Помощи от $900 млрд. потичат към американците

Сенатът на американския Конгрес одобри проекта за бюджет за финансовата 2021 г. и пакет от помощни мерки за икономиката

Обратно в новината

Коментари - Помощи от $900 млрд. потичат към американците | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то остана ли им хартия? печат като откачени сякъш няма утре

да се преодоляла кризата... на баба ми хурката... така само се увеличава инфлацията и се задълбочава кризата... целта е да се доутрепе и малкото средна класа останала в америка

Кой помагаше на Хитлер, кой помагаше на Сталин - сатанистите Рокфелер и Сие !! Така, че на Америка (САЩ) може да помогнат с колкото си поискат, защото само фамилията Рокфелер притежава 60% от земните ресурси, а ТЕ (Рокфелер) КЪДЕ ЖИВЕЯТ ?! За какава ДЕМОКРАЦИЯ става на въпрос ?! Дали съществува това наименование днес ?!

тук само тролове и сами си тролите и се радвате, като отиде на Нинова сина в Русия тогава ще говорите, засега е при Сталинка комунистическото отроче

Дългът на САЩ надхвърли чудовищните 26 трилиона долара Николай Киров11 юни 2020, 20:14, oбновена в 20:18 Дългът на САЩ надхвърли чудовищните 26 трилиона долара Държавният дълг на САЩ надхвърли сумата от 26 трилиона долара.

това е доста повече от брутния им продукт, начи требе да обявят фалит...

За тия дето мислят, че 600 долара са много пара, да ги светна, че един месечен наем за двустаен в стара дървения в Манхатън е 7-8 хилядарки, поне. В гетата на майна си райна почват от поне 1000

Така е, потвърждавам. Иначе, за хората наистина в нужда и 600 долара са добре дошли.

глупости на търкалета, а има на нормиран наем, стига лъгахте простите

Лъжеш ги ти! Тези които са там знаят какви са наемите! Лесно може да се види от обявите там!

тези дето вземат 600$ не са помирисвали тези апартаменти в Манхатан дето са по 7-8 хилядарки. Иначе ако имаш двама големи безработни с дете става не лош доход. 3х600 ( подарък) + 2х400 ( безработица) +2х300 ( времени помощи) = 3200$

$3200 са разходите за един месец. А предните месеци, когато нямаше $600? А следващите месеци, когато пак няма да ги има тия $600? М? Отде пара, и кой ще плаща месечните сметки? Нармодателите не обичат да чакат, пропуснеш ли рентата, почват да чукат на вратата, щото и техните сметки чакат!

Гледах по БТВ за един българин, който е станал съдия по данъчно право в САЩ. Тази съдба ме накара да се замисля,колко са умни българчетата, а на какво зла участ остават в България. В България има само един начин за успех - да си в някоя партия или да те покровителства някой мафиот. Човек не може да прогресира само с ума и интелекта си,ако не е корумпиран по рождение. А там - момчето успяло, въпреки ,че дори английски не е знаело.Респект пред тази упоритост. Съвсем не е празна приказка това,че Америка е страната на неограничените възможности.

Ако, нашият Тулуп, им разпределя тези помощи ,...американците са умрели от глад !!;) Чекмеджетата му ще станат Гардероби !!;))

Глупости, в България няма ли българчета станали съдии?! И тука е можел да стане, вместо да се набута там.

А как стават съдии българчетата в България ? Е това е въпроса, който се задава и отговорът е с ВРЪЗКИ ! И ако ми кажеш, че не е така, тогава къде са осъдените по високите етажи на властта ?!

То па едни съдии, едно време какви съдии имаше. Сега 10-12 университета/филиали бълват прависти с лопата да ги ринеш.

само по комунисртическа линия и затова всички бягат от БГ , отдавна повече хора работят извън кочината

каква част от 900-те милиарда се пада да платим ние, българите? Тоест, на глава от световното население (без наглосаксите) ли ще ги рапределят, или членовете на НАТО плащат повечко?

Да не се счупят само машините за печат.

Споко, надали са китайски или руски.

САЩ печатат а загубите са за всички останали. Крайно време е доларът да престане да бъде резервната валута на света.

А коя да е фалшивото евро ли, или кит. юан, на който китайците така и не осигуриха свободна търговия.

не преводната рубла дето 0,02 ст за лев

Печатарските машини ще да са прегрели.

Печатат се чекове, а не долари. Един бенефициент - един чек. Парите са просто цифри в банковата система и повечето хора въобще не ги теглят. Ако всеки реши да си изтегли доларит и да плаща в брой, тогава ще трябва да печатат долари, че и да ги транспортират до банките. При това ще са им нужни сума ти охранители и нови затвори, тъкмо ще намалее безработицата, буахахаха !

Как не са сетили да въведат електронен чек директно на смартфона ? Да спестят малко хартия белким.

Създаденото от Гутенберг има и отрицателна страна, както всяко нещо.

Потичат от Ирак, Сирия, Афганистан, Либия и пр.

ТВА РУБЛАДЖИЙСТВОТО Е ФОРМА НА ИДИОТИЯ! КВО? ОЧУКАН ИРАК И АФГАНИСТАН ХРАНЯТ АМЕРИКА, ТАКА ЛИ! АБЕ ДРУГАРИ, СЕГА СМЕ 2020, СМЕНЕТЕ ТИЯ СТАЛИНСКИ ОПОРКИ, ОЩЕ ХРУШЧОВ ГИ ОТМЕНИ БЕ! ИЗЛАГАТЕ СЕ!

Даже фалирала България храни америка, а арабите имат и нефт. Защо, мислиш, американците воюват там, а не със Северна Корея, примерно?

за пенсионерите - един превод от 1200 долара и сега пак - 600, а на нашите и по 40 лева не им дадоха....

В колониите не дават. Изненадан ли си?

изненадах се. да посегнеш на малкото на бедняка ,трябва да си голям изверг.горките хорица - ковид, глад, студ и липса на пари за лекарства....дори си мисля,че трябваше повече от 40 да им дадат тази скапана година. но на боката му е влязал дявола в тикната и се прави на танкист.бах маа му..

Сенатора е заявил че за да се напечатат тези 900 000 000 000 милиарда долара ще е нужно огромно количество хартия- цяла планина, която щяла да се набави от страни от третия свят като България. Затова ударно се изгражда и частно мафиотско пристанище - Доган Пристан Варна , което да изнася и малкото останала поголовно неотсечена дървесина от туземните обитатели.

Доолара в голямата си част като копюра не е от хартия та пробвай пак.. Но пък Доган Ага скоро ще е властлин на Варна и околията..

Повече от 900 миллиарда помощи отиват в Джоба на на Американисте , както и от НАШИТЕ ПАРИ които дадоха на американците Тиквата , Шкембето и Далаверата !

А КЪМ ТЕБ ПОТИЧАТ ЯВНО РУБЛИ... ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ КАТ АМЕБА! ОПРЕЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ПЕНСИОНРИ ЗА ТВОЯ МИЛИАРД, КОЙТО НЕ ОТИВА ДАЖЕ ПРИ ТЯХ, А ПРИ ВОЕННИТЕ ОЛИГАРСИ!

Майка ти ако е жива да и го набия в устата !

Тоест дълга скача с поредния трилион. Станаха ли 40?

обаче обикновените хора нищо не са видели,само се краде а до тях не стига нищо.

без особени разходи. Никой не смее да зачева, милва и целува. Мисля, че Ковида е полова инфекция, ардон - дезинфекция.

"Споразумението предвижда временна добавка от 300 долара към седмичната помощ за безработица и по 600 долара пряк паричен стимул за повечето американски граждани (тези с годишен доход под 75 000 долара)." Ама колко са изостанали тези американци!!! Защо ще им дават пари? Дайте им кредити. Безлихвени, евтини! Като в България! Как ще ни стигнат американците! С такива, комунистически мерки!

по доход, а не регистрирана "фирма". Отекоха ни самолетите, обаче...

или физиологичен разтвор показателно е обаче недоверието на стадото към юдо-масонския цирк наречен пандемия и най-вече недоверието към контрацептивните елачи на Бил Геитс (който между другото никога не се е ваксинирал през целия си живот)

не обичат бедните. Затова се грижат за тях. У нас ги обичат, и затова ги роят.