Поевтиняването на храните по стоковите тържища продължава, но се забавя

За последните седем седмици цените на храните на едро са спаднали общо с 8.24 на сто, а за една година, спрямо 24 юни 2021 година, са нараснали с 30.45 на сто

Обратно в новината

Коментари - Поевтиняването на храните по стоковите тържища продължава, но се забавя | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бунт!Протести,всички обеденени.Те ни разделиха на Герб,на ПП,на ДПС ,на ИТНи т.н.Всички обеденени трябва с сопите през гъза.Само така можем да се защитим от различното лице на кожодерите!

При плодовете и зеленчуците има сезонност . За това инфлацията трябва да се отчита спрямо цените от миналата година .

ТО ОСТАВАШЕ И В СЕЗОНА НА ДОМАТИТЕ , ДОМАТИТЕ ДА ПОСКЪПВАТ ...

Хляба Кокорчо,недей измисля нереални инфлации,а погледни цените на основните стоки без които българина не може.На това аз викам геноцид а финансовия министър се крие зад цифри които нямат нищо общо с поне на 95% от българите.ДДС-то на хляба намален а днес копувам обикновен типов хляб Денис за 1,75(Варна ,Чаталжа).Няма ли кой да ги спре господа бивши кожодери.Зелен боб в кварталните магазини по 4 лева а на Чаталжа 6 лева.На тозо мръсник няма ли кой да му одари един камшик извън пазара.И всичко е така.Срамота!

"Не купувайте, за Бога!...." Показаното е излишно, защото всички го виждаме, когато няма държавност, няма и контрол... Производители, посредници и консуматори... Кой според вас отговаря за това безразсъдство? На кого народът ни да се оплаче? "Е, ненаситни уроде..."

Списвача на пасквила живее в паралелна вселена. Явно си помага с трева.

като купувате ще е скъпо спрете да купувате и ще видите как балонните цени ще се спукат

вярно се забавя поевтиняването. Ето тази седмица прясното мляко на Верея 3% поевтиня от 2.45 до 2.69, а киселото 3% - от 1.45 до 1.55. Надявам се да поевтинеят съотвено до 3 лв. и 1.70 бавно, бавно чак през юли.

steltian

Тези медии до кога ще ни облъчват че всичко намаля а като погледнеш таблиците всичко е нагоре.И какво заблуждават че на зеленчуците цената пада след като знаем че щом излязат частните зеленчуци цената по пазарите пада.

Най сетне краставици за монахините и за ядене. Измъчиха се горките.

Просто превъзбуденият алчен булгаристански гъз на Ганьо почна да поомеква...

Тази статия се чете все едно е генерирана от някой бот. Поевтиняването продължава ускорено, но се забавя; последните седем години цените се намалили с 8%, но през последната се качили с 30%. Пълен нонсенс.

Седем СЕДМИЦИ бе, бухал. Да си смениш очилата.

Беше оправено от 'автора', а бухал е този, който не те е оставил като кафяво петно на чаршафа на майка ти.

да не сте последователи на киро тъпото та лъжете като него

За сметка на това се увеличава тежестта при крайния потребител, от което печелят спекулантите, лукойл, бензиностанциите и неизвестно още кой!

лукойл що продава на цени от преди 2 години а цените са дребно са 10 пъти нагоре,преди да пишете поне проверете иначе ставате като киро,лъжете

Защото освен директната продажба на краен продукт има съхранение, пренос и прочее такси. Те и банките не са повишили лихвите, ама дерат с такси.

ами като си тъпанар ще те дерат,вива ла киро,вива ла радев,вива ла демокрация,вива ла кюрдка