17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една добра новина! На всички безаварийно пътуване!

mathur

Честито,след два три месеца отново ремонт, гарантирано от герП....

Една добра новина -не събира не само одобрение но дори и пренебрежение !?! Нима забравихме как изглеждаше доскоро неремонтираната от десетилетия магистрала ? Трябва ли САМО ЛОШИТЕ НОВИНИ да привличат нашия интерес ? Днес се запалил автобус с деца -нищо фатално в крайна сметка ( всички са живи и здрави) но РЕПОРТАЖ НА ЖИВО ОТ МАГИСТРАЛАТА ОТ РЕЙТИНГОВА ТЕЛЕВИЗИЯ -чудо голямо ! А магистралата е ремонтирана , хора са се пържили на жегата за да стане ,тапи няма -няма и дума по новините на ДВЕТЕ големи телевизии !!! Жалко ,че го допускаме като потребители на новините така да ни зомбират и видиотяват !!!

минус от мен! Видял ли си как е направен ремонтът? Защото аз минах да видя как 'санират' колоните на виадуктите на Витиня. това в никакъв случай няма да издържи повече от година и половина. Нищо, ама нищо общо с 'презряното' соц-строителство. Миналата година видях и каква магистрала правят в Черна Гора - е останах изненадан. То на външен вид си личи, кое е добре направено, кое не. Кой знае колко пари са потънали в джобовете на ... абе .. те си знаят.

Абе колеги, а от другата страна ремонтиран ли е, че гледам бетонните водоотвеждания са се разронили...

От мен минус за теб. Ако минеш сега и видиш какво е положението,вече ще минаваш по старият път. Тези мостове не са ремонтирани от около 40 години. Санирането съм виждал в детайли ,че се извършва доста добре, сигурно по-хубаво от колкото на панелката ти в люлин.

От друга страна на есен ще е ремонта — след лятото!

Герп, мерп все тая, Ганьо е некадърник и за нищо не става. Дет са вика - проста вода няма, има прост инженер.

"ПлатнАТА в посока Плавдив"!? Къде са тези платна, бе, джанъм?! Аз виждам едно - единствено платно.

Kenn1111

А ремонта на ремонта кога почва???

Другите платна са за излитане,не можеш да ги видиш.Те са само за дебили.

Ще ги боядисат и няма да се вижда,карай само по "отремонтираната" и не се заглеждай много:).

герП не ти е виновен. Работниците са същите некадърници като теб, какво да очакваш.

Най-късно, ама най-късно, догодина по това време. Гледам оптимистично на нещата. Изтръпвам като си помисля за шофиране на мокро и на сняг в тоя участък.