДОВЕ ОТ НАДЕЖДНИ ДАРИТЕЛИ !!! ЗА ТОВА И ЛИКВИДАТОРЪТ НА ИЗТОЧНИЯ БЛОК ГУРБАЧОВ НА 90 Г. ИЗГЛЖАДА НА 60 ?! ПРОКЛЕТИ ДА СА ОТ БОГА !!!! Амин !!!!

Скоро се чудех няма ли да мре вече....

Абе, това за "фалшификацията на изборите" в САЩ теории ли са, или очевидни, арогантни, скандални, престъпни практики и ИЗМАМАТА НА 21в..

Съдът не намери доказателства за такова нещо Но ти, Ганьо от Надежда явно имаш

Вампир!

Едно бегло журналистическо разследване на Той и майка му биха били много по-интересни и полезни за българските ви читатели, отколкото подробната биография на Мърдок.

Какво за майка му?

Да, как източваха тотото с години и след това изкупиха медиите

За Мамка му и Прасе ли говориш ?

Същото е и у нас. Човешката алчност е сатанизъм.С нея компенсират нещастията в личния си живот.