Коментари - Предизвикателства, куриози и проблеми по пътя към водородната икономика | Бизнес.dir.bg
назад

Предизвикателства, куриози и проблеми по пътя към водородната икономика

Къде се къса връзката наука-бизнес, обяснява председателят на Общото събрание на БАН и доскорошен директор на ИЕЕС-БАН чл.-кор. Евелина Славчева

Обратно в новината
| Автор : Ива Иванова

Коментари - Предизвикателства, куриози и проблеми по пътя към водородната икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За водородна икономика, питайте Ким Чен Ун и как гърми!

Аз ще си карам стария дизелак и ще гледам тези с водородките как ще горят и гърмят по пътя при най-малката авария. Който не е работил с водород газ, не знае в какъв ад се забърква.

Ще ви кажа 'къде се къса връзката' - политиците дават пари на учените с конкретно задание какво да правят и дават предимства на бизнеса да използват полученото недоносче. Т.е. когато политиката е връзката, тя е скъсана изначално. Никога не я е имало освен да усвои парите. Никак не е случайно, че няма кандидати да работят с получената и вече платена техника А би трябвало да е държавата дава пари за наука без условия. Бизнеса ако желае може да си поръча и плати научна помощ.

Баси - тва зомби ще ми говори за водородна икономика и бъдеще - некролога се показва от джоба, Ви, АЛООО !

Като гледам компетентните обсъждания на коментиращите се чудя как още не са влезли в парламента. всичките им съмишленици и най големите им конкуренти изкараха вече по няколко мандата.

Като не ме харесвате мене, ей ви леля Ева!

Стига лобистки платени публикации.. Пионерите във въглеродните двигатели Тойота са скептично настроени към водорода, а ние го превъзнасяме.