17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни очаква и светло бъдеще (има се предвид светлина в тунела ...)

долни комунистически измамници

8% увеличение. Тия се шегуват. Няма да има дори и толкова. А какво са дори и 8% при скок на всичко с 20-25%? Обедняване.

А тавана на пенсиите кога ще премахнат мафиотите?

Когато започнете да внасяте повече осигуровки!

Дали ще скочат заплатите в БНБ-то? Как скачатео на заплатите ще се отрази на банковите такси? БНБ-то дали ще прогледне за феодални практики в поднадзорните й банки?

Ако ни управляват хора като тези от сегашното служебно правителство, или ако държавата се управлява от коалиция на новите гладни – от ПП, ИТН, ДБ, ИБГНИ и БСП, колкото и да скочат заплатите, цените ще скочат двойно, т.е. хората ще обедняват. Делът на необслужваните кредити ще расте и парите взети от банките, и гарантирани от държавата, никога няма да бъдат върнати, т.е. ще ги изплащаме всички ние. Още млади хора ще емигрират, а старите - ще се гърчат и ще затягат коланите.

Виновни са комунистите от 1944 до ден днешен, включително и боядисаните в синьо или зелено такива. Няма да посочвам и бившу слъжители на Живков. Ако сте гледали филма на Влади Въегала ще ви е ясно КОЙ ни управлява до ден днешен. Та..... при 2 млн пенсиинери 2 млн деца и цигани 1 млн държавни служители Остават да ранотят ИСТИНСКИ 1 млн от които има не повепв ор 30%които се идигуряват на макс. Да не говорим и за укриване на доходи и тн. Та... Откъде пари в хазната бе драги ми колеги... Икономика НЯМА енергетика НЯМА, природни редурси НЯМА Та... Как да стане от това НОРМАЛНА държава.

Извинете за сбърканите букви. От телефона е. Хубав ден и бъдете здрави.

Безплатния ВИП живот, който водят хората в политиката нямане ли му викаш!?! Това коли, охрани, секретарки, тоалети, командировки и т.н. и т.н. какво е!?!

Господин поручик, разрешете да доложа! Преди време в " Трите халби" с фелдкурат Ото Кац обсъждахме съдбата на българите,а те господин поручик са в по-голямата си част идиоти. Господин фелдкурат Ото Кац твърдеше че тая пасмина е трябвало да приеме закон за лустрацията още по времето на някой си Иван Костов с което да лиши от достъп до държавна служба всички бивши служители на репресивните служби. Благодарение на този закон сега никой нямаше да знае кой е Бойко Рашков, агент Майстора и още много боклуци като тях, освен техните жертви. Но кръчмаря Паливец го удари с една тухла по главата и му каза да си затваря мръсната капиталистическа уста и да не се бърка там където не му работа. Те другарите знаели какво е най добро за народа Баба Пейзлерка направи компрес със контушовка на господин фелдкурата и му каза да не се коси за тия идиоти защото чела в някакъв французки вестник че нещо със сиво-синкава кожа ( по думите на джурналиста)щело да ги оправи и се прекръсти три пъти

Все се използва терминът "скачат", а не нормалното "повишават се", но това е друг, PR-въпрос. Та, колкото и да "скачат" и да се гърми звънко като някакъв успех, "скоковете" са предварително обречени на практика. Изядени са още в зародиш от инфлация и търговска спекула. Човек има чувството, че някой им казва на търгашите какво предстои за отделните социални групи и те още вечерта надуват цените с хиляди куриозни оправдания, както се знае. така че....трай, коньо, за зелена трева и блажени вярващите.

При ,,лошият модел Бойко ,,до април търсехме как да ходим всяка неделя на Слънчака и Халкидики ,сега при ,,модел Резила Гадев,, къде има евтино олио,дърва и празни места в гробищата.

кога ли ще ГРЪМНЕ и този балон?

С николко.

БНБ лъже прави някакъв пиар

Аз мисля също да вдигна наемите с 8%

а колко ще се е обезцени левът никой не споменава и колко ще струват стоките от първа необходимост

до нивото на овчарския скок, да ви еба майката манипулаторска. 38,6 % е нивото на бедността в България според Евростат!!!

е те за тва понегога преглеждам дирника оти ме развеселява... ма да ви открехнем, николко нема да скочат заплатите... от ден на ден се по зле ше живеем... новия ред предвижда само бачкане и еб..

При средна инфлацийка в БГ последните 20 години от 10% годишно, тези 8% са смешни ....

Тва е "демокрацията", използваш неграмотността на масите, храниш ги с мечти за светлото бъдеше и илюзия за справедливост докато инфлационните процеси стимулирани от спекулантите узсмукват разликата. Докато няма законово задължение заплатите да са директно закачени за цените на продуктите ще е така. Да видим как ще се спекулира, като спекуланта ще трябва да плаща разликата. Естествено това е утопия. Свиквайте. Зеленият фашизъм тепърва започва, щото Ковид явно не е достатъчен в изтребването.

Не, това не е демокрация, това се нарича капитализъм, демокрация няма никъде, тя е утопия.

от -30% до около -50%

Цените с колко ще скочат? Заплатите са винаги догонаващи...

"Скочат" едва ли е точният глагол, когато говорим за дребни, немощни български заплатки!

Втори мандат през крив макарон.

Гласувайте за мутрата. Да ви каже после как трябва да се затягат коланите!

ВСИЧКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОРОЦИ В ЕДНА КИЛИЯ ПРИ БАЙ СТАВРИ ... .... САМО НА ВОДА .... ЩЕ ИМ ДАМ 1 ВИЛИЦА ....И СЛЕД 90 ДНИ ЩЕ ПРОВЕРЯ КОЙ Е ЖИВ

Кой си държи парите в банки на нулева лихва? Това е все едно всяка година да ти намалява с 10% сумата. Всичко съ държи в акции, облигации, итиефи и криптовалута.

и ф чикмижета-)))))

Мунчо ке падне.

с тия глупави локдауни за заплати няма да има пари ,кви увеличения

Дир манипулира плюсове и минусите.

В дир - тази ахМедия Станишева се казва само истината и всяко разумно мнение не се трие.. вервай ми

И много често блокират мнения.

ама през нощта модераторите дремят иначе да бяхме затрити на секундата, Така че мога да споделя на тези малки служителчета, че работят за политически подлоги и манипулатори, Да предадат чрез шефовете си поздрави за паразитните червени майки на началството!

бе, беее, беееееее

скочат 25% колкото тока например

Вие си гласувайте за фатмака!

Ти си писал и следващият коментар, нали?!! ТРОЛ!!!

ма нъл фатмако ви рече бе?! ще ги изчегъртаме! имал е предвид, че ще изчегъртат доходите ни, и се справят успешно!

Мслоумник , някакви внушения ли правиш?!! Много си семпъл!!!

всъщност съм изключително колоринтен и креативен, та тъпата ви медия не допуска 90 % от къоментариите ми!

А трябва да е с 20-30%, както е тока, за газта да не говорим, ми за хранителните продукти и насъщния? С тези 8% до никъде да стигнем.

глей ко, това с % е много готино, ама си е и кофти! ако взимаш 11 000 като президента, примерно, 8 % си е добре! ама като взимаш 800 като лифтаджия, примерно и 30 % си е зле!

А още по-добре ако имаш пълни чекмеджета с кюлчета и пачки по 500 евро !

А пенционерите колко ще скочат

Въх

благодарение на правителството на фатмаците заплатите ще скочат от четвъртия етаж!

Дежурните тронове на ГЕРБ пак се изтропаха!!!

Честита промяна!!!

Благодарим ви, г-н Президент!

За кво ма

За да симулира активност и да вземе стотинки от касата на ГЕРБ!