Президентът на КТ "Подкрепа": Неизбежно е токът за битa да поскъпне

КЕВР може да бъде принуден да вдигне цената на електроенергията още през януари, подчерта Димитър Манолов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Strenua inertia" "Дейно бездействие" Това е същността на професионалните съюзи . Много приказки ,телодвижения ,а полза за плащащите членски внос НИКАКЪВ !!!

ей тук в Англия също ни вдигнаха сметките за газ и ток. До скоро трябваше да работиш 9 часа на минимална за да си платиш месечните сметки, след увеличението, вече трябва да работиш 9 часа и 20 минути за същото. Колко часове/дни повече работа на минимална заплата ще е в България? Само така можем да разберем реалното увеличение :)

Благодарение на Борисов скоро всички ще сме милионери. Безплатен обяд няма. Милиардите откраднати последните 12 год. трябва да се връщат.

На бита става, ама на бирата НЕ :))

Синдикатите в България- "Канесеебе" и "Путкакрепа" !

Интересно този уж е от профсъюзите, а изглежда много доволен че токът ще поскъпне. Явно и той е топнал човката в "зелената" далавера.

И аз точно това си помислих като му видях усмихнатата физиономия.

Варди си местенцето човечеца, ще прецака цял народ, за да защити няколко работни места, които крепят неговото.

За какво ни е този СИНДИКАТ ? Само лапат парички !

Тоя мишок докато Гроб бяха на власт го нямаше никакъв,и сега изведнъж изпълзя...

Ми женичката му беше шеф на НАП, с бонусче от 175 000 лева за изтеклите данни от системата им, преди да я замени Спецов........

Манолов, а защо не си признаеш, че това поскъпване е И заради тебе, защото И заради теб беше стрян АЕЦ Белене, за да осигуриш работа на Мариците, които станаха пре-пре-прескъпи и сега всички страдат. А Манолов, няма ли и ти да поемеш отговорност за : 1. Слъпия ток 2. Мръсния въздух от ТЕЦ от който умират 6000 българи годишно, според СЗО 3. Унищожаванеот на енергетиката, защото скоро ще ни спрат ТЕЦовете заради Зелената сделка за въглеродните емисии, и ще останем без никаква, защото не направихме АЕЦ, заради такива като теб.

Ако цената на тока от АЕЦ Белене е 70 лв/МВч, а пазарната цена на ток е 350 лв/МВч, каква ще бъде печалбата на АЕЦ Белене за една година, ако производството е 16 милиона МВч? А каква ще бъде печалбата за 60 години дори и да не се смята инфлацията? Ако за един милион лв пропусната печалба лежат в затвора по година тези, които причиниха на България тази пропусната печалба, колко години общо ще лежат в затвора, следните „експерти“: Делян Добрев Иван Хиновски (агент Хабов от ДС) Мартин Димитров Мария Капоне Борислав Сандов - пишман еколог, който убива 6000 българи годишно с мръсен въздух Георги Ганев

КТ”Подкрепа”от много време не си изпълнява своята отговорност към работещите в България.Правят само театър пред очите на обществото..Би било добре да се покаже на всички какъв стандарт имат всички отговоници на тази организация...

Синдикате в България само на "книга".а представят колко членове имат,без държавните длъжности.В нито една частна фирма няма синдикат!Дори и да има той е фиктивен. Никой не прави справка за членовете на тези "синдикати"

Помощите за отопление трябваше за са за всички минимални пенсии, а не само за римските. Отново си ги напазаруваха.Честито ви българи!!

Идват отново времената когато.за една кутия цигари ходихме до магазина Със един сак банкноти...

С уточнението,че в магазина нямаше цигари и си ги купувахме на черно.

Призоваваме всички пенсионери да не гласуват от сега нататък. За пореден път се погавриха с нас. Идват месеци с непосилни сметки са отопление, които ни обричат отново на студ.Помощите за отопление се раздават по неясни критерии и затова нека пак римляните да изберат управници.Ние - не! Нека бъдем солидарни!

Тия профсъзи чий го крепят?каква работа РЕАЛНО вършат?Щото това всеки със средни IQ може да го каже СЪЩОТО!И тия са като КЕВР - информират и четат таблици и статистики!А реално с НИЩО не пречат на завишаването!А инае прибират десетк хил. левове ката месец!

Да, прибират десетки хиляди левове на месец и обикалят спа хотелите по работни срещи, че и любовници мъкнат. Това е техният бизнес да цицат от две страни. Договорки, изнудвания, заплахи, всичко пари им носи.

принудени от обстоятелствата / а те са ? нуждите на олигарсите и техните ; хора ; политиците

с това безразборно печатане на пари - евро и долари и увеличаване на държавните дългове глобалната инфлация е въпрос на време. А надуе ли се еврото ще се надуе и лева , което и се получава

Печата който може :) Виж рублата обаче се срива стабилно

Руски троле, опорката вече се изтърка. Две години чакаме хиперинфлацията в САЩ и еврозоната, пък тя дойде в Русия и приятели.

Какви ги бращолеви тоя ? Синдикалист или капиталист ? Мика Зайкова да ти дръпне една критика , крепител на статуквото !

помете народа,мошеници смотани! За 3 месеца ни разказахте фамилията! Дадохте на пенсионерите по 60 лв,с инфлацията им дръпнахте 100!!! Ама Деса си тропка с обувки за 2000 долара,чантата на Дончева струва 8000 евра,Рашков сере в 19 имота с по 12 тоалетни,само от парите на джиповете и охраната на Славун може да се изхранят зимата 5000 пенсионери!

lu4ka

Жалък продажник.

Е пълен мухльо.

Естествено даааам ...., само трябваше да добави : когато властта е в ръцете на комунисти и военни комунисти

Този идиот може ли да си ЕПМ ?

lu4ka

Може.

Абе важното е, че Белене е спряно и Големия брат е потупал ББ по кратуната. Ние ще платим, няма проблем. За толкова неща платихме вече на по-богатите от нас, че един ток не може да ни впечатли изобщо.

Естествено, за да плаща бизнеса по-евтин тока, скъпия трябва да се пренасочи към овцете.

Ако нашите политици не ни извадят от зеленото блато и ЕС, то тогава ние трябва да ги махнем от държавата

Няма по-долна, корумпирана и алчна организация от профсъюзите. Менте. Те са никъде когато има проблеми и навсякъде където шумолят банкноти.

Работи се много активно за ликвидация на българите!Много мръсна тактика..

A, какво е това "Подкрепа", че даже си имало и президент ?

Аз си мислех, че тока е много просто нещо, пускаш една жица и той си върви. А то се оказа, че трда е зелен, въглероден, да не е син, рус, със светли очи.и да пие коняк с пури, а не водка с махорка . Сложна работа. Но ако ме удари зелен ток и умра, дали че отида в рая, или римокатолическата църква праща в рая само върлеводороден ток. Като паста карбонара. Човек и дори да пукне, според ес пак може да е нарушил закона

Тока въобще не е проста работа. Ама на теб мисленето не ти се отдава. Не се напъвай, че ще направиш някоя беля. Хайде, остани си със здраве!

А има ли синдикати или всички станаха политици ?

А да предложи компенсации , като в Кипър и Италия, както се полага на истински синдикалист не му стига акъла.

аре стига вече.. само искате да лапате на готово. като се премахнат компенсации , субсидии и други лапачки на готово може и да започне да се получава нещо като държава!

Корупция плюс фалшификация = демокрация. Я проверете колко аоартамента има този пък тогава пишете минуси.

Просто, защото имаме политици, които предпочитат сега да сложат 2 милиона в джоба, отколкото държавата и хората да спестят 2 милиарда след 10 години

Ес е нищо повече, освен продължение на планът маршал. 130 милиарда долара, напечатани от чичко евреин, за да възстановят Европа, но всъщност американската икономика. Планът маршал възстановява американската икономика след великата депресия, и поробва цяла западна Европа. И сега имаме същия план, за преодоляване на последствията от корона вируса. И ние дали заради късмет, дали заради политическа невъзможност, имаме уникален шанс да не ги получим. И това, ще е най хубавото и полезно за България, откакто е членка на ес

Ние ако ги получим, можем да ги дарим, примерно на Западните Балкани преди приемането им!

Ми те тогава при тези цени и тяхната неизбежност Россия ще направи милиарди от газа. Ние що не се навихме на южния паток за да дърпаме от извора? Или онова беше само за петрол, а не за газ.... май за газ беше, щото Ердоган ни го взе и ние сега духаме масурите

бойко е свикнал да пие от цицката, а не от извора

Събирачи на неосчетоводен членски внос ,вие защо допуснахте да се стигне до тук!? Много убедително обяснявате какво е било.....безпомощни да определяте настоящето и да задавате бъдещето !!! .... Apropo...НАП някога да са ви правили ревизия...!?!? Вие сте ,като светия синод "НЕДОСЕГАЕМИ"....

Как НАП да му прави ревизия, като женка му-Галя Димитрова беше директор на НАП преди Спецов????

ша са сбъгясате не ви е криф чувеку ..то в тоо свет цените вървът винагинагоре.нема посока надоле..... вие да не сте у яслата та не ви е ясно тва?

Неизбежно е да изчезнеш и да не си показваш гадната крадлива муцуна.

Да нямало ТЕЦ и АЕЦ,после токът по скъп... Това Парижко споразумение е безумие,а подписалите го покварени изчадия! Зелената политика ще ни фалира...

Само да напомня, че го подписа Борисов. Той прекрасно знаеше, че обрича българската енергетика с подписа си, но това не му попречи после да лъже енергетиците заедно с Теменужка.

Точно!!

И всъщност, ще ни фалират аверчетата на Борисов в ЕК. Нали не забравяте, че ЕНП има мнозинство в ЕК, а и Урсула е протежето на Меркел и бивш министър в нейното правителство?

С газ не може ли да се произвежда ток? Нали Бонко преди година и кусур намали цената с 59% и осигури допълнително газ от азерите, катар, матар ,кипър, египет.... вече не мога да си спомня, ама от много места, даже и Израел щеше да ни дава.

Може, но няма достатъчно газ в цяла Европа, а цената му излетя в небесата. А за да може да се ползва в България, ще трябва да се построи инфраструктура, както и нови ТЕЦ. Само че след десетина години и той няма да може да се ползва според Европейската комисия. Така че тази инвестиция е предварително обречена на провал.

ама трябва да се кръстим дебилистан, ако започнем да го правим!

Май някой е забравил как си замина Борисов 1.

Сега правилните хора управляват такива неща не могат да се случват.

Нека на всички да е ясно, че сме зле, и ще бъдем още по зле, не заради политиката на някоя българска партия, спрямо ес, а заради цялостната политика на ес. И ако искаме промяна към добро, трябва добре да помислим не само какво е ес, но и какво ни дава, или отнема

Ти защо искаш европейска заплата а не искаш руска заплата? Защо не използваш руски компютър? И какво правиш още в България а не си заминал в Русия?

що си мислиш ,че не искам? Един колега от края на миналия век забегна там и 97 започна с 800$ заплата, а сега е с 4000$ и е забравил ,че БГ съществува. а при нас помниш ликво беше 97 ,а?! Защо да ползвам руски ,като всички ползват китайски ?!? А ти яо не си на майната си ,а цапаш БГ?!?

Като искаш защо не си там? Няма забрана за пътуване към Русия. И аз не съм седнал да развивам непрекъснато пропаганда в полза на великата ви Русия.

Искам японска заплата, но получавам българска, въпреки че съм в ес. А коппмтъра ми също е японски. Съм сигурен, че ако работех в Русия, щях да получавам поне два пъти повече, отколко в България

Ще те разочаровам. За миене на чинии няма да ти плащат повече в Русия. И защо си на японски компютъра не си на руски? И никой не ти пречи да си взимаш ушанката с Петолъчката и да отидеш в Русия.

С такива синдикалисти, като теб и Пламен Димитров, даже е задължително. По здрав за майките ви. Отглеждали са прекрасни синове! !

И зако все трябва да поскъпва алчни бокчуци

Зелена енергетика - друг път, просто една поредна далавера на наш гръб. Закриваме след 4 години ТЕЦ-овете, каквото е условието за т.н. ковид помощ, и ще се топлим на свещи, щото токът ще е лев/кв. И като станат колите задължително електрички - хептем, тогава не 2, а 3 лв /кв. ше е , АЕЦ Белене трябваше досега да е построено и да работи, а не тъпите ни и безродни политици да сключиха договор с Ердоган , подплатен с яки суми в сметките им, да не строят АЕЦ, а да купуват от неговите.. Прост народ сме, само тояга трябва за долната ни политическа пасмина..

И какъв договор сме подписали фантазьор че? Или май не знаеш че поръча Станишев оборудване за Белене без да е осигурил парите? Или може би ти си ги надиплил едни двайсетина милиарда и си готов да ги дадеш в полза на държавата за да построим Белене? Дето дори и руснаците не искаха да го строят?

стига се излага 1000 пъти тук с глупости а вземипрочети как се развива атомната енергетика година по година от 1965 насам та до днес за да разбереш кой строи и кой сра за сегашно тоположение най виновни са крадлив дедо и най вече ББ известен като Тиквата

Ти си излагаш. Говориш за някакъв договор после забравяш за договора и почваш да говориш за някакви други простотии. Борисов ли ти затвори реакторите на Козлодуй или Станишев подписа договор за това? Борисов и ти продаде тец-овете на американците? Борисов ли сключи сделка с руснаците за доставка на оборудване за АЕЦ Белене без да осигури пари за това оборудване и без да е осигурил инвеститор който да строи тая централа?

казах ти ,чети ,че нищо не знаеш. Само глупости говориш! До преди Лойко ,всички БГ правителства имаха политика по въпроса за АЕЦ и я следваха криво ляво, а той се изсра на всички управлявали преди него, включително на ментора си мадридски дедо. Атоя дедо затвори блок 3 и 4 ако не помниш...повече не подсказвам,чети както ти казах от начало до край нещата !

Нещо не си разбрал хич, ама хич - всичко е да не се построи нов АЕЦ, а да се внася ток от турските АЕЦ, договорът е една уйдурма между Доган и Борисов, да върви комисионната към чекмеджетата, а народа български да хо духа..

В Полша премиерът им иска към фактурите за електроенергия да се добави още една графа -колко се оскъпява токът заради зелените политики на ЕС. Тук трябва да направим същото, за да разберат хората истинската причина за бъдещите увеличения на цените.

ДОЛЕН ПЕДЕРАСТ!!!!!!! Тези боклуци доживот ли са на тия постове? Куршум за тях, те друго не заслужават!

Педераст!

разбирасе че ще поскъпне! нали служебния премиер назначи детето си за специалист в енергетиката!