Планове за възстановяване ще се изпращат не до края на април, а до 2022 г.

Срокът до 30 април би следвало да е инструктивен, смята вицепремиерът в оставка Томислав Дончев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Томи -мазмантийо,хитрец ненадминат,каквото и да правиш ще ти се търси отговорност за откраднатото.

ВИЕ за къде бързате тогава?

Те не, други реват че трябва, а не се наеха ................

Много пари се наляха в българската икономика, затова има и инфлация, а хората купуват имоти като луди. Очевидно изпрани пари, къде в тая клоака се намират съгласни да дават по половин милион лева и отгореза апартамент, при това не еденици, а хиляди такива се купуват

Дончев нещо се е объркал. В Регламента е записано, че до 30 април се подава Плана. Ето какво пише в него: 38) Необходимо е да се определи процедура за представянето на планове за възстановяване и устойчивост от държавите членки, както и тяхното съдържание. Държавите членки следва официално да представят своите планове за възстановяване и устойчивост, по правило най-късно до 30 април, и могат да направят това в единен интегриран документ заедно с националната си програма за реформи. За осигуряване на бързото изпълнение на Механизма държавите членки следва да имат възможност да представят проектоплан за възстановяване и устойчивост от 15 октомври предходната година. Ако не се предостави до 30 април, се губят парите и България няма да получи пари през 2021 г., докато другите страни ще получат.

Защо Италия ще получи 640 МИЛИАРДА евро, а Булгаристан 12 милиарда ???

Президентът им не е слуга на Путин, като нашия! Затова!!

Това ли беше причината баце да иска кабинет до края на 2021 , за да лапне паричките от ЕС а ?

Какво ще лапне бе идиот, нали плана е за няколко години, а и ББ не държеше правителството да е на ГЕРБ, а да направи такова който може!

Какво разочарование за Маяма и мунчовците!!! Така се надяваха парите да потекат веднага, да се облажат и да избягат!! Пък сега какво? Плана се подава до 2022, пари след това... Те затова всички се опъват от правителство сега! Келипира е малък!!!