17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще стане, ама имам кофти усещание за едни пари, които държавата ще плаща 50 г. Атомната енергетика дава стабилност на ел мрежата, за разлика от вятъра и слънцето. Там където участва държавата, става въпрос за доене на обществени пари!!!

1. Всички специалисти твърдят, че БеляНе е земетръсна зона и там не трябва да се строи ядрена централа, само нашите корифей-теменужки ги разбират тези работи най-добре; 2. Цената 10 милиарда беше от преди десетина години, а до сега нищо не се споменава колко би ни струвала към момента. Така, че като чуят новата цена - белким се откажат; 3. Руски генератори за ядрени централи вече нема: Завода в Санкт Петербург произвежда генератори Сименс. Не е проблем вероятно и да Ви тури надпис Дженерал Илектрик; ОБОБЩЕНИЕ: Кипи напразен труд - както при проучването на нашето Черноморие за нефт. А за да не се окаже съвсем напразен, следва да загробиме богатите български частници и пенсионери до девето коляно още веднъж. Моля последния индивид, да загаси тока при напускането си....

Всичко ще се нареди ама не сега. Нещо америчите не са доволни от нашите. Ще има корекции и после.

Централата ще я строят руснаците заедно с Дженерал Електрик които ще доставят турбините ,това е идеята на Бочко ,и вълкът да е сит и агнето да е цяло.

И на мен ми се струва, че това е идеята. Но едва ли ще се получи. Ако стане означава, че Борисов е гений.

може да ви намаат и горивото да го купувате от САЩ. то тогава пак руснаците ще го правят щото са акционери на фалиралата Уестингхаус, но САЩ ще ви го препродава на двойна цена...

Ще има Чернобил в България.

Ако строежът започне ще трябват 15 000 стрители и стотици проектанти, които няма от къде да се вземат.

Руснаците ще плащат по 15 - 20 000 евро месечно на супервайзерите на строежа. Но ядрен инженер се става трудно.

не пускайте ватенките отново!

Ако руснаците се навият да монтират турбини на Дженерал Илектрик Бойко ще стане най-големият дипломат в световната история. Държавникът убедил руснаци и американци да си сътрудничат в ядрената област. Това не се е случвало никога.

чернобилските скакалци не сгряхте ли, че няма нищо тук за вас! марш в азия!

Руснаците ще строят АЕЦ Белене но цената вече няма да е 6 милиарда евро а 20 милиарда евро. Времето е пари. В случая много пари.

От 5те кандидата единственият който може да построи централата е Росатом. Той ще е и инвеститор и строител и собственик.

БЕЛЯ НЕ

Росатом - най-добрият атом!

да! бомба е!