Предизвикателства, куриози и проблеми по пътя към водородната икономика

Къде се къса връзката наука-бизнес, обяснява председателят на Общото събрание на БАН и доскорошен директор на ИЕЕС-БАН чл.-кор. Евелина Славчева

Обратно в новината

Коментари - Предизвикателства, куриози и проблеми по пътя към водородната икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига лобистки платени публикации.. Пионерите във въглеродните двигатели Тойота са скептично настроени към водорода, а ние го превъзнасяме.

Като не ме харесвате мене, ей ви леля Ева!

Като гледам компетентните обсъждания на коментиращите се чудя как още не са влезли в парламента. всичките им съмишленици и най големите им конкуренти изкараха вече по няколко мандата.

Баси - тва зомби ще ми говори за водородна икономика и бъдеще - некролога се показва от джоба, Ви, АЛООО !

Ще ви кажа 'къде се къса връзката' - политиците дават пари на учените с конкретно задание какво да правят и дават предимства на бизнеса да използват полученото недоносче. Т.е. когато политиката е връзката, тя е скъсана изначално. Никога не я е имало освен да усвои парите. Никак не е случайно, че няма кандидати да работят с получената и вече платена техника А би трябвало да е държавата дава пари за наука без условия. Бизнеса ако желае може да си поръча и плати научна помощ.

Аз ще си карам стария дизелак и ще гледам тези с водородките как ще горят и гърмят по пътя при най-малката авария. Който не е работил с водород газ, не знае в какъв ад се забърква.

За водородна икономика, питайте Ким Чен Ун и как гърми!