Помощи от $900 млрд. потичат към американците

Сенатът на американския Конгрес одобри проекта за бюджет за финансовата 2021 г. и пакет от помощни мерки за икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не обичат бедните. Затова се грижат за тях. У нас ги обичат, и затова ги роят.

или физиологичен разтвор показателно е обаче недоверието на стадото към юдо-масонския цирк наречен пандемия и най-вече недоверието към контрацептивните елачи на Бил Геитс (който между другото никога не се е ваксинирал през целия си живот)

по доход, а не регистрирана "фирма". Отекоха ни самолетите, обаче...

"Споразумението предвижда временна добавка от 300 долара към седмичната помощ за безработица и по 600 долара пряк паричен стимул за повечето американски граждани (тези с годишен доход под 75 000 долара)." Ама колко са изостанали тези американци!!! Защо ще им дават пари? Дайте им кредити. Безлихвени, евтини! Като в България! Как ще ни стигнат американците! С такива, комунистически мерки!

без особени разходи. Никой не смее да зачева, милва и целува. Мисля, че Ковида е полова инфекция, ардон - дезинфекция.

Тоест дълга скача с поредния трилион. Станаха ли 40?

Повече от 900 миллиарда помощи отиват в Джоба на на Американисте , както и от НАШИТЕ ПАРИ които дадоха на американците Тиквата , Шкембето и Далаверата !

Сенатора е заявил че за да се напечатат тези 900 000 000 000 милиарда долара ще е нужно огромно количество хартия- цяла планина, която щяла да се набави от страни от третия свят като България. Затова ударно се изгражда и частно мафиотско пристанище - Доган Пристан Варна , което да изнася и малкото останала поголовно неотсечена дървесина от туземните обитатели.

за пенсионерите - един превод от 1200 долара и сега пак - 600, а на нашите и по 40 лева не им дадоха....

Потичат от Ирак, Сирия, Афганистан, Либия и пр.

обаче обикновените хора нищо не са видели,само се краде а до тях не стига нищо.

А КЪМ ТЕБ ПОТИЧАТ ЯВНО РУБЛИ... ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ КАТ АМЕБА! ОПРЕЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ПЕНСИОНРИ ЗА ТВОЯ МИЛИАРД, КОЙТО НЕ ОТИВА ДАЖЕ ПРИ ТЯХ, А ПРИ ВОЕННИТЕ ОЛИГАРСИ!

ТВА РУБЛАДЖИЙСТВОТО Е ФОРМА НА ИДИОТИЯ! КВО? ОЧУКАН ИРАК И АФГАНИСТАН ХРАНЯТ АМЕРИКА, ТАКА ЛИ! АБЕ ДРУГАРИ, СЕГА СМЕ 2020, СМЕНЕТЕ ТИЯ СТАЛИНСКИ ОПОРКИ, ОЩЕ ХРУШЧОВ ГИ ОТМЕНИ БЕ! ИЗЛАГАТЕ СЕ!

Създаденото от Гутенберг има и отрицателна страна, както всяко нещо.

Даже фалирала България храни америка, а арабите имат и нефт. Защо, мислиш, американците воюват там, а не със Северна Корея, примерно?

Печатарските машини ще да са прегрели.

САЩ печатат а загубите са за всички останали. Крайно време е доларът да престане да бъде резервната валута на света.

В колониите не дават. Изненадан ли си?

изненадах се. да посегнеш на малкото на бедняка ,трябва да си голям изверг.горките хорица - ковид, глад, студ и липса на пари за лекарства....дори си мисля,че трябваше повече от 40 да им дадат тази скапана година. но на боката му е влязал дявола в тикната и се прави на танкист.бах маа му..

Да не се счупят само машините за печат.

каква част от 900-те милиарда се пада да платим ние, българите? Тоест, на глава от световното население (без наглосаксите) ли ще ги рапределят, или членовете на НАТО плащат повечко?

Доолара в голямата си част като копюра не е от хартия та пробвай пак.. Но пък Доган Ага скоро ще е властлин на Варна и околията..

Гледах по БТВ за един българин, който е станал съдия по данъчно право в САЩ. Тази съдба ме накара да се замисля,колко са умни българчетата, а на какво зла участ остават в България. В България има само един начин за успех - да си в някоя партия или да те покровителства някой мафиот. Човек не може да прогресира само с ума и интелекта си,ако не е корумпиран по рождение. А там - момчето успяло, въпреки ,че дори английски не е знаело.Респект пред тази упоритост. Съвсем не е празна приказка това,че Америка е страната на неограничените възможности.

Ако, нашият Тулуп, им разпределя тези помощи ,...американците са умрели от глад !!;) Чекмеджетата му ще станат Гардероби !!;))

Глупости, в България няма ли българчета станали съдии?! И тука е можел да стане, вместо да се набута там.

А коя да е фалшивото евро ли, или кит. юан, на който китайците така и не осигуриха свободна търговия.

За тия дето мислят, че 600 долара са много пара, да ги светна, че един месечен наем за двустаен в стара дървения в Манхатън е 7-8 хилядарки, поне. В гетата на майна си райна почват от поне 1000

Така е, потвърждавам. Иначе, за хората наистина в нужда и 600 долара са добре дошли.

А как стават съдии българчетата в България ? Е това е въпроса, който се задава и отговорът е с ВРЪЗКИ ! И ако ми кажеш, че не е така, тогава къде са осъдените по високите етажи на властта ?!

Споко, надали са китайски или руски.

Дългът на САЩ надхвърли чудовищните 26 трилиона долара Николай Киров11 юни 2020, 20:14, oбновена в 20:18 Дългът на САЩ надхвърли чудовищните 26 трилиона долара Държавният дълг на САЩ надхвърли сумата от 26 трилиона долара.

глупости на търкалета, а има на нормиран наем, стига лъгахте простите

То па едни съдии, едно време какви съдии имаше. Сега 10-12 университета/филиали бълват прависти с лопата да ги ринеш.

само по комунисртическа линия и затова всички бягат от БГ , отдавна повече хора работят извън кочината

не преводната рубла дето 0,02 ст за лев

тук само тролове и сами си тролите и се радвате, като отиде на Нинова сина в Русия тогава ще говорите, засега е при Сталинка комунистическото отроче

Кой помагаше на Хитлер, кой помагаше на Сталин - сатанистите Рокфелер и Сие !! Така, че на Америка (САЩ) може да помогнат с колкото си поискат, защото само фамилията Рокфелер притежава 60% от земните ресурси, а ТЕ (Рокфелер) КЪДЕ ЖИВЕЯТ ?! За какава ДЕМОКРАЦИЯ става на въпрос ?! Дали съществува това наименование днес ?!

Печатат се чекове, а не долари. Един бенефициент - един чек. Парите са просто цифри в банковата система и повечето хора въобще не ги теглят. Ако всеки реши да си изтегли доларит и да плаща в брой, тогава ще трябва да печатат долари, че и да ги транспортират до банките. При това ще са им нужни сума ти охранители и нови затвори, тъкмо ще намалее безработицата, буахахаха !

Как не са сетили да въведат електронен чек директно на смартфона ? Да спестят малко хартия белким.

Лъжеш ги ти! Тези които са там знаят какви са наемите! Лесно може да се види от обявите там!

Майка ти ако е жива да и го набия в устата !

Че навсякъде трябват връзки, само че там им казват препоръки

Кочината е навън, умните се оправят тук

да се преодоляла кризата... на баба ми хурката... така само се увеличава инфлацията и се задълбочава кризата... целта е да се доутрепе и малкото средна класа останала в америка

това е доста повече от брутния им продукт, начи требе да обявят фалит...

то остана ли им хартия? печат като откачени сякъш няма утре

тези дето вземат 600$ не са помирисвали тези апартаменти в Манхатан дето са по 7-8 хилядарки. Иначе ако имаш двама големи безработни с дете става не лош доход. 3х600 ( подарък) + 2х400 ( безработица) +2х300 ( времени помощи) = 3200$

$3200 са разходите за един месец. А предните месеци, когато нямаше $600? А следващите месеци, когато пак няма да ги има тия $600? М? Отде пара, и кой ще плаща месечните сметки? Нармодателите не обичат да чакат, пропуснеш ли рентата, почват да чукат на вратата, щото и техните сметки чакат!