Росен Христов: Очакваме индустрията да пести ток, няма да има задължителни мерки за домакинствата

Попитан дали се обсъжда засилване на охраната на енергийната ни система след течовете от "Северен поток", министърът отговори, че властите у нас ще проведат среща, за да направят оценка на ситуацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от снимката до вчера си бършеше гъза със слънчогледови пити, а сега ми ходи по кецове на заседания в Министердкия съвет. Егати кочана селски, егати простака, ебати лайното вмирисано на руска газ. Ама, така като всички са подбрани по лик и подобие на Радев.

Това човекоподобно недоразумение Радево изцъркано по грешка , грозно тъпо и неприятно просташко да вземе да се гръмне та да миряса с простаклъка и тъпоумието си.

Защо официално да ограничават хората - те така и така са се свили и самоограничили и наказали, та накъде повече от това? Най-сдпестяващо е да започнем да ходим на гости у близки и познати да се къпем, а впоследствие и да си сготвим.......Печките също излъчват някаква топлина по време на термичната обработка на преоценените продукти, въпреки че малко намирисва и трябва да се проветри, за което пък си има...общи стълбища! Просто отваряш външната врата за малко, и готово. Нека и съседите като минават да преглъщат.

Спира напълно да работи и спестява ток. А ти ще ядеш хуя.

Долни наведени педали и майцепродавци, боклук!

Кво ша праим пуржината нъ стенътъ да я включвам ли в щепсъла? Щот тока и безплатен!

Задължително всекия да я изслуша, преди да направи своя ИЗБОР в неделя!!! Както казва Путин - на урсулските евроатлантически джендъри им трябват колонии, които да ограбват, а не равнооеавни партьори и сътрудничество....На урсилите не им трябва Русия( разбирайте България), а на руснаците им трябва тяхната Русия ....Просто и зслулайте рози човек, преди да гласувате за Козяк16 и агентите им....И наистина ли искате СД обратно с Гроб на власт, планът Ран- Ът за унищожение на България на Иван Костов и Ал Лой ли искате обратно!?!? И не само кюлчетата на простата крадлива Тиквата Банкянска, сми спомнете си , че тоя боклук беше почнал да краде деца от по- бедните им родителите из селата чрез едни поправки в закона за социалната помощ на узродката Сачева ...пращаха ги в турскоговорящу семейства откраднатите деца и после след 6-12 месеца изчезваха по каналите на педофилите или за органи на запад ...

В 21 век, да ни върнат на нивото на 19 век си е постижение. При ъова трябва да сме им благодарни . Как ще се отопляват оранжерии, ферми и малки предприятия??

При положение че изнасяме ток е абсурдно който и да е в държавата да прави икономии. Искат едни да се лишават за сметка на други. Цинизъм отвсякъде.

Кой ли предател покани Урсулата?

Ганьо няма да се включи активно в нищо, освен ако обратното не го удря по джоба. Обаче вие им плащате тока с компенсации, така че забрави някой да те чуе. Всекибси гледа интереса.

Баси животноводите Що не вървят при Яне Янев барем крави да гледат!

Когато от ЕС ни заповядаха да не плащаме на Газпром по новата схема само за да видят реакцията на Путин дали блъфира бяха ли солидарни с нас?????? Не!!! След това почти всички започнаха да плащат така както Русия искаше. Сега защо сме длъжни да пестим ток след като ние произвеждаме и имаме достатъчно?? Я се разкарайте!!! И тая вещица гинеколожката чий хуй търси тук в България, на Костадинов ли:-))

Си е6ете макята, никакъв ток няма да пестя!!! Идиоти, направихте ни на маймуни

Как ще го издържим още някой ден този налъм?

Ква криза бе тулуп? В БГ криза за ток няма а това, че германците са слабоумни и се прострелха в крака не е наш проблем. А само посмейте да ни докарате в положение "ток да газим на тъмно да стоим" заради едната джендърска солидарност и милиардите печалби на няколко прекупвача. Тясно ше ви стане.

Забавно ми е как се обяснява, че няма да пипаме хората, а индустрията щяла да се справи. Абе ще се справи, не се притеснявайте, я чрез съкращаване на една смяна, я чрез затваряне, ще се справи, а те хората дето останат без работа хич няма да плащат, вервайте ми. П.п. За кои пикови часове се говори, че то маааалко има разлика между борсово определение(блоков продукт), борсова реалност(цените по часове), реално потребление според есо и определения, които са останали от времето и наредбите.

А да дарим заплата за украйна не иска ли? Опа това вече го искаха... Как реагира тогава народът и защо мислите, че иска да пести, когато България изнася ток? На кого служите?

кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! Природата с нас Бог с нас Победата с нас Природата с нас Бог с нас Победата с нас

кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! Природата с нас Бог с нас Победата с нас Природата с нас Бог с нас Победата с нас

кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! Природата с нас Бог с нас Победата с нас Природата с нас Бог с нас Победата с нас

кой е тоя тъп, ебан до насиране, радевски, продажен спермогълтач на черни банани? никой не ви верва бе лумпен! но ако продължаваш да ми триеш мненията, пан педераски на сорос и азб, ще преговаряш само с джаки, на нейна територия. ясен ли съм бе сбърканяк цензурата на "еврейските "ценности"# ще излича от лицето на Земата целия ви изсраел! ясен ли съм ясен ли съм ясен ли съм. педале??? Природата с нас Бог с нас Победата с нас Природата с нас Бог с нас Победата с нас

но ако продължаваш да ми триеш мненията, пан педераски на сорос и азб, ще преговаряш само с джаки, на нейна територия. ясен ли съм бе сбърканяк цензурата на "еврейските "ценности"# ще излича от лицето на Земата целия ви изсраел! ясен ли съм ясен ли съм ясен ли съм. педале??? Природата с нас Бог с нас Победата с нас Природата с нас Бог с нас Победата с нас

има ли в Китай режим на тока

България изнася ток, тоест България има предостстъпо ток. Защо е нужно да ограничи употребата му, след като имаме излижък. Това е пълен абсурд

циркът с режима на тока вече го играхме при соца въпросът е: оти ги ручахме жабетата?!

Едно време така спираха тока, за да държат народа в подчинение...

Това е министър ако беше от Гербавата партия досега щеше да надуе цените точно на потребителите

Многократно съм чела визитката на този министър и..., нищо, ама нищо не се връзва с изявленията и действията му, а да не говорим, че пише, че е магистър по МИО..!? Няма икономическа, дори и политическа логика няма да се сключват дългосрчни договори на пикови цени...? Останалото остявям на вас за размисъл...!

Очаквам да си биеш един шут в задника

задължителното пестене на ток в пиковите часове - типичен европее--ски новоговор - гавра с обикновения човек !!!

Ако си мислите че сега са смешни, ще гледаме "шоу" след 2-3 месеца!

Ще изнасяме ток за без пари а ние да затягаме колана това виц ли е

Ама ние нали произвеждаме повече ток отколкото ползваме и го изнасяме. Защо да пестим, като си имаме излишък?

Този, така наречен министър за каква индустрия говори - за тази на Косово или някоя друга държава?

Вместо да обесите Тиквата дето еба майката на атомната енергетика - сега търсите под вола теле! А сега гп пуснете и да доебе майката и на държавата!

Боже, спаси България от продажни и глупави политици и министри. Амин.

Мерки за хората ли? Ние сме ви взели вече мерките. На всички. Скоро

каква индустрия пич? българската ли?