Путин настоя руските милиардери да изберат патриотизма пред лесните печалби

Властите ще подкрепят онези предприемачи, които работят за своите служители и за обществото, каза руският президент на първата след началото на войната среща с бизнес елита

Обратно в новината

Коментари - Путин настоя руските милиардери да изберат патриотизма пред лесните печалби | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Америка, когато започнат да плачат и те от войните които причиняват в света....няма да ги подмине войната с Русия и то ни най малко!

нали санкции...санкции...санкции, майдан и какво ли не правеха запада за да унищожат русия след студената война, Варшавския договор изчезна, а НАТО се разширява към техните граници! Не конвенционална, а ядрена война ще получи Запада и унищожението ще бъде тотално.....и тук Путин е прав...защо да съществува света без Русия!!!

нема лабаво з Запада и Америка...цветния им майдан тропа на вратите им!

Да събере всички наши олигарси и да им каже. От утре започвате да инвестирате в родното производство, за да възстановите всички заводи и фабрики, които нарязахте на скраб и забогатяхте от тях. Стига само бързи печалби от търговия и препродажба. Който не изпълнява няма субсидии и европомощи, и му се конфискуват офшорките, ако не инвестира в България. .

Никакъв просперитет. Сега изнудва богаташите да налеят пари в глупавата му и престъпна кауза. Всичко е на изкуствено дишане. Незнам за Украйна, но на тоя операцията скоро няма да има кой да я финансира. Тя е безумна и няма никакъв смисъл.

В просташка пРоссия има назначени милионери и милиардери. Всичко е фалш и измама .. Ако някой от тези "бизнесмени" реши да не се кланя вече на "царя", то му се взема главата и бизнеса .. Така че призива - дайте, да дадем, си е живо ограбване … А и в световните бизнес среди, Олег Дерипаска, Владимир Потанин, Алексей Мордашов, Герман Хан, Виктор Векселберг, Виктор Рашников, Андрей Мелниченко и Дмитрий Мазепин, са си най-обикновени крадци и престъпници, назначени от постКПСС да се правят на бизнесмени …

че в Бълхария не е ли същото с нашите "бизнесмени"....какво произвеждаме ние...алъш вериш!

Олигархът за това е олигарх , защото не обича да дели. А сега , след дъжд качулка , се появява Путя и им вика -дайте да дадете. Аз мисля ,че на олигарсите ще им излезе по -евтино просто да свитнат Путя. Още повече ,че за тях обикновенният руснак е крепостен селянин, в миналото ,сега и во веки веков.

Най ме изкефи в речта му "А ТЕПЕРь?" , когато говореше за стабилността на вложенията на запад. Това ща стане тежко меме :_)

настоявам Путин да избере жена си пред любовницата, нали семейни ценности правим и сме християни?

Аз съм евреин, като Зеленски и Байдън.

Той и Исус Христос е евреин...

То и Северно корейската икономика е "неочаквано устойчива" на санкциите. Неочаквано е щото Путлер си мислеше че санкциите няма да имат никакъв уизпълниха то вече изпълниха плана за годишния бюджетен дефицит.

Американският дрон е открит на 60 км от Севастопол, на дълбопина 900м. Районът е отцепен от силите на руския черноморски флот. Ще го вадят...

Ще изпратят дрона в Иран за да го изучават и копират ли?

Ще потъват руслямски кораби.

da kakto se opitaha s kursk

Всички големи нещастия и войни по света в крайна сметка се причиняват от безмерната алчност на някои за още, и още, и още пари и власт над останите, и от патологичното им его - на същества, повярвали си че са безсмъртни - те и кръвта им!

Така е. Русия я чака по-светло бъдеще, отколкото фейк Запада. Бъдещети е на тоз, който държи ресурси у истинско производство, а не обезценени банкови книжа и фейк долари

Ами хубаво, в САЩ само промишленото производство, което е една пета от БВП се равнява на 2 пъти и половина целия БВП/икономика на Русия. Та, дотам за по - доброто бъдеще на Русия. Не смесвай възможното с желаното!

Бъркаш. В т.н. БВП отскоро слагат и финансовите и др услуги, несъмнено, заради долара, САЩ са първи.. Има друг икон параметър "Покупатрлна спсобност" по който сащ е в задните редици

Особено като си има алчни олигарси евреи. С тия 40% световни ресурси които има до сега трябваше да е сила ,ама нейсе там си е някакъв феодализъм, Япония ако ги имаше тия ресурси сещаш ли се къде щеше да е?

Колко си прост. Отиди в Русия и си мечтай за бъдещето дето предстои. Много си прост .

Между другото не знам колко хора си дават сметка и разбират, че в много голяма част от човешката история (новата история) върхушките и елитите - управниците в Москва и Вашингтон например са действали в крайна сметка съгласувано и дори приятелски, отколкото враждебно и конфронтационно! И в това не би имало нищо лошо, ако обаче това не бе за сметка на народите им, на хората, които управляваха и твърдяха, и трябваше да представляват! А в чия полза - това всеки и сам може да прецени - 1 % от хората притежават тад 50 % от богатствата и контролират до 2/3 от тях - с фирмите, банките, кръговете и обръчите си! И сътресенията и конфликтите, войните стават когато тези не могат нещо да си разделят и се сдърпат за тещо! Защото войните ги правят те, а не народите!

Ми и в двете шит държави фактор са евреи.

Това всъщност е официалното оповестяване от Путин на началото на края на онези процеси през 80-те години, когато държавата бе разграбена и разпределена между назначените от върхушката и службите й олигарси! Подобно се развиваха нещата и в България, отново по сценария на Кремъл, в който учавстваха и влиятелни лица и кръгове и от Запад, които също се облажваха…

Олигархът за това е олигарх , защото не обича да дели. А сега , след дъжд качулка , се появява Путя и им вика -дайте да дадете. Аз мисля ,че на олигарсите ще им излезе по -евтино просто да свитнат Путя.

Предупреждава човека, за да няма повече самоубийства.

Да, но сега ще видиш какъв горещ спор ще възникне около ДЕФИНИЦИЯТА на руски патриотизъм и руски патриот! Само гледай!

Какъв човек? Това дребното е зъл изрод.

Това - от устата на един диктатор - е ясно послание и предупреждение за консолидация и за.някаква форма на конфискация и национализация на достъпните за Путин активи на “непослушните” руски олигарси, на “непатриотичните” от тях! Които всъщност са в ход от доста време, но отричани досега.

“Путин настоя руските милиардери да изберат патриотизма пред лесните печалби” Това е интересно решение, интересен призив на Путин. Точно в този момент! И разбира се, че е популистки и е предназначен за вътрешна консумация… Но е също така интересен и ефектът му (и коментарите) върху назначените от БКП и ДС върхушката “едри бизнесмени” в България. Мисълта ми е за тяхната дефиниция и разбиране за патриотизъм, на фона на случващото се:)

Тоя ще ме скъса от смях, горкия. Хептен изкукурига в тоя бункер.

.. а тия, които не искат да дават - ще се удавят, ще паднат по стълбите или от високо, докато пушат на прозореца или на терасата. Не е като да не се е случвало... около 30 пъти за последната година. Парите свършиха, Вовата почна да търси.

Става много интересно Кой кого?

Дирници Путин ще дойде и за вас....

Путин дава - Путин взема... ... скоро ще дойде си поиска и парите от нашите подлоги!

Тиквата да се подготви

Какво означава "настоя" , разбирам, че се моли на колене.Ама няма да го огрее.

Хаха, яки представи имаш за Русия ! Индустриалците няма и да гъкнат. На тях всичко им е подарено след разпада на СССР и ако не са те да дават пари на държавата, ще са други вместо тях начело, а те няма да са живи. Русия се управлява от КГБ и въпреки учтивите "молби", субординацията е желязна и всеки разбира какво е най-добре да направи.

"Настоя" значи, че трябва да започнат да се отчитат повече, з ада не паднат от някоя тераса или прозорец... или да пият чай.

Вовата го е закъсал яко.Скоро ще се моли за живота си.

Брътвежи на един болен комунист.

Те и в България оръжейните завиди работят денонощно. И с удвоен състав

На всеки нормален човек (такъв който ходи на работа - за заплата) не трябва да му пука за Богатите! Руски, Американски, Френски, Немски богаташи.... ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ!

Всеки наемен работник или служител, с изключение на държавните и общинските, има работа и получава заплата , благодарение на някой богат човек, който е рискувал и е инвестирал парите си в предприятие. Така че ако богатите са добре, ние бедните също ще сме добре.

Който както и да го духа, ти винаги ще си останеш прост и беден.

С Путин само за един ден могат да приключат милиардерите. Ще висне с главата надолу от някой етаж.

Русия се надява да постигне икономически растеж през 2023 г. Аз прогнозирам че Русия ще постигне поне 100% икономически растеж през 2023г. (при инфлация от 1000%).

Русия се бори да съществува ти говориш за инфлация.

РосСтат засекретиха докладите си и ги свалиха от сайта си... Понеже растежа е толкова висок, че може някой да им завиди и да ги нападне!

Празни приказки… кумонягите-милярдери са безочливи егоисти, на които им е приятно да стъпкват нормалните хора в калта. Това е манталитет!

На милиардерите не им трябва такъв като Путин и скоро ще го похарчат.

а Вова късокракий защо къта милиардите из разни офшорни зони, а не даде някой и друг милиард,че поне да купят на пияните алкаши партенки за сапогите. А простите олигарси нека дават,щом Вовачка ги е призовал,какво ще правят.Иначе кой скочил от балкона,кой го блъснал влак,кой го ритнал кон,все нещастия им се случват

Путин става вече пунта мара.

Аха включиха тролефермата

Путин ще започне да пълзи докат го изритат на бунището.

Ако остане жив ще е доволен.

Ако не дадат парите, следва новичок или падане от висок етаж.

Работата отива Путин да падне от етажа вече.Никой не иска да търпи такъв и в Русия.

Как да падне от етаж, като живее в бункер?

Окраина е мазно петно.Целият свят подкрепя Русия.Само тъпаците от сащ,с 41 престъпни секти,лесбийки наркомани трансджендъри и джжендъри,ЛГБТ, наркоманите безсловесните негри и бели негодници ,а ,а,а, и протестантска Англия с циганин за Мин Председател и каторжническа Канада отпяват на полицейщината на сащ.ЗА ПУТИН!ЗА РУСИЯ! ЗА БЪЛГАРИЯ и за БЪЛГАРИТЕ! Дръж се Русия Целият свят е с тебе.

А траверститите от Бразилия, защо го подкрепят?

Викайте белите престилки, тук един пощуря. Явно е пропуснал обедните си хапчета..

Чичо Хитлер може само да си води записки. Путьо и путьовците около него прилагат същите методи като в нацистка Германия. Само че когато са ги прилагали в Германия все още никой не ги е бил ибявил официално за престъпление. Нямало е пълна информация Сега всеки обикновен човек със смартфон е военен кореспондент. И кореспонденцкята му излиза в мрежата в реално време. Путьо и путьовците около него са толкова глупави, че повтарят 1:1 стъпките на Хитлер. Даже и приказките им същите. И действията. Всички го виждат. И ако някой се опита да реабулитира Путьо, това директно ще доведе до реабилитацията на Хитлер. И никой в ЕС и САЩ не може да си го позволи.

Желязото е по-силно от месото. Виждате какво прави HIMARS: 20-30 превозни средства обърнаха хода на войната, а Западът все още има стотици от тези превозни средства. Имат хиляди танкове, но за авиацията по принцип си мълча.

Комунистът(фашистът) Путин се изказа пак.Чака те смърт на плъх и ти си го знаеш.

Путин изграждаше изродена държава и с атаката си срещу Украйна се опитваше да реши вътрешни проблеми. Малка победоносна война, популярността ще расте, хората ще бъдат доволни, защото имперските амбиции на руснаците още не са угаснали - така трябваше да бъде, но всъщност Путин ще получи тежко военно поражение.

Сега ще им искат копейките на путинтроловете.

Късно пич . Те не са научени да работят в конкурентна среда , а да грабят от държавата .

Путин има нужда от вашата финансова помощ.

Товарищи бг русороби, и копеек вече нет. Работайте за един гол.... Шпек.

много лошо. те тия милиардери милиардите отдавна са ги поставили преди всичко, нито съвест нито морал нито чест им е останала. Та единия гол патриотизъм никак няма да ги трогне. те ако бяха патриоти щяха да не ограбват Русия и населението и. най-много да измислят нещо да утепат Путя. Преди той да ги утепа.

Опичайте си акъла, като ви искам пари, че нещо почнаха да свършват, да не ги взимам с шамари всичките, а вие при денвални или директно при Иисуса! Тез пари язе ви ги подарих, отчитайте се обратно!

Дайте да дадем.

И аз ще се включа.Само да си изплатя къщата.

Значи яко са го закъсали

Пупи на себе си ли почнал да си говори и да си се кара на себе си... Изперка съвсем...

Звучи смешно !